2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ne kadar büyümüşler maşallah. İnşallah benimki de büyümüştür bayağı. Seninle aynı haftadayız ben de 11+1 im. Probiyotikli takviye iyi olmuş canım hem üretmiş olan zararlı bakterileri azaltır yararlı bakterileri çoğaltır. Sarı akıntı için olan jel ve Şase neler isimleri nedir?

Kesinlikle cahillik mutlulukmuş keşke bu kadar bilmeseydik

Başkasının doğuracağı çocuğun ismine karar verme haddini insanlar nasıl kendinde görüyor ben şaşırıyorum ya:)
Ben de şaşırıyorum ve sinirleniyorum. Ki ben kimsede olmasın isterim vereceğin ismi orijinal olsun isterim. Neymiş antin kuntin berkecan falan olmasınmış. Erkek olduğuna emin çünkü

Maşallah kuzum benim de akıntım var. Ama tüm tahlillerim iyi çıktı ilaç vs vermedi yani

İnşallah geçmiştir Allah bebeklerimizi korusun hayrli ile kucağımıza almak nasip olsun

Canım ben hala 53 kilodayım 13+2 yim alamadım henüz. İleri ki aylarda alırız mutlaka sıkma canını

Maşallah canım, benden kanama alanı devam ettiğini için bir hafta daha progestan devam ama fitil olarak yutacağım, ben ikili istememediği nipt istediğimi söyledim. Nipti yaptırdık ve haftaya tekrar geldiğinde ense falan ölçeceğiz ama dedi sadece ikili için kal alınmayacak dedi. Benimde vardı sarı akıntı söylemeyi unuttum

PEYNİRDOMATES,içimi çok rahatlattın
Merhabalar,listeye adımızı kim ekliyor acaba beni de ekleyebilir misiniz rica etsem?
8+4 olduk bugün
Son adet tarihi,26 Haziran
Yaş,33
Kalp atışı ve kese,15 Ağustos

Merhabalar hayırlı olsunbilgileri tam yazalım lütfen yasınız eksik

Ozaman eşimin içine doğan mı olacak benim midem bulantım az oluyor (şimdi nazar etmiyim kendimede)

Benim normalde 5 temmuzdu ama erken döllenme olmuş o yüzden de 30 haziran baz aldı yarın tam 9 hafta oluyor Amin inşallah sizin var mı bulantı

teşekkür ederim ya!Umarım bir sorun yaşamam çok üzüldüm bugün çünküDüşük tehlikesi için vermişti progesteronu beş yıl önce bir düşük yapmıştım tiroidimden dolayı.Bugün aldım folate plus 400mcg.
Sen ne kullanıyorsun folik asit olarak?
kaç haftalıksınız? Bir de hamilelik öncesi kullandınız mı folik asit
10.haftanın içindeyim.İki kere aşılama olmuştu 6 ay önce o zamanlar kullanmıştım sadece

Peynirdomates,içimi çok rahatlattın!Teşekkür ederim.Umarım bir sorun yaşamam çok üzüldüm bugün çünkü tahlil sonuçlarım için gitmiştim her şey tam yolunda gidiyor derken böyle bir hata yapmış olduğuma inanamadım.Ben duphastonu folik asit diye düşündüm aslında o yüzden doktorumu da aramadımDoğal yollardan folik asitim eksik değildir umarım

Sağ ol canım geçti şükür dinlenince ilk gebeligimde annemin yanindaydim el bebek gül bebektim şimdi bütün işler bana bakıyor

Bebeğe hiçbir şey olmuyor canım senin depolardan yiyor merak etme bulantilar geçince güzel beslenirsin halsiz düşmezsin

Ben 12+6 oldum progestanı kesmedi ama oksapar ve fitilde devam bende çocuğa zararlı olur demiş doktorun zararlı olsa neden doktorum devam etdirsinki bana çok merak etdim
Bende öyle progestan fitili 16. Haftaya kadar kullanacağım zararlıysa neden kullanıyoruz ki korktum şimdi

Folate plus aldım şimdi içinde b6 folik asit iyot b12 var.Umarım geç kalmadım,doktorum sorun olmaz dedi ama yine de düşünmeden edemiyorum.Kendi hatam,doktor vermiş bana iki hafta önce hamileliğimi öğrendiğim gün

Ben hem kusuyorum hem kilo alıyorum o nolcak

Sağlıkla gelsin inşallah canım

Bende öyle progestan fitili 16. Haftaya kadar kullanacağım zararlıysa neden kullanıyoruz ki korktum şimdi
Bende anlamadım benim doktorumda 16 haftadan sonra dedi rahatlaya bilirsin ondan ben doktoruma güveniyorum sonuçta kadın biliyorum yaşımı düşüklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…