2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Canım kendi doktoruna gidemez misin ? Randevu alsan yada ne zaman gel demişti tekrar
15 eylülde gel dedi kendi doktorum canım ama çok var yazdım akıntım var ağırlarım var tahlil ver yine dediler sadece üzüldüm bende

Şehir hastanesininin kadın doğum aciline gittiğimde ultrasonla muayene etmişlerdi birini ama orada da sanırım doktor yapmıyor çok acil durumda doktoru çağırıyorlar diye düşünmüştüm.
Ama o an acil bir durumla mı gittin canım hani çok şükür bir lekelenmem yok sarı akıntı desem bakmazlar gibi ultrasonla onun için anlarlar kesin merak etmiş gelmiş diye sence?

Acil durum ne söyleyebilirim onu bilemedim hiç merakımla kalacağım galiba daha da çok var içim rahat değil
Canım neden için rahat değil sarı akıntı ise ondan korkma bak ben konuştum doktorumla korkma sık karşılaşılan bir durum dedi, sence sakin kal canım bebişlerinin emin ol keyfi yerinde şuan kardeş kardeş yan yanalar içini gönlünü ferah tut birde içinden bol dua oku benide çok sakinleştiriyor seni çok iyi anlıyorum, bende inan birsey olacak diye aklım gidiyor acaba iyi mi nasıl ? Ama onlar iyi canım. Bak birseyin olsa acil kendi doktoruna gidersin

Evet aslında kötü bir şey olsa kanama olur herhalde diye düşünüyorum ne bileyim göğüslerim acımıyor bulantılarım bugün bi durdu bi garipleştim yani acaba çalışıyorum kafam sürekli meşgul diye mi hissetmiyorum bir şey bilmiyorum da

Acil durum ne söyleyebilirim onu bilemedim hiç merakımla kalacağım galiba daha da çok var içim rahat değil
Keşke evimize ultrason aleti alabilsek, sen tedirgin olma lütfen stres bebişleri çok etkiler kanama yok lekelenme yok sen idrar tahlilini ver canım, bebişlerin iyi annesi az kaldı hareket ettiklerinde bu düşüncelerimiz biraz azalacak inşallah

Tabiki ondan canım, inan bak balkona gidiyorum hava alıyorum mide bulantım gidiyor odaya geliyorum uzanıyorum kendimi dinliyorum bulantım başlıyor, kendini dinleyemiyorsun ondadır, ama doktoruna yaz isterse mide bulantım kesildi ve göğüs hassasiyetim gitti diye bakalım ne diyecek

Ama o an acil bir durumla mı gittin canım hani çok şükür bir lekelenmem yok sarı akıntı desem bakmazlar gibi ultrasonla onun için anlarlar kesin merak etmiş gelmiş diye sence?
Ben acil gitmedim ama ultrasonla baktıkları kişi kusma şikayetiyle gelmişti ultrasona alalım dediler.

Alınıyor fatal doppler

benim eşim ilk evlendiğimizde erkek adsmın oğlu olur falan espriler yapıyodu ciddi manada sinirlenip küsmüştüm niye kızı var diye benim babam adam olmuyor mu diye slcmsşsşfkfşsşdşlf ki benim aöcam da böyle erkek adamın oğlu olur diyen biriydi 3 kızı var şimdi. Bazen büyük konuşmamak gönülden ve Allahtan istemek lazım. Ben daha çok kız istiyorum ne var giydirip süsleyip bıcır bıcır gezmesini istiyorum Benim eşimin tarafta erkekçi baya. Ablam doğum yaptı bir oğku vardı bi de kızı oldu. Kp soruyo cinsiyeti ne diye kız diyince neyse olsun demişti. Cnsiyetçilik yapanlara çok sinirleniyorum o yüzden

Niqu canım bende bugun eczaneye sordugumda yok depolarda var uzakta felan demıstı sanırım suan stok yok progestanla ilgili
ınsallah bulabilriiz yaa

Niqu canım bende bugun eczaneye sordugumda yok depolarda var uzakta felan demıstı sanırım suan stok yok progestanla ilgili
ınsallah bulabilriiz yaa
Ay İn şa Allah canım.Eşimde sormuş her yere yok demişler bir eczane varmış uzakta belki orda var demişler kesin belli bile diğil

Sağol canım teklif içinumarım eşim Hall edicek ben çok yürüyemiyorum..belim baya ağrıyor
Canım eczaneye gitmeden önce arayın boşuna yorulmayın biz iğne ararken öyle yapmıştık semtteki bütün eczaneleri telefonla aradık sadece birinde bulmuştuk o şekilde gidip almıştı eşim, boşuna gezip yorulmayın yerinizden arayın özellikle de sen bir hamiş olarak

Benim de şu an hiç belirtim yok. Dün akıntımı söyledim. Sapsarı çok oluyor bayağı dedim. Fitil verdi 3 günlük. Tahlil de vereyim mi dedim gerek yok şimdilik dedi hamilelikte zaten bakteri lökosit yüksek çıkar biraz dedi. Geçmezse idrar kültürü verirsin dedi. Hiç önemsemedi bile.

Yok ben normalde gitmem sağlık ocağına ben gitdiğim için mecbur eczaneyede uğradım hem öğlen için iğnem bitmişti ondanAma evet en iyisi öyle etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…