2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende anlamadım benim doktorumda 16 haftadan sonra dedi rahatlaya bilirsin ondan ben doktoruma güveniyorum sonuçta kadın biliyorum yaşımı düşüklerimi
Bende güveniyorum. Farklı bi doktorun neden böyle konuştuğunu anlayamadım sadece. Neyse

Bana şeftali yeme bebek kıllı olur dediler doğru değil dimi inanmıyorum böyle şeylere ama bilinçaltıma girer de bebek kıllanır falan diye bıraktım
ben çok şeftali yiyordum her gün 3-4 tane sonra kanamam oldu, internetten bi baktım ki yememek gerekiyormuş

Bende anlamadım benim doktorumda 16 haftadan sonra dedi rahatlaya bilirsin ondan ben doktoruma güveniyorum sonuçta kadın biliyorum yaşımı düşüklerimi
bana da 16 hafta dedi tüp bebek ilaçlarından en son progesteronu bırakacağız dedi.

Bebeklerimizi Allah korusun canım. Korkma hiç. Olan olmuş. Bi an önce başlarsın vitaminlere. Dediğim gibi bilerek kullanmayan çok fazla zaten Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

canım sordun mu ne kadarmış kanama alanın
Onu sormadım canım canım tam kese altında geçen hafta ile aynı ama lekelemem yada kanamam yok bu ara 5 ve 6.haftalarda oldu. Şimdi iğne yaptırdık bir tane bu haftada dinlenme önerdi. Mide bulantım içinde prilam devam başka ilaç vermek istemiyorum dedi

Ben de şaşırıyorum ve sinirleniyorum. Ki ben kimsede olmasın isterim vereceğin ismi orijinal olsun isterim. Neymiş antin kuntin berkecan falan olmasınmış. Erkek olduğuna emin çünkü
Bende var o şuan kv çok istekli isim koyma konusunda oda babasının ismi istiyor

Canım fitildi, beyaz akıntım çok oluyordu fitilden sonra ağızdan alacagım bir hafta daha cuma günü tekrar gideceğim
Fitilden sonra akıntı oluyor zaten ben alıştım artık beni zorlayan kalçadan iğnem resmen yer bulamıyorum iğnemi vurmaya çok ağrıyor bide

Bilmiyorum valla doğru mu değil mi benim dudağımın kenarlarında gamzem var ama annem ayva falan yememiş ben de dün dedim inşallah bebişimizin aynı yerinde gamzesi olur diye şeftali konusunu da bebiş doğunca söylerim çünkü şimdiye kadar çok yedim sağ olsunlar geç kaldılar söylemek için ama bizden kıllı çocuk nasıl çıkar bilmiyorum eşimle ikimizde sarışın tüysüzüz

Canım asla düşünme annelerimiz bizde de folik asit falan mı kullandı sanki, kuzenim hamileli boyunca ne vitamin içebildi ne folik asit 9 ay kustu doğumda bile kustu tatlı mı tatlı bir kızımız var 6 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…