2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
canım Allah güzel ailenle birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar nasip etsin kalabalık aile de neşeli olur benim evim de huzur evi gibi şimdi :)) hersey çok sakin :)) bebek renklendirecek

Peki benim bu mesajları okuyunca ağlamam normal miçok sağolun kızlar Allah gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsıngerçekten kıymetli bi duygu her anın tadını çıkarıyorum çocuklarlahatta şimdi parka gidiyoruz

ben de gittikçe zayıflıyorum bide sadece karnım çıkıyor hafiften artık. Minyonuz biz ne gğzel
Başlarda hem bulantılar hem de sağlıklı beslenmeye çalışıldığında zayıflama normalmiş. Allah'tan zayıflamadım 1 kilo almışım doktorun tartıya göre. Ama sanki en az 3-4 kilo geldi gibi . 20 kilo falan alırsam bu boyla çok komik olur nasıl taşıycam onu düşünüyorum

10-12 civarı alsan yeterli bence. Biraz dengeli beslenmek gerek ben dkkat ediyorum fazla yağlı yrmiyorum, tatlı zaten komple cıktı hayatımdan kısa süreliğine. Normal uani zayıflamak

Yok canım sağolasınaslında şimdi aklıma benim bir arkadaşım vardır boydan uzun kızdı 3 gebeliğindede sanki hiç hamile diğilmiş gibi geliyordu işe en son ayında karnı çıkardı

10-12 civarı alsan yeterli bence. Biraz dengeli beslenmek gerek ben dkkat ediyorum fazla yağlı yrmiyorum, tatlı zaten komple cıktı hayatımdan kısa süreliğine. Normal uani zayıflamak
Evet. bizim millette hamile çok yemeli inancı var ama sağlıklı dengeli ve beslenme bebek gelişimi için de anne için de daha iyi ama bizde bu bilinç oturmamış özellikle benim sülalemde . Hamilelikte iradeye hakim olmak zor galiba biraz. Hele sonraki aylarda

Ayyy ben de geldim. Benim ki de böyle. Köfte et tavuk yiyemiyorum ben midem bulanıyor hemen. İlla gergin köfte alalım dedi orada kalırken ben hayır dedim. Sonra ama eşim için yemesi lazım diyor. Ne alaka ya dedim koskoca adam. Midem bulanıyor diye yemez zaten o dedim beni düşünür. Çok aptal ya çok

Kim der 9+5 otobüste yer veriyorlar ahahah
gerçekten mi 9. hafta da mısın valla moralim düzeldi benim de çok inanılmaz ağrı yapıyır birde sanki çekiyorlar gibi hiç de kilo almadım ( taş gibi

Eklentiler

• E2599890-FE26-4B03-AD2F-87DCFC993160.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…