Evet canım kanama alanı var, inşallah cuma günü gittiğimde kalmamış olurKanama alanı mı vardı canım geçer inşallh farklı bir şey var mı başka,dr ne diyor yat diyorsa dinlenmeye devam,bundan önceki hamileliğimin son 2.5ayı hiç kalkmadan yatmıştım anneme göçmüştük o zman Allah hepimize sağlıklı doğum ve hamilelik nasip etsin
Çok geçmiş olsunKızlar ben 10+5 deyim .doktor ultrasonda bakti kese ile rahim arasında alt ve üstte boşluklar var.kanama alanı var dedi.daha once 2 kez kanamadan hastanede yattim.rapor yazayım dinlen dedi.
kız hissettim nedenseFoto koymayı unutmuşum
Geçmiş olsun canım gerçi dr gitmişsin çok şükür ki kanama alanı yokmuş,bana kanama olduğum zamanlarda dr kahverengi görünce sevin eski kandan temizleniyorsun diyordu,kahverengi benim için iyi günlerin habercisiydi hepkızlar ilk defa çok endişelendim çok fazla kahverengi lekelenmem var bakın ciddi anlamda kahve leke tedirgin olmalı mıyım yardım
Ultrason zararlı değil canım yani gerekli anlarda çok yararlı bile bence yine de gidinKızlar ben ayın 13ünde yani haftaya carsamba doktora gitmeyi planlıyodum kontrol ve cinsiyet icin ultrasona göre 15+2 olucaz inşAllah ama pazar günü mantar yuzunden acile gittim orda alttan ultrasonla baktilar sizce 1 hafta ertelim mi doktor işiniçok ultrason zararlı diyorlar ya kafam karıştı
Çok doğru ya ben azıcık ayakta kalsam bi önceki hamileliğimde böyleydi hemen yoğun akıntılar kahvemsi pembemsiler,illa hep dinlenicezCanımm doktorunla bir görüş istersen . Kanama alanı var mı yok mu bir bakar için rahat olur. Şuan bol bol su içmemiz gerekiyormuş . Benimde fazla ve neredeyse her wc girdiğimde oluyor. İnşallah geçsin bir an önce. Çok geçmiş olsun. Dinlenmediysen de oluyor bence. Ben dün ofisimi temizlemiştim sonra da çarşıda dolaştım falan. Hiç uzanamadım diye oldu bence
Oyyy maşallhhhCinsiyetimiz de kız
Benim hep önde gitti oğullarım 1-2 haftaya kadar hep normal dedi doktorlar erken yumurtlama etkisi de varmış,en son bu bebişim de 5gğn öndeydi şimdi ne alemde bilmiyorumBen her defasında kaç haftalık olduğumu unuttuğum için ne hikmetse eve gelince aaa diyorum o yüzden hep sormayı unutuyorum benim endişem 1 hafta önde olmasından çok bu şekilde her gittiğimde öne geçse iyi değil gibi geliyor ne bileyim bir sonraki muayenemde soracağım inşallah
Amin canım,bi öncekinde plasenta previa totalistim canım detaylıda her an kanama görebilirsin demişti prof ve nedense çok idrak edemedim yola çıktık temizlikler yaptım derken tam yataklık oldum işte annemdr kaldım mecbur çünkü kıpırdarken kanıyordumEvet canım kanama alanı var, inşallah cuma günü gittiğimde kalmamış oluramin canım zor evet yatmak bir dönem hiç kalmadım şimdi evim içinde yürüyebiliyorum inşallah bebişlerimize sağlıklı kavuşuruz, canım peki seninde kanama alanı mı vardı ilkinde
Foto gözükmüyor canım ama hayırlı olsunKızlar bunlarda benim bebegim iicin hazirliklar anakucagini aldım indirime girmiş suanda kullananlar çok memnun
Geçmiş olsun dinlenerek geçiyor gerçekten bol bol dinleninKızlar ben 10+5 deyim .doktor ultrasonda bakti kese ile rahim arasında alt ve üstte boşluklar var.kanama alanı var dedi.daha once 2 kez kanamadan hastanede yattim.rapor yazayım dinlen dedi.
Bende kız hissettim hayırlısı olsun inşallahFoto koymayı unutmuşum
Çok güzel canım sağlıkla kullanarsınız İn şa AllahKızlar bunlarda benim bebegim iicin hazirliklar anakucagini aldım indirime girmiş suanda kullananlar çok memnun
Bence de kızFoto koymayı unutmuşum
Çok geçmiş olsun canımKıymalı pide yemiştim dışardanyedikten sonra karnım ağrımaya başladı tuvalete gittim ishal gibi oldu sonra da midem yanmaya başladı ve hunharca saatte bir kustum boğazım yırtıldı resmen acıyla kusuyordum artık dayanamadım acile gittik eşim de yedi ona bir şey olmadı ama bana dokundu sanırım bu arada ishal devam etmediği için doktor zehirlenme değil dedi ve dışarıdan yeme dedi ilk defa yedim onda da hastanelik oldum. serum takıldı o şekilde kendime geldim ama şu an sesim kısıldı boğazım yırtıldı resmen
Canım bence bu erkekkkkk içime öyle doğduTeyzeleri bide bize yorum yapın
ay herkes erkek diyor ama içimde acayip bi kız hissi var ya kız istediğimdenCanım bence bu erkekkkkk içime öyle doğdu
Allah korusun canım inşallah olmaz,Geçmiş olsun canım gerçi dr gitmişsin çok şükür ki kanama alanı yokmuş,bana kanama olduğum zamanlarda dr kahverengi görünce sevin eski kandan temizleniyorsun diyordu,kahverengi benim için iyi günlerin habercisiydi heptabi kanamadan sonra geldiği için
Ultrason zararlı değil canım yani gerekli anlarda çok yararlı bile bence yine de gidin
Çok doğru ya ben azıcık ayakta kalsam bi önceki hamileliğimde böyleydi hemen yoğun akıntılar kahvemsi pembemsiler,illa hep dinlenicez
Oyyy maşallhhhhayırlı olsun
Benim hep önde gitti oğullarım 1-2 haftaya kadar hep normal dedi doktorlar erken yumurtlama etkisi de varmış,en son bu bebişim de 5gğn öndeydi şimdi ne alemde bilmiyorum
Amin canım,bi öncekinde plasenta previa totalistim canım detaylıda her an kanama görebilirsin demişti prof ve nedense çok idrak edemedim yola çıktık temizlikler yaptım derken tam yataklık oldum işte annemdr kaldım mecbur çünkü kıpırdarken kanıyordumbunda da aynı şey başıma gelebilir hem yaş sorunsalı hem fazla hamilelik geçirme ve sezeryan hikayesi ayrıca previa atlatanların yakalanma riski oluyormuş yine Allah korusun bu stresle zaten ne olurum bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?