- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Ya aslında yapacaktı ama ben cinsiyet partisi yapabilirim deyince biraz daha bekleyelim dedi 11.haftamızdaAy maşallahhh. Cinsiyetiyle ilgili tahmin yaptı mı doktor?
bende 3 hafta sonra ikil teste gidicem de devlette 16ya kadar söylemiyolar diyolar..inşallah smyler. Herkes erkeğe benzetti ama benim hissim kızYa aslında yapacaktı ama ben cinsiyet partisi yapabilirim deyince biraz daha bekleyelim dedi 11.haftamızdabir dahaki kontrol 23 Eylül. O zaman yazacak kağıda nasipse
Ayy anneler hisseder diyor herkes . Ben de kız hissediyorum ama herkes erkek gibi diyorbende 3 hafta sonra ikil teste gidicem de devlette 16ya kadar söylemiyolar diyolar..inşallah smyler. Herkes erkeğe benzetti ama benim hissim kız
ay sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemki değil. Ben meraktan çatlıycam sadece bir tıkAyy anneler hisseder diyor herkes . Ben de kız hissediyorum ama herkes erkek gibi diyorsağlıkla gelsin minikler
ay sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemki değil. Ben meraktan çatlıycam sadece bir tıkkıyafet bakmak istiyorum artık
Ben böyle şeylerde hiç sabredemiyorumDaha vaktimiz bol . İnşallah her şey yolunda gitsin kıyafetlerimizi de alırız
Bir de herkes ayrı ayrı yorum yapıyor ya dur bakayım bir vücuduna, ayy yüzün solgun seniinnn, ayy bir güzelleşmişsin ya da çirkinleşmişsin meselaaa beeenBen böyle şeylerde hiç sabredemiyorumHemen her şeyi öğrenesim geliyor.
Ben ekşide yiyemiyorum tatlı da, midemi bulandırıyor ikiside. Bir de şey miden sabah mı bulanıyor akşam mı? Kendilerince cinsiyet öğreneceklerBir de herkes ayrı ayrı yorum yapıyor ya dur bakayım bir vücuduna, ayy yüzün solgun seniinnn, ayy bir güzelleşmişsin ya da çirkinleşmişsin meselaaa beeenekşi mi yiyosun tatlı mı, bebek sağ da mı sol da mi, yani neler neler
Yani sonuçta herkes farklı yaşıyor gebeliği, tabiki de merak ediyor insan ama herkesin de ayrı yorum yapmasıBen ekşide yiyemiyorum tatlı da, midemi bulandırıyor ikiside. Bir de şey miden sabah mı bulanıyor akşam mı? Kendilerince cinsiyet öğrenecekler
Kaç haftalıksın? Brnim cildim bi parladı gbi ama kız annelerininde güzelleştiğini duymuştum. Her hamilelik aynı değil cidden. Paylaşmak istersen usg görüntüsüne bakablr miyim? Benim hisler tutuyoYani sonuçta herkes farklı yaşıyor gebeliği, tabiki de merak ediyor insan ama herkesin de ayrı yorum yapmasıbana da herkes erkek diyor ultrason görüntüsünden dolayı ama zaten benimm için sağlıklı olması önemli. Ama yüzüm solgun mesela o cilde gelen parlaklık bana gelmedi bana doktor bey azcik tahmin etseydi ama hiç etmedi :/
13+3, aslında değişiyor cildim bazen iyi gözüküyor bazense solgun oluyorum bazen mesela çok halsiz bazense aşırı enerjiğimKaç haftalıksın? Brnim cildim bi parladı gbi ama kız annelerininde güzelleştiğini duymuştum. Her hamilelik aynı değil cidden. Paylaşmak istersen usg görüntüsüne bakablr miyim? Benim hisler tutuyo
o vajinalde oluyor diye biliyorum. Karından ayna gibi sağ tatafındaysa aslında sağ tarafında oluyor. Bneim kesem sağda mesela çünkü hep sağda şişlik var13+3, aslında değişiyor cildim bazen iyi gözüküyor bazense solgun oluyorum bazen mesela çok halsiz bazense aşırı enerjiğimannemlerde kalıyorum canım eşim şehir dışına çıktı eve geçtigimde unutmazsam atarım, sizin ki nerde sağ da mı sol da mı ? Bazıları da ultrason fotosunda sağdaysa aslında soldadir falan diyor o nasıl oluyor
Oyy maşAllaho vajinalde oluyor diye biliyorum. Karından ayna gibi sağ tatafındaysa aslında sağ tarafında oluyor. Bneim kesem sağda mesela çünkü hep sağda şişlik var
benim ilk sağdaydı sola geçti ama bende hep erkek bebek solda olue diye duydumOyy maşAllahRabbim sağlıkla ve hayırla kucağınıza almayı nasip etsin ama ben kız gibi hissettim birden öyle hissettim, genelde bebek solda olunca kız sağda ise erkek derler ama yime de herkeste tutmayabilir. Sonuçta her yerde hareket ediyorlar bebişlerimiz
Evet alışverişe başlamak istiyor insanbenim ilk sağdaydı sola geçti ama bende hep erkek bebek solda olue diye duydumben zaten bunlara inanmıyorum gerçi de tahmin olsun diye atıyoruz işte. Ay kız erkek fark etmez de bir öğrenseydik
Hurma neden yasakmış ya ben faydalı diye biliyodumEvet onlar da vardı
Talasemi ne oluyor sağlık ocağında mi yapildiBizim epey oldu ilk pozitifi görünce doktor hemen ona gönderdi canım. Ay şimdi sordum çok pardon eşime sordum meğer onun Sma hala çıkmadıTalasemi çıkmış 10 günde. Sma 45 günde çıkıyormuş.
Benim eşim ben yemesem de hapur hupur yiyor valla şimdiden kilo aldıOyyy afiyet olsun kuzumben yersem durduramam kendimi biliyorum. Eşim de sağolsun canımın isteyeceği şeyleri almıyor yemiyor. Yoksa benim hayatım kola cipsti önceden
Of çok rahatsız olurum etrafımda biri o sendromduysabenim hayatım boyunca kabusum oldu bu sendrom...çocukluğumdan beri bmykeydi hamilelikte de değişmicek sanırım. Tedavisi de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?