2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ay vallahi öylr bidaha öyke dicem kafayı yedm cinsiyet belirtilerine bakıyorum sürekli bi öğrenseydim ben bu merakla bebeyi de erken doğururım
Hahaha kesin bende erken doğururum ultrasonlara baka baka artık bende pro oldum cinsiyet tahmini yapıyorum hatta bu işe girmeyi düşünmüyor değilim parayla baksam mı kız bende millet 100 e bakıyor ben 30 a bakarım niye ucuz derlerse %50 doğru tahminim derim haahah

sen benim ultrasona baktın mı

Kızlar öğleden beri kusuyorum çok fenayım, kusarken aşırı karın ağrım oldu, sonrası kahverengi lekelenmem başladı, doktoruma yazdım cevap vermedi daha, sizce acile gideyim mi
Canımm geçmiş olsun korkma lekelenme içeride birikmiş kan ama yinede git bebeğine baksınlar kanama alanın aktif mi baksınlar off üzüldüm şimdi habersiz bırakma

Kızlar öğleden beri kusuyorum çok fenayım, kusarken aşırı karın ağrım oldu, sonrası kahverengi lekelenmem başladı, doktoruma yazdım cevap vermedi daha, sizce acile gideyim mi
Ah canım ya çok geçmiş olsun ne çektin şu kusmalardan haber et bize de bir şey olmaz Allahın izniyle panik yapma bir acile git en azından bakılsın

Bi daha ne zaman gidersen nubu görülebilir belki düzgün doktorun tahmin yapmazsa atabilirsin söylerim ben daha önce de ilgim vardı bakıyordum eşe dosta
21inde ikli teste gidicem çok da kalmadı, atarım. İnşallah görünür yoksa mrraktan catlarım ben. Sizn cinsiyrt belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…