2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hurma neden yasakmış ya ben faydalı diye biliyodum
Rahim kasılmalarına sebep oluyor o yüzden yasak. Hatta hep doğuma yakın tavsiye eder doktorlar doğum başlasın diye duymuşsundur belki son ayda doğurabilmek için hurma yiyenleri. Bana doktorum böyle söyledi belki az yiyince faydası vardır bilemiyorum ama bana direkt son aya kadar yasak denildi

cabım anlmaadım senin pıhtılaşma sorunun yok ama ipneye devam değil mi benim de öyle gibi coraspin yok benim senin var mı? bana önlem amaçlı dedi

canım ben de de sızı ara sıra ama sık olıyır rahim genişliyor ondan dediler sızılar bıçak saplanmaları normalmiş :))

Hurma neden yasakmış ya ben faydalı diye biliyodum
Hurmayı 36. Haftadan sonra yiyin diyorlar normal doğum için açılmaya yardımcıymış. Erken dönemlerde fazla yenirse erken doğum,düşük ,kanama gibi durumlar olabilirmiş. Ama 1-2 tane yense bişey olmaz herhalde abartmadıkdan sonra.

Durum güncellemesi yapıyorum arkadaşlar. Malesef kendi kendime nazar değdirdim galiba. İyiyim iyiyim dedim bu sabah itibariyle kusma başladı bütün yaz olmadı okula gidecekken oluyor
Ay canım prilam al hemen en azından biraz rahatlatır, birde uzun süreli aç kalma çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlasın

valla ben kahve içmek istiyorum aşırı tiksindim asla içemiyorum ama özledim resmen içmeyi bir an önce kahve isteğim gelsin nolurrr
Canım bende günde bir tane içiyorum sade Türk kahvesi mide bulantıma iyi geliyor doktor günde bir tane içebileceğim söyledi,

Ah canım inşallah, dün akşam ilk defa yemek yedim hatta iki tane karnın yarık normalde hiç daha patlıcan yememiştim hiç sevmem ama çok güzel geldi insallah bende cevizi balık ve sütü içebilsem onları yiyemiyorum

Durum güncellemesi yapıyorum arkadaşlar. Malesef kendi kendime nazar değdirdim galiba. İyiyim iyiyim dedim bu sabah itibariyle kusma başladı bütün yaz olmadı okula gidecekken oluyor
Aç mideye sıvı tüketimi alıyorsan oluyodur. Benimde öyle olunca akşama kadar kusuyorum ne yesem, içsem

niye sabahları bir şey yok ki akşam başlıyor..
Ya stresli bi hareket ya, ben de birini öyle görünce aynı stresi yaşıyor gibi hissediyorum rahatsız oluyorum bi an önce görmemek istiyorum. Özellikle de bi bankta oturuyorsam ve huzursuz bacaktan bank sallanıyorsa hiç dayanamıyorum

inşallah benre yemek yerim...kız midem bulanmasa bile yiyemiyorum değişik bi his

brnimki mesela gece nüksediyor, sallanma falan yok ama ben genelde altına yasyık koyuyorum biraz rahatlıyor. Benim hep sağ bacağımda öyle olunca koparasım geliyor sığmıyor sanki hiçbir yere bacağım. Şddetli bir şey de değil tatlı tatlı ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…