2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum bende okudum bir tek anne sütü alıyorsa normalmış ondan ben panik yaptım çünkü biz mamada alıyoruz yine şükür 2 günün sonunda yaptı ama gaz inanılmaz fazla var günde 2 defa gaz giderici yazmış doktor ama faydasını görmüyorum malesef.sarılık yok çok şükür ama ben yedikten sonra çok gazını çıkartamıyorum yani nasıl anlatayım gazı hemen çıkmıyor ondan dik tutuyorum biraz sonra yatağına birde erkek olduğu için doktorlar diyor daha fazla gazları oluyor..mesela bu gece gazdan istediğim kadar emmedi hemen kızarıyor istemiyor.
iyi yapmışsın sen bende bu gece uzak tuttumki kalkayımgerçi zor kaldırıyorum doktorlar kilosuna iyi dese rahatlarım

Canim insallah 2300 gram dogdu solunum sıkıntısı biraz iyi dedi doktor yarina entubeden cikarmaya calisicaz eger kendi nefes alabilirse normal oksijen vericez 2 gun falan sonra duruma bakip taburcu edebilir belki dedi
AyrisYigitbas Hadi inşallahh bian evvel kendi nefes almaya başlar tez vakitte kavuşursunuz canım
Sağol kuzum ben erken doğum yapmadım 38+4 te doğdu akciğerine su kaçtığı için alındı küvöze
europh Şimdi nasıl peki ne zaman çıkacak küvozden? Normal miydi senin doğumun canım nasıl kaçıyorki akciğere su kıyamam ya Ama iyi ki hastanaler doktorlar var herseylerine bakıp iyileştirip veriyorlar sen de tez vakitte kavuşacaksın inşallah canım
Niqu Allah allah çok enteresanmış o hastane Yahu hastaya da yemek gelir hoşafsa hoşaf tuzsuz yağsız çorba ana muhakkak beslenmesi gerekiyorsa hastane vermeli okadar para alıyorlar yazık Hangi hastaneyse bi şikayet etmek lazım.

Canım emzirme eğitiminde dedi ki hemşire ; Bebek doymadan emzirirken 5-10 dk bir midedeki gazı çıkar sırtına pıt pıt yaparak dik bi şekilde sonra emzirmye devam et ki daha fazla midede yer açılsın daha çok süt girsin mideye hem de doyduğunu sanmasın gazla dolup.

Günaydın kızçeler ah ilk gebeliğimde ne uyurdum şimdi oğlum bırakmıyor ki uyuyayım erkenden ayaktayız bebek gelince neler yapacak çok merak ediyorum

AyrisYigitbas Canimmm bebisin ne durumda sen nasilsin ?
Canım teşekkür ederim ben toparladim birazcik dikislerimde hafif agri var tabi oturup kalkarken. Bebisi dün gordugumde doktor entubesini cikarmayi denicez eger kendi nefes almayi basarirsa iyilesme surecine giricek düne gore daha iyi demisti

Amin canım insallah Allah razi olsun

europh Canım sen tabloda yoksun @
Hergün gösteriyorlar mı bebişi inşallah bugün çıkarırlar daha da iyi olur canım

europh Canım sen tabloda yoksun @

Hergün gösteriyorlar mı bebişi inşallah bugün çıkarırlar daha da iyi olur canım
Saat 1 de gosteriyorlar canim babalara haftada 2 kez 15 er dk annelere hergun saat 1 de 15 dk gosteriyorlar. Yenidogan yogunbakim oldugu icin telefon falan almiyorlar baska kimse goremiyor daha bebegi kimse goremedi 3 bucuk yasindaki kizim okadar merak ediyorki hergun soruyor agzi nasil anne burnu nasil diye.

Oh içim rahatladı. Asla memeyi bırakmıyor çünkü
Kuzum ben iki bebeğimde de 15 dk emzirdiğşmi hatırlamıyorum, en az yarım saat emerlerdi, bu 15 dk yeni çıktı sanırım yada ben gerilerde kaldım
Kıyamam ya, en kısa sürede ablasına kavuşsun minnoş

Kızlar kızım hala küvezde , sütüm çok çok az geliyor süt artırıcı kullanıyorum ,komposto içiyorum ama artmadı . Üzülmemeye çalışıyorum ama ağlamama engel olamıyorum üzüntüden gelmiyor dediler . İnş bir aksilik olmazsa yarın doğum yapalı 72 saat olacak ve kan değerleri bu şekilde iyi gider bir enfeksiyon çıkmazsa kızımı bana vericekler
Allah dermansız dert vermesin tek duam evladımı sağlıkla kucağıma alıp birşikte eve gidelim . Tüm bebeklerimizi sağlıkla annelerine babalarını kavuştursun rabbim
Bir de gece yarısı aniden girdim ya doğuma ister istemez kendimi de suçluyorum ben mi yanlış bir şey yaptımda doğumu tetikledim .

Kızlar yarın doğumun var sabah 10 da alacaklar sezeryane çok heyecanlıyım Var mı benimle aynı gün doğuma girecek olan ?
ben ben ben varım çok heyacanlıyımmmm sabah 8.30 gibi alırız dediler 7 de hastanede olacağım hazır değilim psikolojik olarak

Bu hamileliğimde ilk defa dün kustum
2 haftadır boğaz yanması vardı, ağzıma acı su geliyordu, dün akşam artık kusturdu beni gece boyu da o yanma geçmedi, 4 5 yastıkla uyumaya çalıştım, uyuyamadım, gece vakti bebeğin hareketlerini kantrol etmeye çalıştım, halbuki o da uyuyor yani, hamileliğimde geçirdiğim en berbat geceydi, sonunda kabus gördüm
Sabah kalkar kalkmaz sadaka çıkardım
Bişey yemeye korkuyorum şimdi yeniden yanma başlayacak diye

Kendini suçlama biz ne yaparsak yapalım kaderden öte yol yok, ağlamak istiyorsan ağla, hormonlardan dır, sütün az az sonra çoğalacak, buna inan, benimde hep 3.gün dolu dolu gelir, azıcıkta olsa bebişe şifa olsun sütün, bebeğin de en kısa sürede toparlar gelir kucağına inşallah, sen güçlü ol ki bebeğinde güçlü olup gelsin yanına

Kaç kilo kaldın canım toplamda ben öyleyim hiç iyi değilim
+14 kuzu kilolar verirlir sıkma canını bence kilodan değil göbüşlerimiz büyüdüğü için hareket kısıtlanıyor o da yakında gidecek zaten inşallah yerine çok güzel bişey gelecek

Ben de geceyi senin gibi geçirdim çıkarmaya çalıştım ama i ihhh belki rahatlardım biraz parmak da salmak istemedim zaten boğazım kötü diye.Maden suyu içtim uzanamadim bile öylece oturur halde sabahladim, şimdi gene başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…