- 10 Haziran 2022
- 4.532
- 7.074
- 108
Kanama alanı halen devam ediyor progestana devam dedi o beni bir korkuttu, progestan iğne verdi onu yaptıracağım haftaya tekrar geleceğim,Maşallah canım. Sağlıkla gelsin inşallah
Bizim bu 11-14 hafta arası olan ultrasonumuz detaylı mı oluyor?Kizlar herkese merhabasize birşey sormak istiyorum minnoslar ultrasonda hareketli mi ben bugün muayene oldum 11+5im sakin sakin duruyordu hoplama zıplama sıfır 10 gün sonra detaylı ultrasona giricem zaten ama merak ettim
Çikolata ye kuzum. Ben 9+5 de hareket ederken gördüm zıplıyorduKizlar herkese merhabasize birşey sormak istiyorum minnoslar ultrasonda hareketli mi ben bugün muayene oldum 11+5im sakin sakin duruyordu hoplama zıplama sıfır 10 gün sonra detaylı ultrasona giricem zaten ama merak ettim
Galiba 20.hafta detaylıymış kuzum öyle demişti biri banaBizim bu 11-14 hafta arası olan ultrasonumuz detaylı mı oluyor?
Benim üçüncü gebeligim canım ikinci bebeğimi 6 aylıkken Multi kalp anomalileri sebebi ile kaybettigim için detaylı ultrasona iki kere gireceğim 3 aylık ve 5 aylıkkenBizim bu 11-14 hafta arası olan ultrasonumuz detaylı mı oluyor?
Hiç aklıma gelmedi çokta heyecan yaptım muayene sirasi beklerken bile oturamadimÇikolata ye kuzum. Ben 9+5 de hareket ederken gördüm zıplıyordu
Ayyy MaşAllah10+4 doktor ben yanılmam dedi canım,
Uyumuştur annesi. Ben üst üste iki gün gittim kanama nedenli birinde zıplıyordu birinde hareket etmiyordu. Ama o zıplaması aklımdan çıkmıyorHiç aklıma gelmedi çokta heyecan yaptım muayene sirasi beklerken bile oturamadimsanırım uyudu oda detayliya girmeden yiyeceğim teşekkür ederim
Benim de kp kesinlikle erkek tarzı yorumlarda. Babasının ismini verelim istiyor bi de. Sen koysaydın dedim ben koymayacağım dedimAyyy MaşAllahRabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah Ben 11+6 iken gittik tahminde bulunmadi ama çokta önemli değil ya biizim için ilk bebeğimiz kız erkek fark etmez. Ama çevremde ultrason kagidina bakarak söyleyen var erkek diyen var kız diyen var o zaman da insan merak ediyor tabi. Ama benim içime doğan hep erkek eşiminse kız, bakalım artık Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağimiza alabilmeyi nasip etsin
Kaç haftalık da belli oldu
Canım doktorum çok arkadaş gibi ameliyatımıda falan yapan doktor, sadece oturduğum yere çok uzak, cinsiyet belli mi dediğimizde erkek dedi %80 erkek dediAyyy MaşAllahRabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah Ben 11+6 iken gittik tahminde bulunmadi ama çokta önemli değil ya biizim için ilk bebeğimiz kız erkek fark etmez. Ama çevremde ultrason kagidina bakarak söyleyen var erkek diyen var kız diyen var o zaman da insan merak ediyor tabi. Ama benim içime doğan hep erkek eşiminse kız, bakalım artık Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağimiza alabilmeyi nasip etsin
İyi olsun sağlıklı olsun da ultrasonda denk gelemesem de olur annesi onun fındık burnunu yerUyumuştur annesi. Ben üst üste iki gün gittim kanama nedenli birinde zıplıyordu birinde hareket etmiyordu. Ama o zıplaması aklımdan çıkmıyor
Başkasının doğuracağı çocuğun ismine karar verme haddini insanlar nasıl kendinde görüyor ben şaşırıyorum ya:)Benim de kp kesinlikle erkek tarzı yorumlarda. Babasının ismini verelim istiyor bi de. Sen koysaydın dedim ben koymayacağım dedimistersen kızına söyle o doğursun ona teklif et de dedim. Çünkü uzattıkça uzatıyor ısrarı
Detaylı ultrason 20.haftada oluyorBizim bu 11-14 hafta arası olan ultrasonumuz detaylı mı oluyor?
