Kızlar durum güncellemesi yapayım dedim. 10+1 im bugün. Ve inanılmaz acıkıyorum böyle birşey yok. Midem iyi. Yine et tavuk o tarz şeyler istemiyorum ama sebze ev yemeği tatlı istiyor canım
Bende enfeksiyon var canım maalesef. Doktorum önceden Sarı akıntıya kanama alanından dolayıdır dedi sonra bugün kanama alanı olmayınca sordu hala akıntı devam ediyor mu diye bende evet Sarı devam diyor dedim hatta hemşireye günlük pedimi gösterdim yanıltmak da istemem doktoru bana şarkıdır onlar için değildir belki pimpirikliyim bir de o yüzden onu keselim progestanı dedi progestanı vajinal alıyordum
Hayırlı günler hanımlar, bugün erişte kesiyoruz da ben fark etmeden bir saatten fazla oturdum aynı yerde bazen genelde de bağdaş kurarak oturdum sonra kalktım yürüdüm biraz ama karnım sanki sert gibi geldi sorun olmamıştır herhalde dimi, sürekli aynı pozisyonda oturmak yani zarar verir mi bilemedim ya da karnım büyüdü herhalde bana öyle geliyor da olabilir :/
Bende şimdi erişte kestim yufka yaptık eve yeni geldım
Getir götür bugun bayaa yoruldum
Dınlenıyorum şimdi
Keserken cok abanmamaya dıkkat ettım
Yufka sendirdim vs..
Tabi 5 haftadan itibaren vuruyorum her gün çok ağrıyor canım bide ben mayısta tüp bebek yaptım kimyasal oldu o zamanda çok iğnem vardır her yerim mosmor resmen
Bende şimdi erişte kestim yufka yaptık eve yeni geldım
Getir götür bugun bayaa yoruldum
Dınlenıyorum şimdi
Keserken cok abanmamaya dıkkat ettım
Yufka sendirdim vs..
Tabi 5 haftadan itibaren vuruyorum her gün çok ağrıyor canım bide ben mayısta tüp bebek yaptım kimyasal oldu o zamanda çok iğnem vardır her yerim mosmor resmen
Yaa güzel geçmesine sevindim canım nipt senin o saman isteğinle olduysa gönlüne göre olmuş istediysem tabiki senin için en güzelini yapmışsın sarı akıntıyı doktoe bana sordu benim 1 aygır falan vardı kanama alanındandır dediler ama artık kanama alanı kalmayınca bugün yine sordu beni de artık rahatsız ediyordu o Sarı akıntı söyliyim dedim öyle konuyu açmış olduk
Evet evet canım benim isteğim üzerine oldu kuzenin çünkü ikili test sonucu çok üzüldü yani kızın 5 haftası ağlayarak geçti, o yüzden canım ben çok takıntılıyım en iyisini yaptırayım dedim ekstra sma tasıyıcılıgım var onada bakılacak için en azından rahat ederim sonuçlarda güzel gelir inşallah
Kızlar durum güncellemesi yapayım dedim. 10+1 im bugün. Ve inanılmaz acıkıyorum böyle birşey yok. Midem iyi. Yine et tavuk o tarz şeyler istemiyorum ama sebze ev yemeği tatlı istiyor canım
Bebekler çok hareketliydi ben hatta keşke çikolata yeseydim diye düşündüm ama gerek yokmuş yemeyi unuttum ama maşallah içerde eğlence var birbirlerinin keselerini itiyorlardı doktor çok güldü. Biri çok zıplıyordu ayaklarını ittirip doktor erkek olabilir dedi ama 2 hafta sonra geldiğinde daha net belli okur o zaman kesin bilgi vermiş okuruz daha iyi olur dedi sağlıklı olsunlar da cinsiyet tatlı telaş işte