2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Evet canım kanama alanı var, inşallah cuma günü gittiğimde kalmamış olur amin canım zor evet yatmak bir dönem hiç kalmadım şimdi evim içinde yürüyebiliyorum inşallah bebişlerimize sağlıklı kavuşuruz, canım peki seninde kanama alanı mı vardı ilkinde

Kızlar ben 10+5 deyim .doktor ultrasonda bakti kese ile rahim arasında alt ve üstte boşluklar var.kanama alanı var dedi.daha once 2 kez kanamadan hastanede yattim.rapor yazayım dinlen dedi.

kızlar ilk defa çok endişelendim çok fazla kahverengi lekelenmem var bakın ciddi anlamda kahve leke tedirgin olmalı mıyım yardım
Geçmiş olsun canım gerçi dr gitmişsin çok şükür ki kanama alanı yokmuş,bana kanama olduğum zamanlarda dr kahverengi görünce sevin eski kandan temizleniyorsun diyordu,kahverengi benim için iyi günlerin habercisiydi heptabi kanamadan sonra geldiği için
Ultrason zararlı değil canım yani gerekli anlarda çok yararlı bile bence yine de gidin
Çok doğru ya ben azıcık ayakta kalsam bi önceki hamileliğimde böyleydi hemen yoğun akıntılar kahvemsi pembemsiler,illa hep dinlenicez
Cinsiyetimiz de kız
Oyyy maşallhhhhayırlı olsun
Benim hep önde gitti oğullarım 1-2 haftaya kadar hep normal dedi doktorlar erken yumurtlama etkisi de varmış,en son bu bebişim de 5gğn öndeydi şimdi ne alemde bilmiyorum
Amin canım,bi öncekinde plasenta previa totalistim canım detaylıda her an kanama görebilirsin demişti prof ve nedense çok idrak edemedim yola çıktık temizlikler yaptım derken tam yataklık oldum işte annemdr kaldım mecbur çünkü kıpırdarken kanıyordumbunda da aynı şey başıma gelebilir hem yaş sorunsalı hem fazla hamilelik geçirme ve sezeryan hikayesi ayrıca previa atlatanların yakalanma riski oluyormuş yine Allah korusun bu stresle zaten ne olurum bilmem

Kızlar ben 10+5 deyim .doktor ultrasonda bakti kese ile rahim arasında alt ve üstte boşluklar var.kanama alanı var dedi.daha once 2 kez kanamadan hastanede yattim.rapor yazayım dinlen dedi.
Geçmiş olsun dinlenerek geçiyor gerçekten bol bol dinlenin

Çok geçmiş olsun canım

Allah korusun canım inşallah olmaz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…