2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ya aslında yapacaktı ama ben cinsiyet partisi yapabilirim deyince biraz daha bekleyelim dedi 11.haftamızda bir dahaki kontrol 23 Eylül. O zaman yazacak kağıda nasipse
bende 3 hafta sonra ikil teste gidicem de devlette 16ya kadar söylemiyolar diyolar..inşallah smyler. Herkes erkeğe benzetti ama benim hissim kız

Ben böyle şeylerde hiç sabredemiyorum Hemen her şeyi öğrenesim geliyor.
Bir de herkes ayrı ayrı yorum yapıyor ya dur bakayım bir vücuduna, ayy yüzün solgun seniinnn, ayy bir güzelleşmişsin ya da çirkinleşmişsin meselaaa beeen ekşi mi yiyosun tatlı mı, bebek sağ da mı sol da mi, yani neler neler

Ben ekşide yiyemiyorum tatlı da, midemi bulandırıyor ikiside. Bir de şey miden sabah mı bulanıyor akşam mı? Kendilerince cinsiyet öğrenecekler

Ben ekşide yiyemiyorum tatlı da, midemi bulandırıyor ikiside. Bir de şey miden sabah mı bulanıyor akşam mı? Kendilerince cinsiyet öğrenecekler
Yani sonuçta herkes farklı yaşıyor gebeliği, tabiki de merak ediyor insan ama herkesin de ayrı yorum yapması bana da herkes erkek diyor ultrason görüntüsünden dolayı ama zaten benimm için sağlıklı olması önemli. Ama yüzüm solgun mesela o cilde gelen parlaklık bana gelmedi bana doktor bey azcik tahmin etseydi ama hiç etmedi :/

Kaç haftalıksın? Brnim cildim bi parladı gbi ama kız annelerininde güzelleştiğini duymuştum. Her hamilelik aynı değil cidden. Paylaşmak istersen usg görüntüsüne bakablr miyim? Benim hisler tutuyo

Kaç haftalıksın? Brnim cildim bi parladı gbi ama kız annelerininde güzelleştiğini duymuştum. Her hamilelik aynı değil cidden. Paylaşmak istersen usg görüntüsüne bakablr miyim? Benim hisler tutuyo
13+3, aslında değişiyor cildim bazen iyi gözüküyor bazense solgun oluyorum bazen mesela çok halsiz bazense aşırı enerjiğim annemlerde kalıyorum canım eşim şehir dışına çıktı eve geçtigimde unutmazsam atarım, sizin ki nerde sağ da mı sol da mı ? Bazıları da ultrason fotosunda sağdaysa aslında soldadir falan diyor o nasıl oluyor

o vajinalde oluyor diye biliyorum. Karından ayna gibi sağ tatafındaysa aslında sağ tarafında oluyor. Bneim kesem sağda mesela çünkü hep sağda şişlik var

Eklentiler

• IMG_20230904_092223.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 37
o vajinalde oluyor diye biliyorum. Karından ayna gibi sağ tatafındaysa aslında sağ tarafında oluyor. Bneim kesem sağda mesela çünkü hep sağda şişlik var
Oyy maşAllah Rabbim sağlıkla ve hayırla kucağınıza almayı nasip etsin ama ben kız gibi hissettim birden öyle hissettim, genelde bebek solda olunca kız sağda ise erkek derler ama yime de herkeste tutmayabilir. Sonuçta her yerde hareket ediyorlar bebişlerimiz

benim ilk sağdaydı sola geçti ama bende hep erkek bebek solda olue diye duydum ben zaten bunlara inanmıyorum gerçi de tahmin olsun diye atıyoruz işte. Ay kız erkek fark etmez de bir öğrenseydik

Talasemi ne oluyor sağlık ocağında mi yapildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…