- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
evet 1-2 tane yemekten bir şey olmaz. Bu baya bsys gün içinde tüketenlerde oluyor.Hurmayı 36. Haftadan sonra yiyin diyorlar normal doğum için açılmaya yardımcıymış. Erken dönemlerde fazla yenirse erken doğum,düşük ,kanama gibi durumlar olabilirmiş. Ama 1-2 tane yense bişey olmaz herhalde abartmadıkdan sonra.
Grupta birinin gözü fena değiyorDurum güncellemesi yapıyorum arkadaşlar. Malesef kendi kendime nazar değdirdim galiba. İyiyim iyiyim dedim bu sabah itibariyle kusma başladıbütün yaz olmadı okula gidecekken oluyor
Aynen bende pıhtılaşma yok sadece düşüklerimden dolayı hala iğnelerime devam ediyorum.Coraspin bende yok bana bir kadın doğum doktoru demişti gebe kalana kadar kullan ama ben durmadim genetik test verdim eşimle orda bana kesinlikle kullanma dediler bende kullanmadım şimdide doktor hiç yazmadıcabım anlmaadım senin pıhtılaşma sorunun yok ama ipneye devam değil mi benim de öyle gibicoraspin yok benim senin var mı? bana önlem amaçlı dedi
Günaydın kusmadan hafif öğürtülü başladım ben de kahvaltı hazırlarken böyle oluyor,bugün tam 11+0 oldukKızlar günaydınnnnnasılsınız bugün, iyi misiniz ?
Ya aramızda bir gün var bende 11+1 benimde sorun sabah, sabahları çok kötü uyanıyorum. İnsallah 12.haftadan sonra hafiflerGünaydın kusmadan hafif öğürtülü başladım ben de kahvaltı hazırlarken böyle oluyor,bugün tam 11+0 olduk
Günaydın canımKızlar günaydınnnnnasılsınız bugün, iyi misiniz ?
Canım çok geçmiş olsun, kahverengi mi ? Doktora görün canım bence. Kasık ağrın var mı üzüldüm bak şimdi. Belki progestan başlar istirahat verir. Ben aynı canım cumaya kadar istirahat edeceğim. Cuma kontrolüm var mide bulantıları devamGünaydın canımbenim dünden beri lekelenmem var . Hala da geçmedi . Kırmızıya dönmesin diye dua ediyorumm. Sen nasılsın
Yaaa cuma günü bilgilendir bizi de. Güzel haberlerle gel inşallahCanım çok geçmiş olsun, kahverengi mi ? Doktora görün canım bence. Kasık ağrın var mı üzüldüm bak şimdi. Belki progestan başlar istirahat verir. Ben aynı canım cumaya kadar istirahat edeceğim. Cuma kontrolüm var mide bulantıları devambir doktorunla görüş ama
Yemek yedim peşine kustumAy canım prilam al hemen en azından biraz rahatlatır, birde uzun süreli aç kalma çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlasın
Aç mideye sıvı tüketimi alıyorsan oluyodur. Benimde öyle olunca akşama kadar kusuyorum ne yesem, içsem
Ayyy yapmayın kızGrupta birinin gözü fena değiyor
Ne bilim ben de hiç panik yapmıyorum diyodum dünden beri şu lekelenme olayımdan dolayı sürekli wc gidip kontrol etmek istiyorumAyyy yapmayın kızçok kötü oldum valla zaten enerjim yoktu hiç bir de kustum bitiğim
İlk konu huzursuz bağırsaktan çıkmış huzursuz bacağa kaymış sonraYa stresli bi hareket ya, ben de birini öyle görünce aynı stresi yaşıyor gibi hissediyorumrahatsız oluyorum bi an önce görmemek istiyorum. Özellikle de bi bankta oturuyorsam ve huzursuz bacaktan bank sallanıyorsa hiç dayanamıyorum
Artarsa sen yine git, telaşlandırmak istemem seni benim hep kahverengi lekelenmem oldu, bir kere kırmıza döndü. Sonra kanama alanım oldu, kahverengi olarak geldi sonrası lekelenme. Halen kanama alanı devam ediyor kesenin altında 5.haftadan beri hareketim kısıtlı. Artarsa yine git canım, ben biraz paniğim dünden beri kaşık ağrım var bu sefer sol tarafta gitmeyi bile düşündümYaaa cuma günü bilgilendir bizi de. Güzel haberlerle gel inşallahkuzum doktor kahverengi lekelenmem olursa gelmene gerek yok çünkü kanama alanın yok , kesenin durumu da gayet iyi, demek ki senin hamileliğin bu şekilde olacak hiç panik yapma , kırmızıya dönerse gel ama demişti. O yüzden telaşlandırmak istemiyorum kendimi. Ama genital bölgede sızı da var. O da sanırım rahim genişliyor diye. Yani umarım öyledir
Aynısını ben de diyecektim. Şimdi okulda hamilelik zor geçecek diye düşündüysen stresten de bulantılar olabilirNe bilim ben de hiç panik yapmıyorum diyodum dünden beri şu lekelenme olayımdan dolayı sürekli wc gidip kontrol etmek istiyorumbence seninki okula duyulan tiksinmeden kaynaklı bi kusma ama
ben tiksindiğim için içemiyorum normalde mutlaka içerim 1 tane bendeCanım bende günde bir tane içiyorum sade Türk kahvesi mide bulantıma iyi geliyor doktor günde bir tane içebileceğim söyledi,
Hadi ya .. tamamdır canım artış olursa mutlaka gideyim o zaman doğru diyorsun . Kasık ağrısı çok normal demişti benim doktorum. Yani bunlardan dolayı panikleyip sakın aklına kötü bir şey getirme demişti. Ay Allah sağlık versin de hayırlısıyla bi doğuralım ya zamanı gelinceArtarsa sen yine git, telaşlandırmak istemem seni benim hep kahverengi lekelenmem oldu, bir kere kırmıza döndü. Sonra kanama alanım oldu, kahverengi olarak geldi sonrası lekelenme. Halen kanama alanı devam ediyor kesenin altında 5.haftadan beri hareketim kısıtlı. Artarsa yine git canım, ben biraz paniğim dünden beri kaşık ağrım var bu sefer sol tarafta gitmeyi bile düşündüm
Benim kv’me gideceğim zaman hep bi bulantım başlıyor mesela. Oradan tahminde bulundumAynısını ben de diyecektim. Şimdi okulda hamilelik zor geçecek diye düşündüysen stresten de bulantılar olabilir
Hafifledi sanmıştım ama midem boş olunca geliyor bana bu öğürtü yersem de şişkinlik gaz haliYa aramızda bir gün var bende 11+1 benimde sorun sabah, sabahları çok kötü uyanıyorum. İnsallah 12.haftadan sonra hafifler
Maşallh ne güzel net çıkmışİkili test yaptırdım herşey güzel dedi cinsiyet göremedi çokta bakmadı devlet hastanesi klasik belki daha sonra bir özele muayeneye giderim . Ultrasonda 13 haftalık sata göre 12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?