2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende de insülin direnci var. Hamileliği öğrendiğim zaman doktorum ilacı bıraktırdı. 5. ayda açlık tokluk takip edeceğiz dedi gerekirse insülin iğnesi yaparız dedi.

Ben de önce özeldeydim şimdi devletteyim ama maalesef doğu görevindeyim daha bitmedi. Bakacak biri bulmam zor ama ücretsiz düşünüyorum yapabilirsek eşimle konuşup

Ben de önce özeldeydim şimdi devletteyim ama maalesef doğu görevindeyim daha bitmedi. Bakacak biri bulmam zor ama ücretsiz düşünüyorum yapabilirsek eşimle konuşup
Bende öğretmenim eşim de öğretmen İstanbul sarıyerdeyiz bizz ama seneye memleketim olarak gördüğüm büyüdüğüm aileminde olduğu yere tayin isteyeceğiz daha doğrusu eşim isteyecek o özel eğitimci hem puanı yüksek hemde malum özel eğitimde kadrolar hep boş ben okul önceciyim o kadar da puanım yok malesef şartlara göre bende eylülde ücretsiz izin düşünüyorum ama bakalım

Biz de karı koca öğretmeniz biz de eşimin puanı yüksek ondan tayin isteyip ben eş durumu yapcam. 3.senem bu sene olacak onu bekliyoruz. Çocuğumun doğum yeri memleketim olsun isterdim ama mümkün değil inşallah tayin oluruz en güzel şekilde

Benimde 4.yılım olacak bu sene eşim istanbula benim yanıma eş durumuyla geldiği için onun 3 yılını doldurmasını bekledik bu şubatta dolacak yaza da tayin insallah Bizimki de istanbul doğumlu olcakk bakalım İnsallah sıkıntısız bir şekilde olur tayinimiz hem ailem hem eşimiz dostumuz hem de kendi evimiz var bebeğime bakarken de annemden daha iyi bir destekçim olamaz her anlamda rahat edeceğiz buraya döndüğümüzde insallah

İnşallah kuzum vallahi aynı durum bizde de oldu. Benim de eşim yanıma geldi onun da 3 yok dolmadı henüz ama zaten benim de dolmadı atanalı beri. İnşallah biz de geliriz memleket tarafımıza

İlk çocuk mu olacak? Kaç kilosun kilo aldın mı göbeğin çıktı mı? Ben 59-59.5kg ve biraz göbeğim çıktı gibi hamilelikten önce de bu kilolardaydım. Ama iştahım açıldı biraz
Kısmet olursa İlk çocuk olacak
Ben biraz kilolu hamile kaldım 19 kg verdim diyetisyenle bıraktım bir süre sonra 10 kg sini geri aldım hamile kalmadan, hamilelik sürecinde de diyetisyenle devam ediyorum hiç kilo almadım 5kg de vermişim hazirandan beri göbeğim çıktı ama şu an 78 kg yim normalde iriyim

Şeker ve tansiyon takibini kaçınca haftadan sonra yapmak gerekiyor acaba. Eve tansiyon aleti aldım ama şeker cihazı almadım daha.

Kızlar sabah hiç ekşi bir şey yemedim kahvaltıda kahvaltı yapalı da 4 saat oldu o arada su içtim hiçbir şey yemedim 4 saat sonra afedersiniz ama ekşi ekşi istifa ettim ama ilk defa bu kadar üst üste hiç durdurmadım kendimi geldikçe geldi ekşi kusma neden olur ekşi olmadı beni tedirgin etti hep boğazım yandı gibi Sarı gibiydi sanki acı ekşi ilk defa oldu bu tat tedirginim kusura bakmayın

Canım benim merak etme, safra kusmuşsun sariysa acıysa öyledir. Ama bir şey yememeni tavsiye ederim çünkü yedikçe daha da kusarsın. Uzan ve bulantının geçmesini bekle. Sonra da hafif şeyler yiyebilirsin çubuk kraker vs gibi. Bende de olmuştu ben bir gece de 10 dan fazla kusmuştum ve artık sarı kusuyordum. Doktora gittiğimizde serum vermişti ve bulantı hapı vermişti. Sonra da geçmişti.

Aç olduğun için mide öz sıvısıdır o. Mide boş olunca onu kusmuşsundur

Çok sağolun ya korktum bir an hep kuru bulantım öğürmem olurdu ama yeni başladı kusmalarım bu hafta. Tam da öğle yemeği yiyecektim biraz dinleneyim o zaman yatıp zaten iştahım gitti bol su içmeye çalışayım teşekkür ederim cevabınız için

Aç olduğun için mide öz sıvısıdır o. Mide boş olunca onu kusmuşsundur
Evet öğlen yemeği yiyip ilaç içecektim tam o an başladı hiç de iştahsızlıktan aç olduğumu fark etmediğim için biraz kendime gelip yatıp yavaş yavaş yerim herhalde şuan iştahım iyice gitti. Teşekkür ederim yanıtınız için

İnşallah süreç istediğin gibi gider

Kızlar gün içinde bir kez olmak şartıyla türk kahvesi içiyor musunuz?
Benim en sevdiğim şey türk kahvesi hergün içerdim ama hem hamileliğimden dolayı hemde mide sorunlarımdan dolayı bıraktım şimdi yine canım çok çekiyor içsem mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…