2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ben de liereac kullanmistim sadece göbeğimin altında ve vajinanin üst bölgesinde minik çatlak oldu kızlar ne sürüyorsanız genetal bölgenin üst kısmına da sürün mutlaka orası pek akla gelmiyor ama en çok çatlayan yerlerden birisi hamilelikte

Kuzum doktor söylemiş zaten sorun değil bu beklediğimiz birşeydi diye. Sağlıkla gelsin inşallah mucizen ben de cmt yaptıracağım randevu aldım çok heyecanlıyım. Yiyebilirsin çikolata yer giderim hatta kahve de içerim çocuk tepinsin

Bizide haberdar et canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Kızlar selam ben de Mart annesi olacağım sanırım bugün 10+4 olduk bizi de aranıza alır mısınız
Yaşınız
Son adet tarihiniz
Keseyi kaçıncı haftada gördünüz
Kalp atışı kaçıncı haftada duydunuz bilgileri yazarsanız ekleyelim hemen

Benim update de şöyle Bugün 10+5 doktor randevum iyi geçti, ense ve burun kemiği güzel dedi, genoks için pazartesi çağırdı kanama alanım da 2mm kalmış sadece bebeği 4d gösterdi ama hiç anlayamadım neresinde neyi var ultrason görüntüsü bırakıyorum acaba cinsiyet yorumu yapan olur mu diye fitilleri günde 2'ye düşürdü, iğneler devam ama fitil daha zoruma gidiyordu zaten. Sarı akıntı çok yoğun değilse progesteronlardan oluyor normal dedi, idrar koyu dedim ona da pek takılmadı. İlaçlardan dedi. Aldığım kilo ise en baştan itibaren yediğim ruffleslar sayesinde 7 oldu

Çok iyi canım sevindim adına MaşAllahBebişe bir şey söyleyemem kesinlikle anlayışım yok

Ahh süper ne güzel haberlerle gelmişsin inşallah bir dahakine daha da güzel haberlerle gell. Bebeğin kıza benziyor

Maşallah canım çok sevindim iyi olmasına bende anlamam ama ultrasonu görünce içimden kız geçti

Off gerçekten mi benim kusamama gibi bir sorunum var belki kussam daha rahatlıcam ama olmuyo bulantı ve öğürme. Bulantı yoksa gaz şişkinlik artı mide yanması. Gerçekten ben öle düşünüyorum şuan mesala ikinci deseler asla derim asla. Hiç böle olduğumu hatırlamıyorum akşamlarım kabus gibi geçiyo

Aaaa sen erken gitmişsin bakmış bile ense ve buruna. O zaman ben de erken almış olmuyorum 11+2 de gitmiş olcam

Ben sürekli yatıyorum canım sürekli ama, inşallah geçecek.
Kanama alanı mı vardı canım geçer inşallh farklı bir şey var mı başka,dr ne diyor yat diyorsa dinlenmeye devam,bundan önceki hamileliğimin son 2.5ayı hiç kalkmadan yatmıştım anneme göçmüştük o zman Allah hepimize sağlıklı doğum ve hamilelik nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…