- 16 Mart 2022
- 3.299
- 3.268
- 83
- 33
Ne kadar büyümüşler maşallah. İnşallah benimki de büyümüştür bayağı. Seninle aynı haftadayız ben de 11+1 im. Probiyotikli takviye iyi olmuş canım hem üretmiş olan zararlı bakterileri azaltır yararlı bakterileri çoğaltır. Sarı akıntı için olan jel ve Şase neler isimleri nedir?Kızlar 12. Haftalık olmuş bebekler ben 11+1 sata göre. Doktor progestanı bıraktırdı ve yine idrar istedi progestan da bakteri yapar o da bebeğe zarar verir bir süre sonra dedi progestanı kestik. Proluton kalçadan vurulan hafta da 1 iğnem vardı onu da kesti artık. Folik asit yerine probiyotikli bir muttivitamin verdi vinelac ona geç artık kabızlığa da iyi gelir dedi. Nipt uygun görmedi gerek yok 2 hafta sonra ikili teste çağırdı burun kemiği ve ense şuan normal görünüyor 2 hafta sonra yine bakarız dedi. Çok şükür her şey yolunda sadece oksapar ve coraspin devam. Sarı akıntım olduğu için jel ve şase verdi Sarı akıntı ilerde bebeğe enfeksiyon geçer bebeğin suyu azalmaya başlar dedi istemediğimiz bir durum dedi kullan dedi akıntı çok istemediğim bir durumdur dedi. Tüp bebek ilaçlarımı da tamamen bıraktık artık.
Kesinlikle cahillik mutlulukmuş keşke bu kadar bilmeseydikİyi olsun sağlıklı olsun da ultrasonda denk gelemesem de olur annesi onun fındık burnunu yermaşallah ya zipladiklarinda çok tatlı oluyorlar benim kaybettigim bebeğimde yerinde durmazdi bu da uykucu çıktı insan havadan nem kapıyor valla cahillik mutluluktur diye boşuna dememişler şimdi doktor kadar bilgiliyiz herşeyi kafaya takıyoruz
Ben de şaşırıyorum ve sinirleniyorum. Ki ben kimsede olmasın isterim vereceğin ismi orijinal olsun isterim. Neymiş antin kuntin berkecan falan olmasınmış. Erkek olduğuna emin çünküBaşkasının doğuracağı çocuğun ismine karar verme haddini insanlar nasıl kendinde görüyor ben şaşırıyorum ya:)
Maşallah kuzumKızlar 12. Haftalık olmuş bebekler ben 11+1 sata göre. Doktor progestanı bıraktırdı ve yine idrar istedi progestan da bakteri yapar o da bebeğe zarar verir bir süre sonra dedi progestanı kestik. Proluton kalçadan vurulan hafta da 1 iğnem vardı onu da kesti artık. Folik asit yerine probiyotikli bir muttivitamin verdi vinelac ona geç artık kabızlığa da iyi gelir dedi. Nipt uygun görmedi gerek yok 2 hafta sonra ikili teste çağırdı burun kemiği ve ense şuan normal görünüyor 2 hafta sonra yine bakarız dedi. Çok şükür her şey yolunda sadece oksapar ve coraspin devam. Sarı akıntım olduğu için jel ve şase verdi Sarı akıntı ilerde bebeğe enfeksiyon geçer bebeğin suyu azalmaya başlar dedi istemediğimiz bir durum dedi kullan dedi akıntı çok istemediğim bir durumdur dedi. Tüp bebek ilaçlarımı da tamamen bıraktık artık.
İnşallah geçmiştir Allah bebeklerimizi korusun hayrli ile kucağımıza almak nasip olsunŞükür canım. Dün şiddetli kasık ağrım oldu yazdı. Tekrar başlayalım dedi dün bende tekrar başladım 5.haftadan beri kesenin altında bir kanama mevcut biraz küçülmüştü bakalım bugün geçmiş mi?
