Ah canım bebeklerimiz için nasıl dayanıyoruz Allah yardımcımız olsun inşallah güzel günler gelecek şu kanama Alanlarımız da bitse tatilde gidecektik bir hafta izin vermedi yolculuğa
Bebeklerimizi Allah korusun canım. Korkma hiç. Olan olmuş. Bi an önce başlarsın vitaminlere. Dediğim gibi bilerek kullanmayan çok fazla zaten Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Canım asla düşünme annelerimiz bizde de folik asit falan mı kullandı sanki, kuzenim hamileli boyunca ne vitamin içebildi ne folik asit 9 ay kustu doğumda bile kustu tatlı mı tatlı bir kızımız var 6 yaşında
Gizem,içime su serptin gerçekten çok teşekkür ederim desteğin içinBugünden başladım ben de.Aslında haklısın annelerimiz hiçbir şey kullanmamış.Çok dert etmeye gerek yok sanırım.Siz kaç haftalıksınız sen neler kullanıyorsun?
Hayırlı günler hanımlar, bugün erişte kesiyoruz da ben fark etmeden bir saatten fazla oturdum aynı yerde bazen genelde de bağdaş kurarak oturdum sonra kalktım yürüdüm biraz ama karnım sanki sert gibi geldi sorun olmamıştır herhalde dimi, sürekli aynı pozisyonda oturmak yani zarar verir mi bilemedim ya da karnım büyüdü herhalde bana öyle geliyor da olabilir :/
Ah canım bebeklerimiz için nasıl dayanıyoruz Allah yardımcımız olsun inşallah güzel günler gelecek şu kanama Alanlarımız da bitse tatilde gidecektik bir hafta izin vermedi yolculuğa
Bebekler çok hareketliydi ben hatta keşke çikolata yeseydim diye düşündüm ama gerek yokmuş yemeyi unuttum ama maşallah içerde eğlence var birbirlerinin keselerini itiyorlardı doktor çok güldü. Biri çok zıplıyordu ayaklarını ittirip doktor erkek olabilir dedi ama 2 hafta sonra geldiğinde daha net belli okur o zaman kesin bilgi vermiş okuruz daha iyi olur dedi sağlıklı olsunlar da cinsiyet tatlı telaş işte
Bebekler çok hareketliydi ben hatta keşke çikolata yeseydim diye düşündüm ama gerek yokmuş yemeyi unuttum ama maşallah içerde eğlence var birbirlerinin keselerini itiyorlardı doktor çok güldü. Biri çok zıplıyordu ayaklarını ittirip doktor erkek olabilir dedi ama 2 hafta sonra geldiğinde daha net belli okur o zaman kesin bilgi vermiş okuruz daha iyi olur dedi sağlıklı olsunlar da cinsiyet tatlı telaş işte
Ben 12+6 oldum progestanı kesmedi ama oksapar ve fitilde devam bende çocuğa zararlı olur demiş doktorun zararlı olsa neden doktorum devam etdirsinki bana çok merak etdim
Şöyle zararlı dedi enfeksiyon olduğu için progestan da birikintisini bırakıyor ya dışarı fitil olarak yaptıktan sonra beyazımsı o idrar yolu enfeksiyonuyla birleşip bir de başka enfeksiyona yol açarsa o da bebeklere zarar verir kese suları azalır o da istemediğim bir durum yaratır dedi. Progestan artık kullanmanı gerektiren bir durum yok şuan bir tehlike görmedi kanama alanı da şuan için yok o yüzden kesti sanırım bir de tüp bebek ya hamile kalmadan önce de 2 hafta kadar progestan kullanıyordum zaten
Şöyle zararlı dedi enfeksiyon olduğu için progestan da birikintisini bırakıyor ya dışarı fitil olarak yaptıktan sonra beyazımsı o idrar yolu enfeksiyonuyla birleşip bir de başka enfeksiyona yol açarsa o da bebeklere zarar verir kese suları azalır o da istemediğim bir durum yaratır dedi. Progestan artık kullanmanı gerektiren bir durum yok şuan bir tehlike görmedi kanama alanı da şuan için yok o yüzden kesti sanırım bir de tüp bebek ya hamile kalmadan önce de 2 hafta kadar progestan kullanıyordum zaten
O zaman senin enfeksiyon varmı şimdi?bende yok çok şükür kanama alanımda yok şükür sadece düşüklerim olduğu için şimdilik kesmiyor gerçi ne kadar kalçam ağrısa bile mor olsa bile kesmeyinide korkuyorum ama fitil benim için en kolayı onu kalan aylarıda kullansam hiç sorun yok benim için
Ne kadar büyümüşler maşallah. İnşallah benimki de büyümüştür bayağı. Seninle aynı haftadayız ben de 11+1 im. Probiyotikli takviye iyi olmuş canım hem üretmiş olan zararlı bakterileri azaltır yararlı bakterileri çoğaltır. Sarı akıntı için olan jel ve Şase neler isimleri nedir?
Şimdi aldım ilaçları canım üromisin saşe gece yatmadan bir bardak su ile karıştırıp içecekmişim son idrarı yaptıktan sonra dediler mutlaka, bir de gyno 1 hafta arayla 2 tane vajinal yol ile alacakmışım jel yazmamış dalında doktor jel dedi ama hemşire reçeteye sadece bunları yazmış jeli bi sorayım o da vardı diye. Probiyotikli takviye ilk kez duydum internette yorumlar iyidi inşallah işe yarar benim içinde biraz rahatlamış olurum
Maşallah canım, benden kanama alanı devam ettiğini için bir hafta daha progestan devam ama fitil olarak yutacağım, ben ikili istememediği nipt istediğimi söyledim. Nipti yaptırdık ve haftaya tekrar geldiğinde ense falan ölçeceğiz ama dedi sadece ikili için kal alınmayacak dedi. Benimde vardı sarı akıntı söylemeyi unuttum
Yaa güzel geçmesine sevindim canım nipt senin o saman isteğinle olduysa gönlüne göre olmuş istediysem tabiki senin için en güzelini yapmışsın sarı akıntıyı doktoe bana sordu benim 1 aygır falan vardı kanama alanındandır dediler ama artık kanama alanı kalmayınca bugün yine sordu beni de artık rahatsız ediyordu o Sarı akıntı söyliyim dedim öyle konuyu açmış olduk
Kızlar durum güncellemesi yapayım dedim. 10+1 im bugün. Ve inanılmaz acıkıyorum böyle birşey yok. Midem iyi. Yine et tavuk o tarz şeyler istemiyorum ama sebze ev yemeği tatlı istiyor canım
O zaman senin enfeksiyon varmı şimdi?bende yok çok şükür kanama alanımda yok şükür sadece düşüklerim olduğu için şimdilik kesmiyor gerçi ne kadar kalçam ağrısa bile mor olsa bile kesmeyinide korkuyorum ama fitil benim için en kolayı onu kalan aylarıda kullansam hiç sorun yok benim için
Bende enfeksiyon var canım maalesef. Doktorum önceden Sarı akıntıya kanama alanından dolayıdır dedi sonra bugün kanama alanı olmayınca sordu hala akıntı devam ediyor mu diye bende evet Sarı devam diyor dedim hatta hemşireye günlük pedimi gösterdim yanıltmak da istemem doktoru bana şarkıdır onlar için değildir belki pimpirikliyim bir de o yüzden onu keselim progestanı dedi progestanı vajinal alıyordum