Ayyy ben de geldim. Benim ki de böyle. Köfte et tavuk yiyemiyorum ben midem bulanıyor hemen. İlla gergin köfte alalım dedi orada kalırken ben hayır dedim. Sonra ama eşim için yemesi lazım diyor. Ne alaka ya dedim koskoca adam. Midem bulanıyor diye yemez zaten o dedim beni düşünür. Çok aptal ya çok
Ay gerçekten orada seni düşünmesi gerekirken hala oğlunun yemesini mi düşünüyor. Bana çok bencilce geliyor. benimki de öyle samimiyeti çok severim ama ona karşı hiç olamadım hep mesafeliyim.
Ayyy ben de geldim. Benim ki de böyle. Köfte et tavuk yiyemiyorum ben midem bulanıyor hemen. İlla gergin köfte alalım dedi orada kalırken ben hayır dedim. Sonra ama eşim için yemesi lazım diyor. Ne alaka ya dedim koskoca adam. Midem bulanıyor diye yemez zaten o dedim beni düşünür. Çok aptal ya çok
Bu klube üye oldugumda sene 2011-2012 falandı
Bıkaç tane kv konusu açmıştım, içimi dökmek için, bırlıkte oturduk 2.5 sene
Sonra 3 sene ayrı oturduk
7 senede altlı üstlü oturduk
Gecen sene vefat etti, kayınpederımde yoktu zten, eşim tek çocuk, eşimin kuzenide yok, halası, teyzesi, dayısı kımsesi yok.. Tem tabanca hayatta
Bnım oğlumda öyle olmasın dıye kardeş yaptık, cunku bnım oğlumunda hiç kuzeni yok, tek torun
Bu profildeki ebeymiş kendisi. Öneriyor hamilelikte. Bitkisel yağ sonuçta iç çamaşırına damlatsak ne zararı vardır ki. Doktora da sormak aklıma gelmemişti.
Kızlar öğleden beri kusuyorum çok fenayım, kusarken aşırı karın ağrım oldu, sonrası kahverengi lekelenmem başladı, doktoruma yazdım cevap vermedi daha, sizce acile gideyim mi
Kızlar öğleden beri kusuyorum çok fenayım, kusarken aşırı karın ağrım oldu, sonrası kahverengi lekelenmem başladı, doktoruma yazdım cevap vermedi daha, sizce acile gideyim mi