Geçmemiş canım kanama alanı devam ediyor yine haftaya tekrar çağırdı,İnşallah geçmiştir Allah bebeklerimizi korusun hayrli ile kucağımıza almak nasip olsun
Maşallah ne güzel hemen kendini belli etmiş canımm sağlıkla gelsin minikBen yanılmam %80 erkek dedi
Canım ben hala 53 kilodayım 13+2 yim alamadım henüz. İleri ki aylarda alırız mutlaka sıkma canınıArkadaşlar günaydın, şimdi ben 58 ile başladım hamileliğe 5.haftadan beri hep yatıyorum kanama alanım var diye bu sürede kilo almıştım mide bulantılarım çoktu diye hem kraker emek yedim hep ama, iki haftadır mide bulantılarım pik yapmış durumdaydı az önce tartıldım 57 kiloyum aldıklarımı vermişim 10+3 oldum, oturdum ağlıyorum ya ben nasıl bu bebeği besleyeceğim, konuşacağım doktorla bugün çok korktum nasıl olacak böyle
Maşallah canım, benden kanama alanı devam ettiğini için bir hafta daha progestan devam ama fitil olarak yutacağım, ben ikili istememediği nipt istediğimi söyledim. Nipti yaptırdık ve haftaya tekrar geldiğinde ense falan ölçeceğiz ama dedi sadece ikili için kal alınmayacak dedi. Benimde vardı sarı akıntı söylemeyi unuttumKızlar 12. Haftalık olmuş bebekler ben 11+1 sata göre. Doktor progestanı bıraktırdı ve yine idrar istedi progestan da bakteri yapar o da bebeğe zarar verir bir süre sonra dedi progestanı kestik. Proluton kalçadan vurulan hafta da 1 iğnem vardı onu da kesti artık. Folik asit yerine probiyotikli bir muttivitamin verdi vinelac ona geç artık kabızlığa da iyi gelir dedi. Nipt uygun görmedi gerek yok 2 hafta sonra ikili teste çağırdı burun kemiği ve ense şuan normal görünüyor 2 hafta sonra yine bakarız dedi. Çok şükür her şey yolunda sadece oksapar ve coraspin devam. Sarı akıntım olduğu için jel ve şase verdi Sarı akıntı ilerde bebeğe enfeksiyon geçer bebeğin suyu azalmaya başlar dedi istemediğimiz bir durum dedi kullan dedi akıntı çok istemediğim bir durumdur dedi. Tüp bebek ilaçlarımı da tamamen bıraktık artık.
Merhabalar,listeye adımızı kim ekliyor acaba beni de ekleyebilir misiniz rica etsem?
8+4 olduk bugün
Son adet tarihi,26 Haziran
Yaş,33
Kalp atışı ve kese,15 Ağustos
Merhabalar hayırlı olsunbilgileri tam yazalım lütfen yasınız eksik
Ozaman eşimin içine doğan mı olacakbenim midem bulantım az oluyor (şimdi nazar etmiyim kendimede)
Benim normalde 5 temmuzdu ama erken döllenme olmuş o yüzden de 30 haziran baz aldı yarın tam 9 hafta oluyorAmin inşallah sizin var mı bulantı
10.haftanın içindeyim.İki kere aşılama olmuştu 6 ay önce o zamanlar kullanmıştım sadecekaç haftalıksınız? Bir de hamilelik öncesi kullandınız mı folik asit
Teşekkür ederim canım sen erkek demiştin bana hatırladın mıMaşallah ne güzel hemen kendini belli etmiş canımm sağlıkla gelsin minik
Peynirdomates,içimi çok rahatlattın!Teşekkür ederim.Umarım bir sorun yaşamam çok üzüldüm bugün çünkü tahlil sonuçlarım için gitmiştim her şey tam yolunda gidiyor derken böyle bir hata yapmış olduğuma inanamadım.Ben duphastonu folik asit diye düşündüm aslında o yüzden doktorumu da aramadımProgesteronu kanaman olduğu için mi vermişti canım.