Canım solgarın folatını aldım ben de 7.haftada başladım 12 de bırakıcam sen de kullan istersen çok geç kalmadın kullanmasan da sorun olmaz kullanmayan çok hamile varYa şaka gibi bana da doktorum folat vermiş ama o gün heyecandan hastanenin broşürünün arasında kalmış kağıtBir aydır sadece progesteron ve duphaston kullanıyordum bugün kontrole gittiğimde yaptığım hatayı anladım çok erken oldu!
Annem 15-20dk mesafe ona gidip geliyorum bazen çarşıya çıkıyorum çocuklarım olduğu için işim gücüm bitmiyor yani hep yürüyorum ama ne yalan söylyim korkuyorum da riskli gebeyim zaten,ayakta kalınca belime de karnıma da ağrılar giriyor dinlenince geçiyorKızlar yürüyüşlere başladınız mı ? 2 aydır yattığım için aşırı hamlamışım dün 10 dk yurudum belime ağrı girdi günlük arttırarak devam etmeyi dusunuyorum
Aa döndün mü canımKızlar bebek %80 erkek
Hiç bir sorun olacağını sanmıyorum canımKızlar merhabalar 16 haftalık hamileyim yanlışlıkla minik sakızlardan yuttum bir zararı olur mu sizce
Hadi gözünaydın canımKızlar 12. Haftalık olmuş bebekler ben 11+1 sata göre. Doktor progestanı bıraktırdı ve yine idrar istedi progestan da bakteri yapar o da bebeğe zarar verir bir süre sonra dedi progestanı kestik. Proluton kalçadan vurulan hafta da 1 iğnem vardı onu da kesti artık. Folik asit yerine probiyotikli bir muttivitamin verdi vinelac ona geç artık kabızlığa da iyi gelir dedi. Nipt uygun görmedi gerek yok 2 hafta sonra ikili teste çağırdı burun kemiği ve ense şuan normal görünüyor 2 hafta sonra yine bakarız dedi. Çok şükür her şey yolunda sadece oksapar ve coraspin devam. Sarı akıntım olduğu için jel ve şase verdi Sarı akıntı ilerde bebeğe enfeksiyon geçer bebeğin suyu azalmaya başlar dedi istemediğimiz bir durum dedi kullan dedi akıntı çok istemediğim bir durumdur dedi. Tüp bebek ilaçlarımı da tamamen bıraktık artık.
Ben 12+6 oldum progestanı kesmedi ama oksapar ve fitilde devam bende çocuğa zararlı olur demiş doktorun zararlı olsa neden doktorum devam etdirsinki bana çok merak etdimKızlar 12. Haftalık olmuş bebekler ben 11+1 sata göre. Doktor progestanı bıraktırdı ve yine idrar istedi progestan da bakteri yapar o da bebeğe zarar verir bir süre sonra dedi progestanı kestik. Proluton kalçadan vurulan hafta da 1 iğnem vardı onu da kesti artık. Folik asit yerine probiyotikli bir muttivitamin verdi vinelac ona geç artık kabızlığa da iyi gelir dedi. Nipt uygun görmedi gerek yok 2 hafta sonra ikili teste çağırdı burun kemiği ve ense şuan normal görünüyor 2 hafta sonra yine bakarız dedi. Çok şükür her şey yolunda sadece oksapar ve coraspin devam. Sarı akıntım olduğu için jel ve şase verdi Sarı akıntı ilerde bebeğe enfeksiyon geçer bebeğin suyu azalmaya başlar dedi istemediğimiz bir durum dedi kullan dedi akıntı çok istemediğim bir durumdur dedi. Tüp bebek ilaçlarımı da tamamen bıraktık artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?