2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar durum güncellemesi yapayım dedim. 10+1 im bugün. Ve inanılmaz acıkıyorum böyle birşey yok. Midem iyi. Yine et tavuk o tarz şeyler istemiyorum ama sebze ev yemeği tatlı istiyor canım
Maşallah ne güzel canım inşallah böyle bulantınız devam eder rahat yemek yersin en azından

Anladım canım ondan senin durumuna göre öyle söylemiş ola bilir bende progestan vajinal alıyorum beni zorluyan iğnem

Anladım canım ondan senin durumuna göre öyle söylemiş ola bilir bende progestan vajinal alıyorum beni zorluyan iğnem
İğneyi her gün mü oluyorsun kalçadan bir de yağlı ilaç ya her gün çok zorlar

Bende şimdi erişte kestim yufka yaptık eve yeni geldım
Getir götür bugun bayaa yoruldum
Dınlenıyorum şimdi
Keserken cok abanmamaya dıkkat ettım
Yufka sendirdim vs..

Bende şimdi erişte kestim yufka yaptık eve yeni geldım
Getir götür bugun bayaa yoruldum
Dınlenıyorum şimdi
Keserken cok abanmamaya dıkkat ettım
Yufka sendirdim vs..
Ben sadece kestim ve bir oturdum daha da kalkmadim kalkarken dedim zaten naptım kendime diye ama yürümek iyi geldi yaa sanki

Tabi 5 haftadan itibaren vuruyorum her gün çok ağrıyor canım bide ben mayısta tüp bebek yaptım kimyasal oldu o zamanda çok iğnem vardır her yerim mosmor resmen
Senin zor canım o zaman ya her gün Allah kolaylığını versin inşallah yine de buna da şükür şifa oldun sağlıkla herkes kucağına alsın Allahın izniyle

Senin zor canım o zaman ya her gün Allah kolaylığını versin inşallah yine de buna da şükür şifa oldun sağlıkla herkes kucağına alsın Allahın izniyle
Amin canım Amin nipti testim temiz çıksa çok mutlu olurum Allah görüyor çektiklerimi sevindirir bizleri

Kızlar merhaba Banu çiftçi nin programında folik asite 9. Haftada bitiriyor ben de 9+2deyim devam edilmeli mi bırakılmalı mi

Evet evet canım benim isteğim üzerine oldu kuzenin çünkü ikili test sonucu çok üzüldü yani kızın 5 haftası ağlayarak geçti, o yüzden canım ben çok takıntılıyım en iyisini yaptırayım dedim ekstra sma tasıyıcılıgım var onada bakılacak için en azından rahat ederim sonuçlarda güzel gelir inşallah

Kızlar durum güncellemesi yapayım dedim. 10+1 im bugün. Ve inanılmaz acıkıyorum böyle birşey yok. Midem iyi. Yine et tavuk o tarz şeyler istemiyorum ama sebze ev yemeği tatlı istiyor canım
Oh canım çok güzel bebeğine bol bol vitamin olsun, açılman çok güzel canım

Ay canım ikisi içinde mi erkek dedi, Sağlıkla gelsinler. Ah çok bekledik biz bunları bugün bana iyice annelik yüklendi gibi çok duygusalım

Kızlar merhaba Banu çiftçi nin programında folik asite 9. Haftada bitiriyor ben de 9+2deyim devam edilmeli mi bırakılmalı mi
9. Hafta erken folik asit bırakmak için zaten doktorunuz bırakacağınız zamanı söyleyecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…