Bebek senden kullanmıştır yediklerinden de almıştır. Folik asit bir çok yeşil sebzede var zaten ..hamileliğini çok geç öğrenip başlarda kullanmayan da çok fazla. Takviyelere güvenmediği için bilerek kullanmayan da azımsanamayacak kadar çok. kullanmadım diye stres yapma hiç olmuş bitmiş canım. Bundan sonra güzel beslenirsin alırsın bütün vitaminlerini
Canım keşke çok yormasaydın kendini, inşallah bir şey olmaz tabii Allah'ın izniyle ama çok iş yapma 14 haftayı geçmeden. Aslında vücudumuz hep sinyalleri veriyor iyi takip etmek lazım, inşallah uyandığında ağrıların geçmiş olur
Sağ ol canım geçti şükür dinlenince ilk gebeligimde annemin yanindaydim el bebek gül bebektim şimdi bütün işler bana bakıyorCanım keşke çok yormasaydın kendini, inşallah bir şey olmaz tabii Allah'ın izniyle ama çok iş yapma 14 haftayı geçmeden. Aslında vücudumuz hep sinyalleri veriyor iyi takip etmek lazım, inşallah uyandığında ağrıların geçmiş olur
Bebeğe hiçbir şey olmuyor canım senin depolardan yiyor merak etme bulantilar geçince güzel beslenirsin halsiz düşmezsinArkadaşlar günaydın, şimdi ben 58 ile başladım hamileliğe 5.haftadan beri hep yatıyorum kanama alanım var diye bu sürede kilo almıştım mide bulantılarım çoktu diye hem kraker emek yedim hep ama, iki haftadır mide bulantılarım pik yapmış durumdaydı az önce tartıldım 57 kiloyum aldıklarımı vermişim 10+3 oldum, oturdum ağlıyorum ya ben nasıl bu bebeği besleyeceğim, konuşacağım doktorla bugün çok korktum nasıl olacak böyle
Bende öyle progestan fitili 16. Haftaya kadar kullanacağım zararlıysa neden kullanıyoruz ki korktum şimdiBen 12+6 oldum progestanı kesmedi ama oksapar ve fitilde devam bende çocuğa zararlı olur demiş doktorun zararlı olsa neden doktorum devam etdirsinki bana çok merak etdim
Eveet hatırlıyorumm içime çok doğmuştu yaTeşekkür ederim canım sen erkek demiştin bana hatırladın mı
Ben hem kusuyorum hem kilo alıyorum o nolcakE ben 4 kilo verdimbelki de daha fazla vermişimdir 54tüm 50yim şu an zaten senin haftanda bebek senden beslenmiyor o yüzden endişe etme asıl ben endişe etmeliyim zaten kilo almak önemli değil gebelikte, önemli olan sağlıklı şeyler tüketmek kilo versen de sıkıntı değil hele sen hiç sorun etme şimdilik 2 hafta sonra falan senden beslenmeye başlayacak. Ben devamlı iştahsızım 13 haftanın içindeyim hala doğru düzgün beslenemiyorum ama kendimi peynirlerle sütle salata ve meyvelerle avutuyorum. Gün içinde taş çatlasın 1 ceviz 2-3 tane de fındık yiyebiliyorum onun dışında yemek yiyemiyorum sulu hiçbir yemek yiyemiyorum ya da çorba içemiyorum. Haftada bir ete zorluyorum kendimi o da 2-3 lokma anca ama yine de artık dert etmiyorum. Elimden geleni yapıyorum çünkü midem bulanıyorsa bu bebeğin tepkisi kendini korumaya alıyor yediklerimden koku hassasiyeti de ondan sabrediyorum bakalım nereye kadar devam edecek
Sağlıkla gelsin inşallah canımCanım aslında geç döllenme şuan regliye göre 11+3 olması gerekiyor, bugün 10+3 olması gerekirken 10+4 sadece bir gün öne geçmiş, doktor ben yanılmam dedi, şimdi zaten Fetal dna baktıracağız bir haftaya tam net cinsiyet belli olur ama %80 erkek dedi
Bende anlamadım benim doktorumda 16 haftadan sonra dedi rahatlaya bilirsin ondan ben doktoruma güveniyorum sonuçta kadın biliyorum yaşımı düşüklerimiBende öyle progestan fitili 16. Haftaya kadar kullanacağım zararlıysa neden kullanıyoruz ki korktum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?