• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kızlar benim gıbı ağzında acı tat olan var mı? Agzımın içi zehir gıbı zaten bulantım var canım hıc bısı ıstemıyorum bir de bu acı tat midemi daha da bulandırıyor tadım tuzum kalmadı Bı çaresi olan var mı ben bildiğim herşeyı denedim ama 😭😭😭😭
Yok kuzum geçmiyor bence de. Hiçbir yediğimden tat almıyorum hiç zevk almıyorum

Son adet tarihiniZ?
Yaşınız?
Kese kaçıncı hafta göründü hatırlıyorsanız ?
Kalp atışı ne zaman duyuldu hatırlıyorsanız ?
Bu yoruma yazarsanız ben eklerim listeye 🥰
merhaba beni de ekler misinizz🥰🫶🏻
29 yasındayım
son adet tarihim 22 haziran
şuan 9 hafta 6 günlük hamileyim.
29 temmuz ilk kese
4 ağustos kalp atısı

Geçmiyor canım malesef bende ne denediysem olmadı bol su içiyorum arada hafifletiyor heralde.
Bende suyun tadıda degısık ne olacak bilmiyorum 😪
Yok kuzum geçmiyor bence de. Hiçbir yediğimden tat almıyorum hiç zevk almıyorum

Allah Yardımcımız olsun ilk çocugumda da boyleydı 3 4 ay sonra gectı ama belkı bırı Bı çare bulmuştur dedım Bı umut 😭

Kızlar benim belim aşırı ağrıyor. Yatacak şekil bulamıyorum. Siz nasıl yatıyorsunuz? Hep dümdüz sırt üstü yatabiliyorum. Sola sağa yatamıyorum belim kopuyor ağrıdan

Merhaba mart anneleri 6. Hafta da başlayan şiddetli bulantım sonucu 9+3 de ikinci kez hastaneye yattım yaklaşık 3.5 haftadır bütün sosyal hayatım bitti ot gibiyim herkes dışarı çıkarsam sosyalleşirsem düşünmezsem daha iyi olacağını düşünüyor ama ben nedense kabul edemiyorum bunu hiç geçmeyecek senaryoları da ekstra canımı sıkıyor üzüyor, artık o kadar zordayım ki ne yapabilirim bilemiyorum doktorum zorda kaldığım da zofran kullanabilirsin dedi ama endişeliyim bu konuda araştırma yapmış olan yada doktorundan zararı olmadığına dair herhangi bir bilgi alan var mı ne yapmalıyım?

Merhaba mart anneleri 6. Hafta da başlayan şiddetli bulantım sonucu 9+3 de ikinci kez hastaneye yattım yaklaşık 3.5 haftadır bütün sosyal hayatım bitti ot gibiyim herkes dışarı çıkarsam sosyalleşirsem düşünmezsem daha iyi olacağını düşünüyor ama ben nedense kabul edemiyorum bunu hiç geçmeyecek senaryoları da ekstra canımı sıkıyor üzüyor, artık o kadar zordayım ki ne yapabilirim bilemiyorum doktorum zorda kaldığım da zofran kullanabilirsin dedi ama endişeliyim bu konuda araştırma yapmış olan yada doktorundan zararı olmadığına dair herhangi bir bilgi alan var mı ne yapmalıyım

Geçmiyor canım malesef bende ne denediysem olmadı bol su içiyorum arada hafifletiyor heralde.
Evet bende de öyle olmuştu, bir şey yedikten sonra acı bir tat oluyordu hatta bana bazen böyle demirimsi bir tat bile geliyordu. Ama geçti benim şu an çok şükür. Hatta normalde yemek yemeyi seven biri olarak şu an daha çok seviyorum 🙈🙈

