2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bulantıyla anlaşılmaz ya çok afedersiniz ama bence ilişki sıklığı ile alakalı. Yumurtlama gününe yakın bir denemeyle erkek olasılığı daha yüksek oluyor tecrübe ile sabit ben
Benim geç döllenme olmuş, geç döllenmede X kromozomları daha uzun yaşadığı için genelde kız oluyor Muş ama ne kadar doğru bilemiyorum

Hahaah batıl inanç demek ki o zaman herkeste farklı durumlar bünyeye göre değişken,kıza erkeğe bakmıyor sanırımŞuan ne durumdasınız peki cinsiyet belli oldu mu?
Evet yani bünyeyle alakalı. Şu an daha 9 haftalık olduğu için cinsiyet belli değil ama bende bulantı kusma devam

Sor danış istersen doktorun senin için en iyisini söyler

Ya karmaşık baya sanırım ilk hamileliğim benim hiçbir şey bilmemek mi daha iyi yoksa bilmek mi bilmiyorum,umarım konforlu bir süreç olur her iki taraf içinde
Sizin kaçıncı hamileliğiniz?

Ya karmaşık baya sanırım ilk hamileliğim benim hiçbir şey bilmemek mi daha iyi yoksa bilmek mi bilmiyorum,umarım konforlu bir süreç olur her iki taraf içinde
Sizin kaçıncı hamileliğiniz?
Bence bilmemek yerine biraz bilmek daha iyi gibi..
benim ilk gebeliğim inşallah kuzum hepimiz konforlu keyifli bir gebelik süreci yaşarız

Evet yani bünyeyle alakalı. Şu an daha 9 haftalık olduğu için cinsiyet belli değil ama bende bulantı kusma devam
Ay ne güzel aynı haftalardayızSizin son adet tarihinin ilk günü hangi gün?Umarım kısa sürede bulantılarınız geçer rahatlarsınız kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…