canım Allah güzel ailenle birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar nasip etsinkalabalık aile de neşeli olur benim evim de huzur evi gibi şimdi :)) hersey çok sakin :)) bebek renklendirecek
Peki benim bu mesajları okuyunca ağlamam normal miMaşallah sizeçok güçlüsünüz gerçekten. Benim eşim de hemen arkasına olsun geç bile kaldık ilkini yapmaya diyor ilk benim de aklıma yatıyordu ama yok biraz bekleyeyim . Yaşım da 31 doğurunca 32 olcam. Sonra çok da oyalanmamam lazım. 3 senedir bilerek yapmıyordum . Hem cesaret edemiyordum hem de deli gibi anne olmak istiyordum. Bu sene hadi olsun artık dedim :)
Allah size de 4 yavrunuza da sağlıklı mutlu ömürler versin
Başlarda hem bulantılar hem de sağlıklı beslenmeye çalışıldığında zayıflama normalmiş.ben de gittikçe zayıflıyorum bide sadece karnım çıkıyor hafiften artık. Minyonuz biz ne gğzel
10-12 civarı alsan yeterli bence. Biraz dengeli beslenmek gerek ben dkkat ediyorum fazla yağlı yrmiyorum, tatlı zaten komple cıktı hayatımdan kısa süreliğine. Normal uani zayıflamakBaşlarda hem bulantılar hem de sağlıklı beslenmeye çalışıldığında zayıflama normalmiş.Allah'tan zayıflamadım 1 kilo almışım doktorun tartıya göre. Ama sanki en az 3-4 kilo geldi gibi . 20 kilo falan alırsam bu boyla çok komik olur nasıl taşıycam onu düşünüyorum
Biz de kız isminde anlaşamıyoruzAy benimde aklımda kız ismi yok aslında güzel Azeri isimleri var onuda eşim beğenmiyor..
Yok canım sağolasınYok kuzum inan bu tamamen fiziksel olay kiminin iç karni kiminin dış karnı geniş ben ilk 6 ay kilo veridgim için hiç hamileliğim anlaşılmıyor eskisinden zayıf oluyorum çünkü ama son ay bir oluyoratayim hatta size
Evet. bizim millette hamile çok yemeli inancı var ama sağlıklı dengeli ve beslenme bebek gelişimi için de anne için de daha iyi ama bizde bu bilinç oturmamış özellikle benim sülalemde10-12 civarı alsan yeterli bence. Biraz dengeli beslenmek gerek ben dkkat ediyorum fazla yağlı yrmiyorum, tatlı zaten komple cıktı hayatımdan kısa süreliğine. Normal uani zayıflamak
3.cu kızım vefat etti 1 yaşında oğlum var 7 yaşındaolsun sağlıklı olsun da bebişkaçıncı gwbelik
Benimkine görsen hiçbir şey yokKim der 9+5 otobüste yer veriyorlar ahahah
Hay maşallahhhKim der 9+5 otobüste yer veriyorlar ahahah
Kız boşver olmasın diyorum en güzeli ben şimdiden ikildiyorumBenimkine görsen hiçbir şey yok
Bilemedim ya İn şa Allah doktor güzel haberler söyler banaKız boşver olmasın diyorum en güzeli ben şimdiden ikildiyorum
Ayyy ben de geldim. Benim ki de böyle. Köfte et tavuk yiyemiyorum ben midem bulanıyor hemen. İlla gergin köfte alalım dedi orada kalırken ben hayır dedim. Sonra ama eşim için yemesi lazım diyor. Ne alaka ya dedim koskoca adam. Midem bulanıyor diye yemez zaten o dedim beni düşünür. Çok aptal ya çokSen
Senin kv huyları benimkine çok benziyor eğerki öyle derse aynı benimki diyeceğim. Bi de gülerek söyler böyle ama lafını da esirgemez. Mesela ben geçen hafta yumurtadan çok tiksindim göz yumurta yapmıştım ama yiyemedim. Bunuda söylemiştim yiyemedim diye. Birkaç gündür kvdeyim. Yumurta yapmış sabah yedim bende bakıyorumda çok güzel yedin dedi hiç kokmadı dedi.hemen bi laf söyledi. Böyle de bir kadındır işte iyiliğine iyi ama bi kadar da fena
Yaa benim de böyle 10. Hafta daha kilom 77 boyun 1.71 çok da kilolu sayılmam sankimKim der 9+5 otobüste yer veriyorlar ahahah
gerçekten mi 9. hafta da mısın valla moralim düzeldi benim de çok inanılmaz ağrı yapıyır birde sanki çekiyorlar gibi hiç de kilo almadımKim der 9+5 otobüste yer veriyorlar ahahah
başınız sağolsun Allah sabır versin3.cu kızım vefat etti 1 yaşında oğlum var 7 yaşında
sen kaç haftalıksınnngerçekten mi 9. hafta da mısın valla moralim düzeldi benim de çok inanılmaz ağrı yapıyır birde sanki çekiyorlar gibi hiç de kilo almadım( taş gibi
Walla öleyim benimde bel ağrım çok oluyor bende hiç kilo almadimgerçekten mi 9. hafta da mısın valla moralim düzeldi benim de çok inanılmaz ağrı yapıyır birde sanki çekiyorlar gibi hiç de kilo almadım( taş gibi
7 yaş benimkiKızlar gebeliği ilk çocuğuyla arası 10 yaş üstü olan yokmu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?