Benim de bir Ömerim varGünaydın kızçeler ah ilk gebeliğimde ne uyurdum şimdi oğlum bırakmıyor ki uyuyayım erkenden ayaktayız bebek gelince neler yapacak çok merak ediyorum
Canım benim çok çok teşekkür ederim. Allah dermansız dert vermesin hiç birimizeKendini suçlama biz ne yaparsak yapalım kaderden öte yol yok, ağlamak istiyorsan ağla, hormonlardan dır, sütün az az sonra çoğalacak, buna inan, benimde hep 3.gün dolu dolu gelir, azıcıkta olsa bebişe şifa olsun sütün, bebeğin de en kısa sürede toparlar gelir kucağına inşallah, sen güçlü ol ki bebeğinde güçlü olup gelsin yanına
Kahvaltı yapıyorum, korkuyorum tekrar başlayacak diyeBen de geceyi senin gibi geçirdim çıkarmaya çalıştım ama i ihhh belki rahatlardım biraz parmak da salmak istemedim zaten boğazım kötü diye.Maden suyu içtim uzanamadim bile öylece oturur halde sabahladim, şimdi gene başladı
Bu gece benim de midem aşırı yandıBu hamileliğimde ilk defa dün kustum
2 haftadır boğaz yanması vardı, ağzıma acı su geliyordu, dün akşam artık kusturdu benigece boyu da o yanma geçmedi, 4 5 yastıkla uyumaya çalıştım, uyuyamadım, gece vakti bebeğin hareketlerini kantrol etmeye çalıştım, halbuki o da uyuyor yani, hamileliğimde geçirdiğim en berbat geceydi, sonunda kabus gördüm
Sabah kalkar kalkmaz sadaka çıkardım
Bişey yemeye korkuyorum şimdi yeniden yanma başlayacak diye
3 yaşına girecek inşallah teyzesi. Az kaldı abi olmasına inşallah heyecanla kardeşimiz furkanı bekliyoruz . Sağlıkla kolaylıkla doğurmak istiyorum ilk doğumumda evde sancı çekmiştim bilmeden sancı olduğunu anlamamıştım hastaneye gidip 2 saat sonra doğurdum inşallah bu da öyle olurBenim de bir Ömerim varseninki kaç yaşında?
Canım ben diğer doğumlarımdan yola çıkarak yazıyorum, bir süre daha hamilelik kıyafetlerimi giymiştim, daha rahat oluyordu, birazda vücuduna aldığın kiloya bağlı bu durum ben 15 kilo kadar almıştım, eşofman, pijama ile rahat etmiştim, gecelik asla giyemedim meselaKızlar doğumdan sonra ne giyip çıkıyoruz hastanedensezeryanlıda dikiş rahatsız eder mi eşorfman tayt giysek?
Bi de siz doğum sonrası hamilelik kıyafetlerimize mi devam ettiniz normal kıyafet mi giymeye başladınız?
Beni maden suyu rahatlatıyor bir nebze kahvaltıdan sonra iç istersen belki başlamazKahvaltı yapıyorum, korkuyorum tekrar başlayacak diye
Kuzum geçmiş olsun. Doktorun rennie gaviscon tarzı bişey vermedi mi ?. Benimki verdi hep içiyorum mecburen ama dayanamıyorum ilaç olduğu için içmek istemiyorum ama duramıyorum içmezsem uyuyamam hiçKahvaltı yapıyorum, korkuyorum tekrar başlayacak diye
Sağlıkla gelsin canım oğluşunben ben ben varımçok heyacanlıyımmmm sabah 8.30 gibi alırız dediler 7 de hastanede olacağım hazır değilim psikolojik olarak
Kızlar naber ? umarım herkes iyidir, biliyorsunuz ki kızım küvözdeydi bugün 8. Gün. Yarın çıkıyor mutluluğumu sizinle de paylaşmak istedim
Aslında haftası iyiymiş neden yoğun bakıma aldılar kiselam kızlar , ben doğum yaptım 37+3 de kızım gelmek istedi .
Tüm gün boyu kemiklerim ağrıyordu resmen çok halsizdim . Akşam kustum ve kustuktan sonra bebek hareket etmedi , acile geldim nts bakıldı düzenli sancılarım çıktı. Açılmam da varmış acil sezaryana alındım . Kızım şuan da yoğun bakımda gözlem altında tutuyorlar iyi diyorlar ne olur dua edin sağlıkla kucağıma alayım 3100 kg doğdu. Sütüm gelmedi .
