2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
evet 1-2 tane yemekten bir şey olmaz. Bu baya bsys gün içinde tüketenlerde oluyor.

cabım anlmaadım senin pıhtılaşma sorunun yok ama ipneye devam değil mi benim de öyle gibi coraspin yok benim senin var mı? bana önlem amaçlı dedi
Aynen bende pıhtılaşma yok sadece düşüklerimden dolayı hala iğnelerime devam ediyorum.Coraspin bende yok bana bir kadın doğum doktoru demişti gebe kalana kadar kullan ama ben durmadim genetik test verdim eşimle orda bana kesinlikle kullanma dediler bende kullanmadım şimdide doktor hiç yazmadı

Günaydın canım benim dünden beri lekelenmem var . Hala da geçmedi . Kırmızıya dönmesin diye dua ediyorumm. Sen nasılsın
Canım çok geçmiş olsun, kahverengi mi ? Doktora görün canım bence. Kasık ağrın var mı üzüldüm bak şimdi. Belki progestan başlar istirahat verir. Ben aynı canım cumaya kadar istirahat edeceğim. Cuma kontrolüm var mide bulantıları devam bir doktorunla görüş ama

Yaaa cuma günü bilgilendir bizi de. Güzel haberlerle gel inşallah kuzum doktor kahverengi lekelenmem olursa gelmene gerek yok çünkü kanama alanın yok , kesenin durumu da gayet iyi, demek ki senin hamileliğin bu şekilde olacak hiç panik yapma , kırmızıya dönerse gel ama demişti. O yüzden telaşlandırmak istemiyorum kendimi. Ama genital bölgede sızı da var. O da sanırım rahim genişliyor diye. Yani umarım öyledir

İlk konu huzursuz bağırsaktan çıkmış huzursuz bacağa kaymış sonra. Benimki de huzursuz bağırsak. Huzursuz bacak da eşimde vardı bu aralar şükür olmuyor bayadır maşallah

Artarsa sen yine git, telaşlandırmak istemem seni benim hep kahverengi lekelenmem oldu, bir kere kırmıza döndü. Sonra kanama alanım oldu, kahverengi olarak geldi sonrası lekelenme. Halen kanama alanı devam ediyor kesenin altında 5.haftadan beri hareketim kısıtlı. Artarsa yine git canım, ben biraz paniğim dünden beri kaşık ağrım var bu sefer sol tarafta gitmeyi bile düşündüm

Ne bilim ben de hiç panik yapmıyorum diyodum dünden beri şu lekelenme olayımdan dolayı sürekli wc gidip kontrol etmek istiyorum bence seninki okula duyulan tiksinmeden kaynaklı bi kusma ama
Aynısını ben de diyecektim. Şimdi okulda hamilelik zor geçecek diye düşündüysen stresten de bulantılar olabilir

Hadi ya .. tamamdır canım artış olursa mutlaka gideyim o zaman doğru diyorsun . Kasık ağrısı çok normal demişti benim doktorum. Yani bunlardan dolayı panikleyip sakın aklına kötü bir şey getirme demişti. Ay Allah sağlık versin de hayırlısıyla bi doğuralım ya zamanı gelince

İkili test yaptırdım herşey güzel dedi cinsiyet göremedi çokta bakmadı devlet hastanesi klasik belki daha sonra bir özele muayeneye giderim . Ultrasonda 13 haftalık sata göre 12

Eklentiler

• 16938967009633638339729593793784.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 65
Ya aramızda bir gün var bende 11+1 benimde sorun sabah, sabahları çok kötü uyanıyorum. İnsallah 12.haftadan sonra hafifler
Hafifledi sanmıştım ama midem boş olunca geliyor bana bu öğürtü yersem de şişkinlik gaz hali

İkili test yaptırdım herşey güzel dedi cinsiyet göremedi çokta bakmadı devlet hastanesi klasik belki daha sonra bir özele muayeneye giderim . Ultrasonda 13 haftalık sata göre 12
Maşallh ne güzel net çıkmıştahminde bulunayım dedim kararsız kaldımsağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…