Amin canım aminAynen canım bende fetal verdim pazartesi banada 5 gün dediler ama sanırım haftaya çıkar benimkide.Ay Amin Allah bizde seviniriz
Ben de liereac kullanmistim sadece göbeğimin altında ve vajinanin üst bölgesinde minik çatlak oldu kızlar ne sürüyorsanız genetal bölgenin üst kısmına da sürün mutlaka orası pek akla gelmiyor ama en çok çatlayan yerlerden birisi hamilelikteBen kullanıyorum memnunum iz filanda yapmıyor hemen de emiliyor ilk hamileligimde de kullandım bi gün lierac bi gün bebek yağı şeklinde hiç çatlak oluşmadı lierac pahalı diye o şekilde kullanmıştm şimdi hala bebek yağına devam
Asla dayanamam ikili testte sıkıstiracagim hatta doktoru tahminde bulunsun en.azindan diyeKizlar peki cinsiyeti doguma kadar ogrenmeyi dusunmeyen var mi? Biz sanirim surpriz olsun istiyoruz esimle ama daha tam karar veremedik
Kuzum doktor söylemiş zaten sorun değil bu beklediğimiz birşeydi diye. Sağlıkla gelsin inşallah mucizenKızlar bnım bugun ikili testim orta riskli çıktı
Yaş faktöründen dolayı zaten beklıyordum, doktorda söylemişti
Hiç yaptırmayacaktım aslında bılıyosunuz
400 küsürde 1 çıkmış sonuç
Pppa 1,89 yazıyo
Rapordan pek bısey anlamadım çunku hastanenin sayfasında tüm rapor açılmıyor
Az önce doktorla gorustum
Yaşa göre orta derece çıkması bile ıyı dedi, sıvı aldıracak sevıyede değil dedi
İsterseniz nift, isterseniz renkli ultrasonla baktırabılırsınız dedi,
Bnde zten sonuç yuksek riskli çıksa bıle gebeliğimi sonlandırmayacagıma göre ultrason takıbı yaptracagım dedim
Bizide haberdar et canım inşallah güzel sonuçlar alırsınKuzum doktor söylemiş zaten sorun değil bu beklediğimiz birşeydi diye. Sağlıkla gelsin inşallah mucizenben de cmt yaptıracağım randevu aldım çok heyecanlıyım. Yiyebilirsin çikolata yer giderim hatta kahve de içerim çocuk tepinsin
YaşınızKızlar selamben de Mart annesi olacağım sanırım bugün 10+4 olduk bizi de aranıza alır mısınız
Çok iyi canım sevindim adına MaşAllahBenim update de şöyleBugün 10+5 doktor randevum iyi geçti, ense ve burun kemiği güzel dedi, genoks için pazartesi çağırdı kanama alanım da 2mm kalmış sadece bebeği 4d gösterdi ama hiç anlayamadım neresinde neyi var ultrason görüntüsü bırakıyorum acaba cinsiyet yorumu yapan olur mu diye fitilleri günde 2'ye düşürdü, iğneler devam ama fitil daha zoruma gidiyordu zaten. Sarı akıntı çok yoğun değilse progesteronlardan oluyor normal dedi, idrar koyu dedim ona da pek takılmadı. İlaçlardan dedi. Aldığım kilo ise en baştan itibaren yediğim ruffleslar sayesinde 7 oldu
Yaş 31Yaşınız
Son adet tarihiniz
Keseyi kaçıncı haftada gördünüz
Kalp atışı kaçıncı haftada duydunuz bilgileri yazarsanız ekleyelim hemen
Benim update de şöyleBugün 10+5 doktor randevum iyi geçti, ense ve burun kemiği güzel dedi, genoks için pazartesi çağırdı kanama alanım da 2mm kalmış sadece bebeği 4d gösterdi ama hiç anlayamadım neresinde neyi var ultrason görüntüsü bırakıyorum acaba cinsiyet yorumu yapan olur mu diye fitilleri günde 2'ye düşürdü, iğneler devam ama fitil daha zoruma gidiyordu zaten. Sarı akıntı çok yoğun değilse progesteronlardan oluyor normal dedi, idrar koyu dedim ona da pek takılmadı. İlaçlardan dedi. Aldığım kilo ise en baştan itibaren yediğim ruffleslar sayesinde 7 oldu
Maşallah canımBenim update de şöyleBugün 10+5 doktor randevum iyi geçti, ense ve burun kemiği güzel dedi, genoks için pazartesi çağırdı kanama alanım da 2mm kalmış sadece bebeği 4d gösterdi ama hiç anlayamadım neresinde neyi var ultrason görüntüsü bırakıyorum acaba cinsiyet yorumu yapan olur mu diye fitilleri günde 2'ye düşürdü, iğneler devam ama fitil daha zoruma gidiyordu zaten. Sarı akıntı çok yoğun değilse progesteronlardan oluyor normal dedi, idrar koyu dedim ona da pek takılmadı. İlaçlardan dedi. Aldığım kilo ise en baştan itibaren yediğim ruffleslar sayesinde 7 oldu
Off gerçekten miBende Hiperemezis vardi malesef tam 2 ay boyunca kustum. Her sey ama her sey midemi bulandirdi, bazen yanimda konustuklarinda bile susturuyordum midem bulaniyor diye. 2 ay serumla beslendim surekli hastaneye gir cik seklinde yasadik. 12.haftada siddeti azaldi su an daha dayanabilir bir sekilde. O kadar kotuydum ki 12.haftaya kadar asla bir daha hamile kalmayi dusunemem bile, hayatimdaki en kotu 2 aydi.
Amin kuzum inşallahBizide haberdar et canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Aaaa sen erken gitmişsin bakmış bile ense ve buruna. O zaman ben de erken almış olmuyorum 11+2 de gitmiş olcamBenim update de şöyleBugün 10+5 doktor randevum iyi geçti, ense ve burun kemiği güzel dedi, genoks için pazartesi çağırdı kanama alanım da 2mm kalmış sadece bebeği 4d gösterdi ama hiç anlayamadım neresinde neyi var ultrason görüntüsü bırakıyorum acaba cinsiyet yorumu yapan olur mu diye fitilleri günde 2'ye düşürdü, iğneler devam ama fitil daha zoruma gidiyordu zaten. Sarı akıntı çok yoğun değilse progesteronlardan oluyor normal dedi, idrar koyu dedim ona da pek takılmadı. İlaçlardan dedi. Aldığım kilo ise en baştan itibaren yediğim ruffleslar sayesinde 7 oldu
Kanama alanı mı vardı canım geçer inşallh farklı bir şey var mı başka,dr ne diyor yat diyorsa dinlenmeye devam,bundan önceki hamileliğimin son 2.5ayı hiç kalkmadan yatmıştım anneme göçmüştük o zman Allah hepimize sağlıklı doğum ve hamilelik nasip etsinBen sürekli yatıyorum canım sürekli ama, inşallah geçecek.
Evet canım senin genetik de benden önce olacak çok heyecanlıAaaa sen erken gitmişsin bakmış bile ense ve buruna. O zaman ben de erken almış olmuyorum 11+2 de gitmiş olcam
Ben ikili yaptırmayı düşünüyorum kuzum şuan. 30 yaşındayım. Yani yine doktor başka şekilde yönlendirirse düşünürüm ama nipt falan düşünmüyor gibiyim Allah kısmet ederseEvet canım senin genetik de benden önce olacak çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?