Merhaba mart anneleri 6. Hafta da başlayan şiddetli bulantım sonucu 9+3 de ikinci kez hastaneye yattım yaklaşık 3.5 haftadır bütün sosyal hayatım bitti ot gibiyim herkes dışarı çıkarsam sosyalleşirsem düşünmezsem daha iyi olacağını düşünüyor ama ben nedense kabul edemiyorum bunu hiç geçmeyecek senaryoları da ekstra canımı sıkıyor üzüyor, artık o kadar zordayım ki ne yapabilirim bilemiyorum doktorum zorda kaldığım da zofran kullanabilirsin dedi ama endişeliyim bu konuda araştırma yapmış olan yada doktorundan zararı olmadığına dair herhangi bir bilgi alan var mı ne yapmalıyım
Merhaba canım, ben de en şiddetli bulantı ve kusmayı 6. Hafta da yaşamıştım ve sonra ne yesem mide bulantısı ve halsizlik oluyordu. Ama bir süre sonra geçiyor ya tabi kişiden kişiye göre değişiyor ama ben şu an çok şükür rahatım. Mesela çay en sevdiğim şeydi ama içemiyordum. Ama onların hepsi bir süreç ve geçiyor. Özellikle bebek büyüdükçe ve karnın büyüdükçe daha da iyi hissediyosun kendini. Bana da doktor prilam dr. Adında bir hap vermişti ama ben kullanmadım. Kullanan arkadaşlar vardır elbet. İlerleyen zamanlar da her şey daha da güzel olcak 😍🌼❤️

Geçmiş olsn kuzum. Plesenta rahim ağzına yakın yerleşmiş. Oda baskı yapıyor rahime leke falan geliyor okadar dikkat edip kendimi yormuyorum 🥺 doktor yukarı çıkacak dedi sabırla bekliyorum.
Sen nasılsın?
İnşallah çıkar canım yukarı, zorlu süreçlerden geçiyoruz ama sonu inşallah iyi olacak hep böyle diyorum ki artık bir an önce hasta gibi değilde hamile gibi olduğumuzu bilelim, benim mide bulantılarım geçmiyor canım sanırım geçmeyecekte her gün resmen şiddetleniyor :(

Kızlar benim gıbı ağzında acı tat olan var mı? Agzımın içi zehir gıbı zaten bulantım var canım hıc bısı ıstemıyorum bir de bu acı tat midemi daha da bulandırıyor tadım tuzum kalmadı Bı çaresi olan var mı ben bildiğim herşeyı denedim ama 😭😭😭😭
Canım benide o tat mide bulantısı ile mahvediyor ben birseyi fark ettim ne zaman tatli birşeyler atsam ağzıma mesela şeker falan onlar daha çok artıyor sanki, gerçekten artık gözümü açamaz hale geldim bende hayattan soğudum şu mide bulantılarından

Merhaba gunaydin, 7 haftalik hamileyim ve mide bulantilarim siddetlenmeye başladı, prilam aldıracağım bugün eşime. Siz nasıl kullanıyorsunuz aç mı tok mu ? Bir de 8 saat sonra etki ettiği söyleniyor, Bi sabah Bi akşam mı içeyim bileniniz varsa yardımcı olur musunuz🙏🏻 teşekkür ederim

Merhaba gunaydin, 7 haftalik hamileyim ve mide bulantilarim siddetlenmeye başladı, prilam aldıracağım bugün eşime. Siz nasıl kullanıyorsunuz aç mı tok mu ? Bir de 8 saat sonra etki ettiği söyleniyor, Bi sabah Bi akşam mı içeyim bileniniz varsa yardımcı olur musunuz🙏🏻 teşekkür ederim
Canım bir sabah bir akşam yatmadan önce içiyorum, bana hiçççç faydası yok, içmesem gerçi komalık oluyorum serum taktırıyorum. Benim 10+2 hayattan zindan oldu gibi birsey bana, 😭

günaydınn. Prillam sersemlik yaptığı için yatmadan kullanılması öneriliyor. Bulantının şiddetine göre yatmadan 1 yada 2 tane içebilirsinix

Canım bir sabah bir akşam yatmadan önce içiyorum, bana hiçççç faydası yok, içmesem gerçi komalık oluyorum serum taktırıyorum. Benim 10+2 hayattan zindan oldu gibi birsey bana, 😭
Yaa :( sabah 2 akşam 2 iç o zaman belki faydası olur :KK42:

Kızlar benim belim aşırı ağrıyor. Yatacak şekil bulamıyorum. Siz nasıl yatıyorsunuz? Hep dümdüz sırt üstü yatabiliyorum. Sola sağa yatamıyorum belim kopuyor ağrıdan
Benim de 2 gün önce öyleydi. Kopacak gibi ağrıyordu. Yürümek bile istemiyordum. 2 gün dinlenince geçti benim. İnşallah sizin de geçer

Back
X