Bana doktor dikkat et demediği için her gün anneme 15 dk geliş 15 dk gidiş yarım saat yürüdüm hep. Ama birkaç kere uzun yürümüştüm 10bin adım gibi olmuştu o zamanlar zorlandım kasık ağrılarım artmıştı. Bi daha öyle uzun yürümedim yürüyeceğimi de sanmam :)
Banada yürüyus icin hic dikkat et demedi doktor ama ben pimpirikliyim yattim 3. Aya kadar en son 12. Haftada sordum da hafif hafif baslayabilirsin dedi günlük 20 30 dk iyidir bence ayy aman dikkat et canım anneye gidis gelis miiiss yeterli
Herkese merhaba arkadaşlar
SAT'a göre 13+3, ama ultrasona göre 14+0 oldu beybilettom O derin uykular, halsizlikler çok şükür baya azaldı. Ama koku hassasiyeti ve açken ya da tokken mide bulantısı hissi geçmedi. Sabahları karnım yok denecek kadar az ama ilerleyen saatlerde yavaş yavaş büyüyor akşamları da güzelcr 6 aylık moduna geçiyor sağolsun Ben ikili test falan yaptırmadım sadece ayrıntılı ultrason istedim. Normalde 3 haftada bir çağırıyor doktorum ama okulların açılacağı güne denk geliyor. Ortaokula başlayacak oğlum o yüzden bir hafta daha ertelemeye kadar verdim, hem o zaman belki cinsiyet için de bir tahmin de bulunabilir Bir de burada mı gördüm şubat annelerinde mi hatırlamıyorum ama ilk tulumunu aldım. Normalde 6 aydan önce alma taraftarı değilim ki abisinden bebek arabaları, park yatağı, mama sandalyesi, salıncağı bir çok şeyi kaldı iyi ki saklamışım. Ama tulumu görünce dayanamadım. Linki de bırakıyorum çokta kaliteli geldi 9-12 ay aldım ben biraz ufak kalıbı çünkü aklınızda olsun. Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşalllah
Evet canım ceviz falan sebze hiç yiyemiyorum bir geçen hafta grip oldum tavuk çorbası içeyim dedim o günüm lavobada geçti meyve sadece şeftali yiyebiliyorum
Banada yürüyus icin hic dikkat et demedi doktor ama ben pimpirikliyim yattim 3. Aya kadar en son 12. Haftada sordum da hafif hafif baslayabilirsin dedi günlük 20 30 dk iyidir bence ayy aman dikkat et canım anneye gidis gelis miiiss yeterli
Sıcaklarda zaten çekilecek şey değil yürüyüş :) ben evde tek sıkılıyorum diye gelip gidiyorum anneme:) yoksa kalkmam yerimden :) havalar serinlesin biraz daha eşlerimizle yürüyüş yaparız hem
Ay gerçekten mi tüysüz şeftali yesek de olur mu ki hele bi de kızım olursa ona bu kötülüğü yapamam insan inanmasa da çekiniyor ben de ayva yiyip yanaklarıma bastırıcam bakalım gamzesi olcak mı onu denerim heralde
Senin bebiş erkenden göstermiş ,saklamamış hiç yiğidin malı meydanda olur diye haftası da 10+4 mü yoksa daha mı ilerde hızlı geliştiyse mi bu kadar erken belli etti acaba :)
Senin bebiş erkenden göstermiş ,saklamamış hiç yiğidin malı meydanda olur diye haftası da 10+4 mü yoksa daha mı ilerde hızlı geliştiyse mi bu kadar erken belli etti acaba :)
Canım aslında geç döllenme şuan regliye göre 11+3 olması gerekiyor, bugün 10+3 olması gerekirken 10+4 sadece bir gün öne geçmiş, doktor ben yanılmam dedi, şimdi zaten Fetal dna baktıracağız bir haftaya tam net cinsiyet belli olur ama %80 erkek dedi
Canım aslında geç döllenme şuan regliye göre 11+3 olması gerekiyor, bugün 10+3 olması gerekirken 10+4 sadece bir gün öne geçmiş, doktor ben yanılmam dedi, şimdi zaten Fetal dna baktıracağız bir haftaya tam net cinsiyet belli olur ama %80 erkek dedi