2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet canım yoğun bakımda dün entübe idi bu gün daha iyi ciğerleri gelişmemiş solunum sıkıntısı oldu şuan tedavi görüyor
Kuzum ya. Rabbim tez zamanda şifasını versin. İyileşmesi için zor durumda olan birinin sıkıntısını büyük ölçüde giderecek güzel bir sadaka verin olur mu? Babam çok hastayken bu tavsiyede bulundu bi hocamız. Sen de iyi düşün düzelecek Allahın izniyle. Sakın moral bozma. İyi haberlerini bekliyoruz

Kız 3 saatten ne olacak Allah aşkına bebeğin doğalı 2 hafta olmadı mı senin? Yani bebek ciddi sarılık tehlikesi falan yaşamıyorsa illa uyandırmak gerekmez 2 saatte. Stres olmana, ağlamana hiç gerek yok.

Kız 3 saatten ne olacak Allah aşkına bebeğin doğalı 2 hafta olmadı mı senin? Yani bebek ciddi sarılık tehlikesi falan yaşamıyorsa illa uyandırmak gerekmez 2 saatte. Stres olmana, ağlamana hiç gerek yok.
2 hafta oldu tehlike varmı yokmu demediler ama kilosu için her 1 saatten bir emzirmek mama için 2 saat kesinlikle söylediler..emzirmek 1 saatten bir olmuyor malesef

İlk zamanlar abandım her şeye 10 kg almış bulundum hızlıca.. Şu ara Eşim detoksa başladı 21 günlük. Bol bol faydalı seyler yiyoruz sayesinde hamur işi vs iyice azalttım canı çekmesin diye. Bu 2-3 haftadır sabitim, kıyafetli 68 civarıyım. İnat ettim 70i geçmicem diye bakalım. İştahım da cok az şükür ama bebiş almış. Kaşar maden suyu,meyveye düştüm şu ara belki ondandır.

Aynıyız merak etme artık yuvarlanarak hareket edebiliyorum 92 oldum da ayıptır söylemesi

Benimkiler 4 gündür yapmıyor ya sağlık ocağındaki ebe normal 1 haftaya kadar dedi oysaki biri sadece anne sütü alıyor yapmadı lazımdı hadi diğeri mama + anne sütü o belki mamadan yapamıyor olabilir bilemedim aşırı da gaz sancıları var.. neyseki bugün kontrol günü dr gaz için takviye isteyeceğim bir de kaka durumu normal mi soracağım çok ıkınıyorlar aşırı üzüldüm canım sarılık ciddi değilse saat başı emzirmeye gerek gök zaten mümkün değil yani hangi ara uyuyacaksa gaz çıkaracakta saatte bir emzireceksin mümkün değil yani üzülme 3 saat kötü değil bende geçen gün alarmı kapatmışım ağlamalarına uyandım bir baktım 3.5 saat olmuş hemen biberonla hazır anne sütü verdim nasıl içtiler içli içli o kadar üzüldüm ki o an kendimi suçladım oysaki ne olacak bir seferden yani .. neyseki telefona artık 3 tane alarm kuruyorum peş peşe alarm sesini de şok çirkin gıcık bir ses yaptım mümkün değil duymamak aslında uyanırdım da pış pış sesi açmışım o seste bende derin uykuya geçmişim uyanamadım

Sağol kuzum ben erken doğum yapmadım 38+4 te doğdu akciğerine su kaçtığı için alındı küvöze

Günaydın herkese, bugün kontrolüm var. Bebeğin suyu az olduğu için her ihtimale karşı doğuma gidermiş gibi gitmeyi düşündüm. Hatta aç gitsem diyordum çünkü nstde benim kız genelde uyuyor hanım kızı zor uyandırıyoruz. En hareketli zamanları acıkmaya başladığımda oluyor ama şimdiden çok acıktım dayanamayacağım galiba.
Onun haricinde öksürük ve boğaz ağrısı başladı, çok öksürmemeye çalışıyorum boğazdaki tahriş artmasın diye. Tuhaf olan şu ki salgın var dedikleri zamanlarda hastaneye maskesiz gittiğim oldu modum çok yüksekti, "hastalanıp hastalanmayacağımı, bağışıklığımın gücünü algım belirler" diyordum, eşim gripken pek yakınımda olmamayı teklif etti kabul etmedim ve hiç hastalanmadım. İki gündür modum düşüktü özellikle dün... Sonra boğaz ağrım ve öksürüğüm başladı. Yediğim, içtiğim, giydiğim aynıydı; tek fark stresimin ve moral bozukluğumun artmış olmasıydı, stres yapınca zırhımı kaybetmiş gibi oldum galiba Biraz triflo çalışıp biraz da neşelenecek şeyler yaparsam toparlanacağıma inandım bakalım. Hamile arkadaşlarıma inşirah ferahlığı, doğum yapan arkadaşlarıma da bebekleriyle bol süt, kuvvet ve huzur dilerim.

Canım bebişleri konakta mı götürüyorsun çocuk doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…