Çok saol cnmYa masallah subhanallah
Canim sen dogum mu ettinOyyy Rabbim kavusturdu bebenle senii cok sevindim
Coook sevindimÇok saol cnmçok şukur kavuştum kızçeme, darısı herkese
Ben ilk 3 ayda kullanmıştım ki o zamanlar daha da az ilaç kullanılabiliyor canım endişe edecek bişey yok benceYa bende aldırıcam eczaneden doktora sormadımda bi sormak istedim teşekkür ederim canım
Kuzum ya. Rabbim tez zamanda şifasını versin.Evet canım yoğun bakımda dün entübe idi bu gün daha iyi ciğerleri gelişmemiş solunum sıkıntısı oldu şuan tedavi görüyor
Kız 3 saatten ne olacak Allah aşkına bebeğin doğalı 2 hafta olmadı mı senin? Yani bebek ciddi sarılık tehlikesi falan yaşamıyorsa illa uyandırmak gerekmez 2 saatte. Stres olmana, ağlamana hiç gerek yok.Oğluşum 2 gün kaka yapmayınca panik oldum bu gün iyice yaptı 2 defa hiç bu kadar sevinmemiştim kakayademekki kızlar normalmış doktorun dediği gibi.Birde dün gece saat 2 alarmı koydum yani iki saat sonra yedizdirmek için telefon kalmış yastık altında sesini duymamışım bir baktım oğluş ağlıyor hemen kalktım ve bakıyorum saat olmuş 5 nasıl oturdum ağladımki 3 saat oldu bebişim aç kalmış diye o kadar kendimi suçladım bundan sonra telefonumu kendimden uzak tutucamki duyayım alarmı
2 hafta oldu tehlike varmı yokmu demediler ama kilosu için her 1 saatten bir emzirmek mama için 2 saat kesinlikle söylediler..emzirmek 1 saatten bir olmuyor malesefKız 3 saatten ne olacak Allah aşkına bebeğin doğalı 2 hafta olmadı mı senin? Yani bebek ciddi sarılık tehlikesi falan yaşamıyorsa illa uyandırmak gerekmez 2 saatte. Stres olmana, ağlamana hiç gerek yok.
İlk zamanlar abandım her şeye 10 kg almış bulundum hızlıca.. Şu ara Eşim detoksa başladı 21 günlük. Bol bol faydalı seyler yiyoruz sayesindeKızlar son kilo durumlarınız ne? Ya ben iki haftadır tartılmıyorum desem tartıya çıkmaya korkuyorum. Bu ara çok aldım. Yani sürekli yedim bu ara sabah bir tartılacağımyataktan kalkamıyorum dönemiyorum, oturdum mu kalkamıyorum, garip bile haldeyim, eşim sürekli tontişim, ye tosunum diyor. Ben kendine bak falan diyorum.
Ama ama maşallah subhanallahKızlar miğde yanmalarının sebebi belli oldu kara kuzumEki Görüntüle 3397098
Bitkiselmiş zaten eczaneye sorduk ama nöbetcide bulamadık yarın bı bakınıcaz sayılı günlerde başa gelene bak iyice tüm balatalar yandı bizimBen ilk 3 ayda kullanmıştım ki o zamanlar daha da az ilaç kullanılabiliyor canım endişe edecek bişey yok bence
Benim bugün aynı böyleydi Dr sancı dedi banaBol bol dua et hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah
Canım burda ki sancılar da bebek hareketi mi oluyo
Aynıyız merak etme artık yuvarlanarak hareket edebiliyorum 92 oldum da ayıptır söylemesiKızlar son kilo durumlarınız ne? Ya ben iki haftadır tartılmıyorum desem tartıya çıkmaya korkuyorum. Bu ara çok aldım. Yani sürekli yedim bu ara sabah bir tartılacağımyataktan kalkamıyorum dönemiyorum, oturdum mu kalkamıyorum, garip bile haldeyim, eşim sürekli tontişim, ye tosunum diyor. Ben kendine bak falan diyorum.