Ağrım var ama tek duam kızımı kucağıma almak sarıp sarmalamak
Yok kuzum biliyorum dik o kadarda çıkmıyor ama ayaklarını bisiklet gibi yaparken çıkıyor ve yüz üste olunca çok rahatlanıyor dik tutuyorum hiç sanki faydası yokCanım emzirme eğitiminde dedi ki hemşire ; Bebek doymadan emzirirken 5-10 dk bir midedeki gazı çıkar sırtına pıt pıt yaparak dik bi şekilde sonra emzirmye devam et ki daha fazla midede yer açılsın daha çok süt girsin mideye hem de doyduğunu sanmasın gazla dolup.
Aslında her gün içiyorum, dün bitmişti belki de ondan kötü oldum, bugün alayım tekrardan başlayayımBeni maden suyu rahatlatıyor bir nebze kahvaltıdan sonra iç istersen belki başlamaz
Kuzum rennie kullanıyordum ama artık o da fayda etmiyor, ilk başlarda aşağıdaydı bebek şimdi baya zamandır yukarıda, giderek yukarıya çıkıyor, aşağıya inmesi gerekirken, midemi zorluyor, iki lokma yesem çok yemiş hissi veriyor, öyle değişik birşey, bebem sağlıklı olsun da az kaldı şükür, 12 günümüz kaldı şuradaKuzum geçmiş olsun. Doktorun rennie gaviscon tarzı bişey vermedi mi ?. Benimki verdi hep içiyorum mecburen ama dayanamıyorum ilaç olduğu için içmek istemiyorum ama duramıyorum içmezsem uyuyamam hiç
İlk çocuğum 10 gün geriden geliyordu sonra toparlamıştı ama bunu hangi haftalarda yaşadık onu hatırlayamadım. Doktor olabilir diyorsa için ferahlasın. Güzel haberler alırsın inşaallah ilerleyen günlerde.Kızlar merhaba 34+4 de kontrole gittim bebeğimin kilosu 2280 çıktı ve doktorum 1 hafta geriden geliyor bebeğin dedi tabi korkulcak birşey yok olabilir falan demişti. Yarın tekrar kontrolüm var 36+0 oluyor yarın. İnsan yinede evham yapıyor böyle bişey yaşayıp sonradan kilo alan yada haftası düzelen varmı önerileriniz neler yardımcı olursanız çok sevınırım
Gaz için şöyle birkaç öneri vereyim, belki işine yarar canım. İllaki yapıyorsundur da aklıma gelenleri yazcam;Kuzum bende okudum bir tek anne sütü alıyorsa normalmış ondan ben panik yaptım çünkü biz mamada alıyoruz yine şükür 2 günün sonunda yaptı ama gaz inanılmaz fazla var günde 2 defa gaz giderici yazmış doktor ama faydasını görmüyorum malesef.sarılık yok çok şükür ama ben yedikten sonra çok gazını çıkartamıyorum yani nasıl anlatayım gazı hemen çıkmıyor ondan dik tutuyorum biraz sonra yatağına birde erkek olduğu için doktorlar diyor daha fazla gazları oluyor..mesela bu gece gazdan istediğim kadar emmedi hemen kızarıyor istemiyor.
iyi yapmışsın sen bende bu gece uzak tuttumki kalkayımgerçi zor kaldırıyorum doktorlar kilosuna iyi dese rahatlarım
Ben lasinle çıktım ama o günü evde çekiliş vardır takım almıştım onu giyindim..doğumdan sonra karnım eridi sanki hiç bu bebek benden çıkmamışKızlar doğumdan sonra ne giyip çıkıyoruz hastanedensezeryanlıda dikiş rahatsız eder mi eşorfman tayt giysek?
Bi de siz doğum sonrası hamilelik kıyafetlerimize mi devam ettiniz normal kıyafet mi giymeye başladınız?
Amaaan çocuğumu sağ salim kucağıma aldım ya çok şükür boş veriyorum ondan.Çorba yemek vardı izin verilince tabi getirdiler ama hoşaf yoktu@AyrisYigitbas Hadi inşallahh bian evvel kendi nefes almaya başlar tez vakitte kavuşursunuz canım
@europh Şimdi nasıl peki ne zaman çıkacak küvozden? Normal miydi senin doğumun canım nasıl kaçıyorki akciğere su kıyamam yaAma iyi ki hastanaler doktorlar var herseylerine bakıp iyileştirip veriyorlar sen de tez vakitte kavuşacaksın inşallah canım
Niqu Allah allah çok enteresanmış o hastane Yahu hastaya da yemek gelir hoşafsa hoşaf tuzsuz yağsız çorba ana muhakkak beslenmesi gerekiyorsa hastane vermeli okadar para alıyorlar yazık Hangi hastaneyse bi şikayet etmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?