- 5 Haziran 2022
- 347
- 197
- 53
- 30
Bende de insülin direnci var. Hamileliği öğrendiğim zaman doktorum ilacı bıraktırdı. 5. ayda açlık tokluk takip edeceğiz dedi gerekirse insülin iğnesi yaparız dedi.Olmuyor ben yapıyorum insülin direncim var yapmak zorundayım, oturup tabak tabaj yemıyorum canım çekıncr ucundan bakıyprum nefsımı körüyorum yetıyor kı gunde 2 ana 3 de ara öğünüm var aç kalmıyorsun
Ben de önce özeldeydim şimdi devletteyimBen de öğretmenim ve gerçekten çok meyvesini yedim yardım konusundailk zamanlar özel okuldaydım velilerim genelde doktordu hep doktor işlerimi velilerimle hallediyordum şimdi devlete geçince burada daha küçük çaplı işlerimi halledebiliyorum, piknik için belediyede tanıdıkları olan oluyor otobüs ayarlayabiliyorlar ya da sınıfta dolaba ihtiyaç duysam hop dolap yapılıyor, evime yardımcıya kadar halledebiliyorum, çocuğum olsa bakacak biri dahi var
İnşallah geçecek kuzum. Bebeklerimiz iyi olsun daBanada aynı şekilde zaten ilişki asla yok. sürekli uzanır haldeydim. Kaçıncı haftaya kadar sürecek bakalım.
Bende öğretmenim eşim de öğretmen İstanbul sarıyerdeyiz bizz ama seneye memleketim olarak gördüğüm büyüdüğüm aileminde olduğu yere tayin isteyeceğiz daha doğrusu eşim isteyecek o özel eğitimci hem puanı yüksek hemde malum özel eğitimde kadrolar hep boş ben okul önceciyim o kadar da puanım yok malesefBen de önce özeldeydim şimdi devletteyimama maalesef doğu görevindeyim daha bitmedi. Bakacak biri bulmam zor ama ücretsiz düşünüyorum yapabilirsek eşimle konuşup
Merhaba 13+0Merhaba kızlar ben 13+2 deyim kimler hangi haftada
Biz de karı koca öğretmenizBende öğretmenim eşim de öğretmen İstanbul sarıyerdeyiz bizz ama seneye memleketim olarak gördüğüm büyüdüğüm aileminde olduğu yere tayin isteyeceğiz daha doğrusu eşim isteyecek o özel eğitimci hem puanı yüksek hemde malum özel eğitimde kadrolar hep boş ben okul önceciyim o kadar da puanım yok malesefşartlara göre bende eylülde ücretsiz izin düşünüyorum ama bakalım
Benimde 4.yılım olacak bu sene eşim istanbula benim yanıma eş durumuyla geldiği için onun 3 yılını doldurmasını bekledik bu şubatta dolacak yaza da tayin insallahBiz de karı koca öğretmenizbiz de eşimin puanı yüksek ondan tayin isteyip ben eş durumu yapcam. 3.senem bu sene olacak onu bekliyoruz. Çocuğumun doğum yeri memleketim olsun isterdim ama mümkün değil inşallah tayin oluruz en güzel şekilde
İnşallah kuzumBenimde 4.yılım olacak bu sene eşim istanbula benim yanıma eş durumuyla geldiği için onun 3 yılını doldurmasını bekledik bu şubatta dolacak yaza da tayin insallahBizimki de istanbul doğumlu olcakk bakalım İnsallah sıkıntısız bir şekilde olur tayinimiz hem ailem hem eşimiz dostumuz hem de kendi evimiz var bebeğime bakarken de annemden daha iyi bir destekçim olamaz her anlamda rahat edeceğiz buraya döndüğümüzde insallah
Kısmet olursa İlk çocuk olacakİlk çocuk mu olacak? Kaç kilosun kilo aldın mı göbeğin çıktı mı? Ben 59-59.5kg ve biraz göbeğim çıktı gibihamilelikten önce de bu kilolardaydım. Ama iştahım açıldı biraz
Canım benim merak etme, safra kusmuşsun sariysa acıysa öyledir. Ama bir şey yememeni tavsiye ederim çünkü yedikçe daha da kusarsın. Uzan ve bulantının geçmesini bekle. Sonra da hafif şeyler yiyebilirsin çubuk kraker vs gibi. Bende de olmuştu ben bir gece de 10 dan fazla kusmuştum ve artık sarı kusuyordum. Doktora gittiğimizde serum vermişti ve bulantı hapı vermişti. Sonra da geçmişti.Kızlar sabah hiç ekşi bir şey yemedim kahvaltıda kahvaltı yapalı da 4 saat oldu o arada su içtim hiçbir şey yemedim 4 saat sonra afedersiniz ama ekşi ekşi istifa ettim ama ilk defa bu kadar üst üste hiç durdurmadım kendimi geldikçe geldi ekşi kusma neden olur ekşi olmadı beni tedirgin etti hep boğazım yandı gibi Sarı gibiydi sanki acı ekşi ilk defa oldu bu tat tedirginim kusura bakmayın
İnsallah canımm insallahhİnşallah kuzumvallahi aynı durum bizde de oldu. Benim de eşim yanıma geldi onun da 3 yok dolmadı henüz ama zaten benim de dolmadı atanalı beri. İnşallah biz de geliriz memleket tarafımıza
Aç olduğun için mide öz sıvısıdır o. Mide boş olunca onu kusmuşsundurKızlar sabah hiç ekşi bir şey yemedim kahvaltıda kahvaltı yapalı da 4 saat oldu o arada su içtim hiçbir şey yemedim 4 saat sonra afedersiniz ama ekşi ekşi istifa ettim ama ilk defa bu kadar üst üste hiç durdurmadım kendimi geldikçe geldi ekşi kusma neden olur ekşi olmadı beni tedirgin etti hep boğazım yandı gibi Sarı gibiydi sanki acı ekşi ilk defa oldu bu tat tedirginim kusura bakmayın
Çok sağolun ya korktum bir an hep kuru bulantım öğürmem olurdu ama yeni başladı kusmalarım bu hafta. Tam da öğle yemeği yiyecektim biraz dinleneyim o zaman yatıp zaten iştahım gitti bol su içmeye çalışayım teşekkür ederim cevabınız içinCanım benim merak etme, safra kusmuşsun sariysa acıysa öyledir. Ama bir şey yememeni tavsiye ederim çünkü yedikçe daha da kusarsın. Uzan ve bulantının geçmesini bekle. Sonra da hafif şeyler yiyebilirsin çubuk kraker vs gibi. Bende de olmuştu ben bir gece de 10 dan fazla kusmuştum ve artık sarı kusuyordum. Doktora gittiğimizde serum vermişti ve bulantı hapı vermişti. Sonra da geçmişti.
Evet öğlen yemeği yiyip ilaç içecektim tam o an başladı hiç de iştahsızlıktan aç olduğumu fark etmediğim için biraz kendime gelip yatıp yavaş yavaş yerim herhalde şuan iştahım iyice gitti. Teşekkür ederim yanıtınız içinAç olduğun için mide öz sıvısıdır o. Mide boş olunca onu kusmuşsundur
İnşallah süreç istediğin gibi giderKısmet olursa İlk çocuk olacak
Ben biraz kilolu hamile kaldım 19 kg verdim diyetisyenle bıraktım bir süre sonra 10 kg sini geri aldım hamile kalmadan, hamilelik sürecinde de diyetisyenle devam ediyorum hiç kilo almadım 5kg de vermişim hazirandan beri göbeğim çıktı ama şu an 78 kg yim normalde iriyim
Aldığını paylaşır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?