2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
offf huzursuz bacak sendromu bende de var nasıl başa çıkıyorsunuz bazen delirecek gibi oluyorum hadi şimdi kolay biraz ağırlaşınca kim bilir nasıl olur korkusu sardı

Yaaa relax takılıyorum derken nazar değdirdim kendime . Bugün yine kahverengi lekelenmelerim oldu kızlar. Hatta biraz böyle bordoya da benziyordu rengi. Doktorum kahverengi olduğu sürece sorun yok kırmızı olursa gel demişti .. Bir de genital bölgemde sızlanma var . Niye olabilir

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım bence acile gitmelisin iğne yapılır kanama durur bende olmuştu daha önce zaten gidince ultrasonda kanama alanları görülmüştü her bu şikayetle gittiğimde iğne vuruldum

Geçmiş olsun canım bence acile gitmelisin iğne yapılır kanama durur bende olmuştu daha önce zaten gidince ultrasonda kanama alanları görülmüştü her bu şikayetle gittiğimde iğne vuruldum
Teşekkür ederim canım. Kahverengi lekelenme için gelmene gerek yok demişti ama doktor yani kırmızı değil rengi kahve . Ama her an kırmızı da olacak gibi.

lekelenme tarzı olunca dpktorlar endişeye gerek yok diyor ama kanaman artarsa kadın doğum acile git canım. Bi şey olmaz nşallah bir arkadaşımın hep kanamayla geçti sağlıkla doğurdu şükür

offf huzursuz bacak sendromu bende de var nasıl başa çıkıyorsunuz bazen delirecek gibi oluyorum hadi şimdi kolay biraz ağırlaşınca kim bilir nasıl olur korkusu sardı
benim hayatım boyunca kabusum oldu bu sendrom...çocukluğumdan beri bmykeydi hamilelikte de değişmicek sanırım. Tedavisi de yok

lekelenme tarzı olunca dpktorlar endişeye gerek yok diyor ama kanaman artarsa kadın doğum acile git canım. Bi şey olmaz nşallah bir arkadaşımın hep kanamayla geçti sağlıkla doğurdu şükür
Çok teşekkürler rahatladım benim doktorum da öyle dedi. Herkesin hamileliği farklı geçer demek ki senin bu tarz lekelenmeli olacak endişelenme demişti. Ama şu genital bölgede sızı da olunca bi korktum. O neden olur acaba

genital bölgede sızı durduk yere brnde de oluyor bazsn. Hamile değilkende oluyodu farklı sebebi vardır belki.

Teşekkür ederim canım. Kahverengi lekelenme için gelmene gerek yok demişti ama doktor yani kırmızı değil rengi kahve . Ama her an kırmızı da olacak gibi.
Progestan ilacın var mı bordoya yakın demişsin ama ne bileyim ben her lekelenmede gittim en azından iğne vurulunca içim biraz rahatlıyordu bir de bebeği görmek iyi geliyordu ama tabi kahverengi ve azsa ilacın da varsa bekle tabi

Progestan 1 kutu kullandım tekrar başlatmamıştı doktorum. Yarına kadar bi bekleyeyim inşallah kesilir teşekkürler ilgin için

Progestan 1 kutu kullandım tekrar başlatmamıştı doktorum. Yarına kadar bi bekleyeyim inşallah kesilir teşekkürler ilgin için
Ne demek..kesilmezse acile gider içini rahatlatırsın en azından. Benim bebiş de son adet tarihime göre 14 haftalık falan olması lazım...hadi geö döllenme oldu desem en az 11 ama benimki 9+5 bende korkuyorum bazen bi şey mi var diye

O hafta olarak geriden gelme muhabbetlerine inan hiç kafana takma. Benim arkadaşımın da bu şekildeydi. Ama bebeğin gelişimi ile ilgili hiçbir problem yok demişti doktor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…