Maşallah bebişkona yerimmmKızlar miğde yanmalarının sebebi belli oldu kara kuzumEki Görüntüle 3397098
Ay canım görmemişim doğdu mu minnoş hayırlı olsun gözün aydın
Benimkiler 4 gündür yapmıyor ya sağlık ocağındaki ebe normal 1 haftaya kadar dedi oysaki biri sadece anne sütü alıyor yapmadı lazımdı hadi diğeri mama + anne sütü o belki mamadan yapamıyor olabilir bilemedim aşırı da gaz sancıları var.. neyseki bugün kontrol günü dr gaz için takviye isteyeceğim bir de kaka durumu normal mi soracağım çok ıkınıyorlar aşırı üzüldümOğluşum 2 gün kaka yapmayınca panik oldum bu gün iyice yaptı 2 defa hiç bu kadar sevinmemiştim kakayademekki kızlar normalmış doktorun dediği gibi.Birde dün gece saat 2 alarmı koydum yani iki saat sonra yedizdirmek için telefon kalmış yastık altında sesini duymamışım bir baktım oğluş ağlıyor hemen kalktım ve bakıyorum saat olmuş 5 nasıl oturdum ağladımki 3 saat oldu bebişim aç kalmış diye o kadar kendimi suçladım bundan sonra telefonumu kendimden uzak tutucamki duyayım alarmı
Sağol kuzum ben erken doğum yapmadım 38+4 te doğdu akciğerine su kaçtığı için alındı küvözeAh canımm gözün aydın şimdiden çok güzel bir haber bu inşallah bian evvel yarın olsun bebişinin mis kokusuna kavuşKaç haftalık doğmuştu ? Okadar kişi erken doğum yaptı ki kim ne zaman doğurdu aklımda tutamıyorum
Canım bu tamamen doktorun ve senin kararın çatın ne durumda eğer dar değilse beklemek en güzeli tabi çoğu bebek 40.haftada doğuyor ama ben suni sancı istemezdim mesela okadar suni çekip acil sez alınanlar duydum ve o güçsüzlükle sezeryan çok zor oluyor
Soruyu kim sordu kaçırdım ama emzirme eğitiminde şu şekilde anlattılar: Bebek önce ilk göğsü tamamen emsin boşaltsın emerkrn ara ara gazını çıkar tekrar devam et emzirmeye ki mide gazla dolup doydugunu sanmasın.Sağ göğüs bitti sol göğüse geç doyana kadar emzir uyuya kalırsa gıdıkla çene ile oyna uyandır çünkü çok çabuk yoruluyorlar.Altın kural yarım saatten daha az emme süresi olmayacak ve emerken diyelim uyuya daldı gazını çıkar sırtına pıt pıt yaparak bu midedeki gaz bebeğe doydugunu hissetirrirmis ve çok çabuk acıkırmıs bu sefer biz sütüm yetmio sanırmışız ee bebek az emdiği için süt üretimi de az olurmuş .Yani be kadar uzun uzun emerse vücut okadar süt üretir ve zamanla bu şekilde sütümüz çoğalırmış
40 bin kere maşallah canımKızlar miğde yanmalarının sebebi belli oldu kara kuzumEki Görüntüle 3397098
Canım bebişleri konakta mı götürüyorsun çocuk doktorunaBenimkiler 4 gündür yapmıyor ya sağlık ocağındaki ebe normal 1 haftaya kadar dedi oysaki biri sadece anne sütü alıyor yapmadı lazımdı hadi diğeri mama + anne sütü o belki mamadan yapamıyor olabilir bilemedim aşırı da gaz sancıları var.. neyseki bugün kontrol günü dr gaz için takviye isteyeceğim bir de kaka durumu normal mi soracağım çok ıkınıyorlar aşırı üzüldümcanım sarılık ciddi değilse saat başı emzirmeye gerek gök zaten mümkün değil yani hangi ara uyuyacaksa gaz çıkaracakta saatte bir emzireceksin mümkün değil yani üzülme 3 saat kötü değil bende geçen gün alarmı kapatmışım ağlamalarına uyandım bir baktım 3.5 saat olmuş hemen biberonla hazır anne sütü verdim nasıl içtiler içli içli o kadar üzüldüm ki o an kendimi suçladım oysaki ne olacak bir seferden yani .. neyseki telefona artık 3 tane alarm kuruyorum peş peşe alarm sesini de şok çirkin gıcık bir ses yaptım mümkün değil duymamak aslında uyanırdım da pış pış sesi açmışım o seste bende derin uykuya geçmişim uyanamadım
Kaç kilo kaldın canım toplamda ben öyleyim hiç iyi değilimAynıyız merak etme artık yuvarlanarak hareket edebiliyorum 92 oldum da ayıptır söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?