Bulantıyla anlaşılmaz ya çok afedersiniz ama bence ilişki sıklığı ile alakalı. Yumurtlama gününe yakın bir denemeyle erkek olasılığı daha yüksek oluyor tecrübe ile sabit ben
Bende çok kararsızım ya, nasıl yapsam ne yapsam birde çok merakta ediyorum o zaman kadar sabırda edemem bilemiyorum ama yarın doktordan tahmin isteyeceğim bakalım ne diyecek
Hahaah batıl inanç demek ki o zaman herkeste farklı durumlar bünyeye göre değişken,kıza erkeğe bakmıyor sanırımŞuan ne durumdasınız peki cinsiyet belli oldu mu?
Anladım cnm
Yaa bnde günaşırı kullanıyım mı dıye soracaktım doktora ama ne derki bılmıyorum, kanama alanı oluşmuşmu dıye bılerek sordum, yok dedi sadece oksapar yeterli dedi, ya da ni gun iğne bi gun coraspin olurmu hocam dıye soracaktım
Hiç alakası yok bencede umarım seni rahatsız edecek şekilde bulantın olmaz. Bundan böyle rahat rahat geçirirsin hamileliğini canım çook değişken bi durum çünkü. Mesela benim dün gece 4 te mide bulantım oldu uykumdan uyandırdı bulantı ve mide ekşimesi. Aşırı değişik durumlar
Ya karmaşık baya sanırım ilk hamileliğim benim hiçbir şey bilmemek mi daha iyi yoksa bilmek mi bilmiyorum,umarım konforlu bir süreç olur her iki taraf içinde
Sizin kaçıncı hamileliğiniz?
Ya karmaşık baya sanırım ilk hamileliğim benim hiçbir şey bilmemek mi daha iyi yoksa bilmek mi bilmiyorum,umarım konforlu bir süreç olur her iki taraf içinde
Sizin kaçıncı hamileliğiniz?
Yaaa galiba kıza bende odaklandım çok, ama Allahım ne verirse başım üstüne inşallah sağlıklı olsunda gerçi beni de her gören erkek diyor ama, Buda olmadı bak Ttweeetyyy
Yaaa galiba kıza bende odaklandım çok, ama Allahım ne verirse başım üstüne inşallah sağlıklı olsunda gerçi beni de her gören erkek diyor ama, Buda olmadı bak Ttweeetyyy