- 16 Mart 2022
- 3.529
- 3.362
- 83
- 33
Benim kv’me gideceğim zaman hep bi bulantım başlıyor mesela. Oradan tahminde bulundum
Yaaa bende pipi mi diye düşündüm ama doktor bişey demedi işte . Bu arada kız istiyorum ama hayırlısı rabbim sağlıkla nasip etsin de evlat kızı erkeği yokMaşallh ne güzel net çıkmıştahminde bulunayım dedim kararsız kaldım sağlıkla gelsin
Sabah sabah kadının da günahını aldım Allah affetsinAy çok güldüm istemediğimiz her yere giderken oluyor demekki . Bi posta kusup gidiyorum
ölüyoruuummmmmmmmmmmmBenim kv’me gideceğim zaman hep bi bulantım başlıyor mesela. Oradan tahminde bulundum
bana erkek gibi geldi hadi saglicakla gelsin sanki nubu yukardaİkili test yaptırdım herşey güzel dedi cinsiyet göremedi çokta bakmadı devlet hastanesi klasik belki daha sonra bir özele muayeneye giderim . Ultrasonda 13 haftalık sata göre 12
Ne bilim ben de hiç panik yapmıyorum diyodum dünden beri şu lekelenme olayımdan dolayı sürekli wc gidip kontrol etmek istiyorumbence seninki okula duyulan tiksinmeden kaynaklı bi kusma ama
Ben de sağlık olsuncuyum amma velakin 1kız 2oğlum var sıra kızda gibiYaaa bende pipi mi diye düşündüm ama doktor bişey demedi işte . Bu arada kız istiyorum ama hayırlısı rabbim sağlıkla nasip etsin de evlat kızı erkeği yok
canım lekelenmelerde bol su için diyorlar aman ihmal etmeyin kötüyü çekmeyelim de bebekler büyüdü kanama lekelenme ile bişey olacak boyu gectilerNe bilim ben de hiç panik yapmıyorum diyodum dünden beri şu lekelenme olayımdan dolayı sürekli wc gidip kontrol etmek istiyorumbence seninki okula duyulan tiksinmeden kaynaklı bi kusma ama
Bende 1 oglum var çok istiyorum kızBen de sağlık olsuncuyum amma velakin 1kız 2oğlum var sıra kızda gibi
Cnm bnımki huzursuz bağırsakofff huzursuz bacak sendromu bende de var nasıl başa çıkıyorsunuz bazen delirecek gibi oluyorumhadi şimdi kolay biraz ağırlaşınca kim bilir nasıl olur korkusu sardı
ay gece o kadar yanlıs okumusum ki sonrdan farkettim silemedim de yorumuCnm bnımki huzursuz bağırsak
İnşallah haftaya daha iyi oluruz canım, ümidim o yönde, biraz böyle zinde hissetsek halsizliğimiz gitse açıkmaya başlasak, böyle yatarak ben diyorum nereye kadar. Böyle giderse normal doğum bile yapamacakmışım gibi geliyorHafifledi sanmıştım ama midem boş olunca geliyor bana bu öğürtü yersem de şişkinlik gaz hali
Ay maşallahİkili test yaptırdım herşey güzel dedi cinsiyet göremedi çokta bakmadı devlet hastanesi klasik belki daha sonra bir özele muayeneye giderim . Ultrasonda 13 haftalık sata göre 12
Aynen vallahi zorlu süreçmiş canım hamilelik inşallah zamanında sağlıklı kucağımıza alırızHadi ya .. tamamdır canım artış olursa mutlaka gideyim o zaman doğru diyorsun . Kasık ağrısı çok normal demişti benim doktorum. Yani bunlardan dolayı panikleyip sakın aklına kötü bir şey getirme demişti. Ay Allah sağlık versin de hayırlısıyla bi doğuralım ya zamanı gelince
Çok şükürKızlar günaydınnnnnasılsınız bugün, iyi misiniz ?
Lierac ve bio oil çok duydum ben 15 Eylül doktor randevumdan sonra başlarım artık alıp kullanmaya 14 haftalık olacak o zaman inşallah artık yavaştan başlar çatlamalar benimKızlar nemlendirici başladınız mı? Çatlak için neler kullanıyorsunuz
Sanmam olmaz canım, anne evi gibi var mı? Olsun canım annenle bol bol keyifli zaman geçir. Ben bacak arama yastık alıp yatıyorum. Tabi canım kendi yatağını ararsın,Çok şükürben annemlerde kaldığım için yatak problemim var gece çok komiktim koltuğa iki tane yorgan battaniye serdim altıma hala sert geldi uyudum ama yaniii zor oldu bir zarari olmuyordur herhalde dimi aslında o kadar sert değil de insan sanki kendi yatağını arıyor yaaa
Lierac bende araştırdım canım, birde mustela hamileler için çatlak kremi ama doktorum 13 ve 14 hafta sonlarında başlayabilirsin dedi ama karnım geriliyor ben hissetmeye başladım.Lierac ve bio oil çok duydum ben 15 Eylül doktor randevumdan sonra başlarım artık alıp kullanmaya 14 haftalık olacak o zaman inşallah artık yavaştan başlar çatlamalar benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?