2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Şuan daha iyiyim canım ağırlarım yatınca geçti gibi şükür akıntım şuan yok stresten oldu sanırım yarın yine kontrol edicem
Aynen canım olmadı tekrar rapor alamaz mısın? Ben cuma gidince rapor isteyeceğim, kanama alanı varsa yine zaten kendi bence verir. Biraz daha dinlensen keşke

İnşallah canım bende olmam, iki hafta önce antibiyotik kullandım acaba ondan mı oldu, i
Ondandır ben baya büyğk bi boğaz enfeksiyonu geçirmiştim kullanmak zorunda kaldım doktorum antibiyotik kullanımı bu zaten vajinada bulunan mayayı daha rtkin hale getiriyor demişti

Ondandır ben baya büyğk bi boğaz enfeksiyonu geçirmiştim kullanmak zorunda kaldım doktorum antibiyotik kullanımı bu zaten vajinada bulunan mayayı daha rtkin hale getiriyor demişti
Bende grip oldum bağışıklığımda çökmüştü kusmaktan, bende o kadar dikkat ediyorum neden oldu diyorum. Teşekkür ederim canım bilgi için

Kaçıncı haftadasın canım, devam ediyor mu sende baya vermişsin ya
canım benim bulantım yok o konuda çok rahatım ama yemek yiyrmiyorum iştahım hiç yok Bulantım akşamları ara sıra oluyor oda büyük ihtimalle açlıktan. Kendimi yemeye zorlarsam ditekt çıkarıyorum. 10+1 olduk bugün çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…