2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Maşallh ne güzel net çıkmıştahminde bulunayım dedim kararsız kaldımsağlıkla gelsin
Yaaa bende pipi mi diye düşündüm ama doktor bişey demedi işte . Bu arada kız istiyorum ama hayırlısı rabbim sağlıkla nasip etsin de evlat kızı erkeği yok

Ne bilim ben de hiç panik yapmıyorum diyodum dünden beri şu lekelenme olayımdan dolayı sürekli wc gidip kontrol etmek istiyorum bence seninki okula duyulan tiksinmeden kaynaklı bi kusma ama
yok kalktım kötüydüm okula gitcem diye zorladım kahvaltıya kendimi. Kahvaltı yaptım dişimi fırçalarken başladı öğürmelerim

Ben prilama rağmen süreli öğürüyorum alıştım artık yorulsamda gececek diyorum

Ne bilim ben de hiç panik yapmıyorum diyodum dünden beri şu lekelenme olayımdan dolayı sürekli wc gidip kontrol etmek istiyorum bence seninki okula duyulan tiksinmeden kaynaklı bi kusma ama
canım lekelenmelerde bol su için diyorlar aman ihmal etmeyin kötüyü çekmeyelim de bebekler büyüdü kanama lekelenme ile bişey olacak boyu gectiler bir de ayıptır söylemesi düşüklerde büyük tuvalet ağrısı gibi ağrı sancı giriyor ishal ağrısı gibi regl gibi değil de

Hafifledi sanmıştım ama midem boş olunca geliyor bana bu öğürtü yersem de şişkinlik gaz hali
İnşallah haftaya daha iyi oluruz canım, ümidim o yönde, biraz böyle zinde hissetsek halsizliğimiz gitse açıkmaya başlasak, böyle yatarak ben diyorum nereye kadar. Böyle giderse normal doğum bile yapamacakmışım gibi geliyor

Aynen vallahi zorlu süreçmiş canım hamilelik inşallah zamanında sağlıklı kucağımıza alırız

Kızlar nemlendirici başladınız mı? Çatlak için neler kullanıyorsunuz

Kızlar günaydınnnn nasılsınız bugün, iyi misiniz ?
Çok şükür ben annemlerde kaldığım için yatak problemim var gece çok komiktim koltuğa iki tane yorgan battaniye serdim altıma hala sert geldi uyudum ama yaniii zor oldu bir zarari olmuyordur herhalde dimi aslında o kadar sert değil de insan sanki kendi yatağını arıyor yaaa

Kızlar nemlendirici başladınız mı? Çatlak için neler kullanıyorsunuz
Lierac ve bio oil çok duydum ben 15 Eylül doktor randevumdan sonra başlarım artık alıp kullanmaya 14 haftalık olacak o zaman inşallah artık yavaştan başlar çatlamalar benim

Sanmam olmaz canım, anne evi gibi var mı? Olsun canım annenle bol bol keyifli zaman geçir. Ben bacak arama yastık alıp yatıyorum. Tabi canım kendi yatağını ararsın, ama birsey olmaz ondan Allah’ın izni ile

Lierac ve bio oil çok duydum ben 15 Eylül doktor randevumdan sonra başlarım artık alıp kullanmaya 14 haftalık olacak o zaman inşallah artık yavaştan başlar çatlamalar benim
Lierac bende araştırdım canım, birde mustela hamileler için çatlak kremi ama doktorum 13 ve 14 hafta sonlarında başlayabilirsin dedi ama karnım geriliyor ben hissetmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…