İki tane arkadaşımin da ikili testi çok yüksek çıkmıştı birisi Aminosentez yaptırdı çok şükür sağlıkli doğdu diğer arkadaşta hiç birşey yapmadı doğumu bekledi çok şükür onunda sağlıklı . Tarama testi olduğu için ben güvenemiyorum .üçlü gest herkes de tiskli çıkıyor diye duymuştum ben siz ne dersiniz
Ya evet sağlıklı olması daha daha önemli, şimdi hepsi kız torunların ondan da biraz istiyorlar ama bende şu kelimeyi duymak istiyorum aslında sağlıklı olsun yeter. Kız olsa sevmeyecek misiniz dedim. İlk bebeğim yeterki sağlıklı olsun. Kız evlat daha başka tabi, aslında biliyor musun gönlümden geçen hep kızdı. Ama erkek haberine de şükür olsun yeterki sağlıklı olsunbenim eşim ilk evlendiğimizde erkek adsmın oğlu olur falan espriler yapıyodu ciddi manada sinirlenip küsmüştüm niye kızı var diye benim babam adam olmuyor mu diye slcmsşsşfkfşsşdşlf ki benim aöcam da böyle erkek adamın oğlu olur diyen biriydi 3 kızı var şimdi. Bazen büyük konuşmamak gönülden ve Allahtan istemek lazım. Ben daha çok kız istiyorum ne var giydirip süsleyip bıcır bıcır gezmesini istiyorumBenim eşimin tarafta erkekçi baya. Ablam doğum yaptı bir oğku vardı bi de kızı oldu. Kp soruyo cinsiyeti ne diye kız diyince neyse olsun demişti. Cnsiyetçilik yapanlara çok sinirleniyorum o yüzden
Çok teşekkür ederim ya baya rahatladım siz böyle konuşuncaKeşke evimize ultrason aleti alabilsek,sen tedirgin olma lütfen stres bebişleri çok etkiler kanama yok lekelenme yok sen idrar tahlilini ver canım, bebişlerin iyi annesi az kaldı hareket ettiklerinde bu düşüncelerimiz biraz azalacak inşallah
Dedim 12. Haftadan sonra azalması normaldir zaten beklenen bir şey dediTabiki ondan canım, inan bak balkona gidiyorum hava alıyorum mide bulantım gidiyor odaya geliyorum uzanıyorum kendimi dinliyorum bulantım başlıyor, kendini dinleyemiyorsun ondadır, ama doktoruna yaz isterse mide bulantım kesildi ve göğüs hassasiyetim gitti diye bakalım ne diyecek
Keşke öyle alsalar hemen ya :/Ben acil gitmedim ama ultrasonla baktıkları kişi kusma şikayetiyle gelmişti ultrasona alalım dediler.
İyiler canım sende kafana takma zaten randevuna az az kalmış 10 günÇok teşekkür ederim ya baya rahatladım siz böyle konuşunca
ben mesrla doktor erkeğe benziyor dese bile ailesini alıştırmak için kıza benziyormuş diycem slcşsşsşvlvYa evet sağlıklı olması daha daha önemli, şimdi hepsi kız torunların ondan da biraz istiyorlar ama bende şu kelimeyi duymak istiyorum aslında sağlıklı olsun yeter. Kız olsa sevmeyecek misiniz dedim. İlk bebeğim yeterki sağlıklı olsun. Kız evlat daha başka tabi, aslında biliyor musun gönlümden geçen hep kızdı. Ama erkek haberine de şükür olsun yeterki sağlıklı olsundedim.
Hahahah bak Buda mantıklıymışben mesrla doktor erkeğe benziyor dese bile ailesini alıştırmak için kıza benziyormuş diycem slcşsşsşvlv
Canım aynı şeyi kuzenim yaşadı, daha önce anlattım sanki burda onunda yaşdan dolayı riskli çıktı. Nifty aldırdı temiz çıktı, şimdi 3 aylık bal gibi kızımız var. İnşallah seninde birsey yoktur. Ense it burun kemiği iyiyse Allah’ın izni ile birşeyi yokturKızlar bnım bugun ikili testim orta riskli çıktı
Yaş faktöründen dolayı zaten beklıyordum, doktorda söylemişti
Hiç yaptırmayacaktım aslında bılıyosunuz
400 küsürde 1 çıkmış sonuç
Pppa 1,89 yazıyo
Rapordan pek bısey anlamadım çunku hastanenin sayfasında tüm rapor açılmıyor
Az önce doktorla gorustum
Yaşa göre orta derece çıkması bile ıyı dedi, sıvı aldıracak sevıyede değil dedi
İsterseniz nift, isterseniz renkli ultrasonla baktırabılırsınız dedi,
Bnde zten sonuç yuksek riskli çıksa bıle gebeliğimi sonlandırmayacagıma göre ultrason takıbı yaptracagım dedim
Bunu her kes biliyorki yaş faktöründen dolayı cevab riskli çıkıyor doktorunda normal dedi zaten..ondan hiç kötü düşünme bile..ben bile ikinci çocuğum olsaydı ve ya bu kadar olaylar başıma gelmeseydi ikili yaptıracaktım kesinlikle sadece bende durum farklı.Kızlar bnım bugun ikili testim orta riskli çıktı
Yaş faktöründen dolayı zaten beklıyordum, doktorda söylemişti
Hiç yaptırmayacaktım aslında bılıyosunuz
400 küsürde 1 çıkmış sonuç
Pppa 1,89 yazıyo
Rapordan pek bısey anlamadım çunku hastanenin sayfasında tüm rapor açılmıyor
Az önce doktorla gorustum
Yaşa göre orta derece çıkması bile ıyı dedi, sıvı aldıracak sevıyede değil dedi
İsterseniz nift, isterseniz renkli ultrasonla baktırabılırsınız dedi,
Bnde zten sonuç yuksek riskli çıksa bıle gebeliğimi sonlandırmayacagıma göre ultrason takıbı yaptracagım dedim
Ense ve burun kemiği iyi dedi cnmCanım aynı şeyi kuzenim yaşadı, daha önce anlattım sanki burda onunda yaşdan dolayı riskli çıktı. Nifty aldırdı temiz çıktı, şimdi 3 aylık bal gibi kızımız var. İnşallah seninde birsey yoktur. Ense it burun kemiği iyiyse Allah’ın izni ile birşeyi yoktur
Cnm hiç kötü düşünmüyorum zaten, içimde hiçbir tereddüt yok nedenseBunu her kes biliyorki yaş faktöründen dolayı cevab riskli çıkıyor doktorunda normal dedi zaten..ondan hiç kötü düşünme bile..ben bile ikinci çocuğum olsaydı ve ya bu kadar olaylar başıma gelmeseydi ikili yaptıracaktım kesinlikle sadece bende durum farklı.
O zaman süperCnm hiç kötü düşünmüyorum zaten, içimde hiçbir tereddüt yok nedense
Boşuna 500 tl verdım
Doktor kendı numarasını verdi, ayy çok üzülüyorum bıdaha bu doktora gıdemıcem
İstanbula dönüyorum artık
Kendi doktorum bıle numarasını vermıyor, asistanınkini verıyor
Güzel kalpliEnse ve burun kemiği iyi dedi cnm
Nift yada ikili arasında kalmıştım
İkili hiç istemıyordum
Şimdi nift te istemıyorum grek yok
Rabbim ne eylerse guzel eyler
canım sende fetal verdin dimi, pazartesi vermiştin bende cuma vermiştim 5 iş günü dediler bugün aradım ama daha çıkmamış. Cumaya çıkar dediler inşallah bizde güzel haberler alırızO zaman süperOlsun canım 500 TL 10 bin yanında hiçbir şey umarım bizde güzel haberler alırız Sen İlkeninmi yanına gitdin yinede?baya sana iyi gelmiş doktor
Aynen canım bende fetal verdim pazartesi banada 5 gün dediler ama sanırım haftaya çıkar benimkide.Ay Amin Allah bizde sevinirizcanım sende fetal verdin dimi, pazartesi vermiştin bende cuma vermiştim 5 iş günü dediler bugün aradım ama daha çıkmamış. Cumaya çıkar dediler inşallah bizde güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?