Ben panaromada yaptırdım doktorumun tavsiyesi ile. Kendimde araştırdım bu firma testi amerikaya gönderiyor ve Basic olan benimkide, 10 adet inceleniyor tam kromozom anomalileri ve mikrodelesyonlar. Cinsiyet bilgisi normalde yasak ama bizimki doktora söyleyecek :) ikimizinde hayırlı sonuçları gelsin tez zamanda
Benimde panorama natera aynı dimi ben sorduğunda kaç adet bakılacak diye 5 dediler bize cinsiyete bakmıyor bu firma o yüzden paylaşamıyoruz dediler yasak olduğu için o zaman laboratuvar riske girmemek için öyle söylüyor çalışanlar :) takipte kalalım ikimiz de aynı gün vermişiz
Merhaba kızlar bugün benim bebişin cinsiyeti kesinleşti Erkekmiş hemde çok net gördük cinsiyeti tabloya ekler misin @cnsubinşallah herkesin gönlüne göre olsun
Merhaba kızlar bugün benim bebişin cinsiyeti kesinleşti Erkekmiş hemde çok net gördük cinsiyeti tabloya ekler misin @cnsubinşallah herkesin gönlüne göre olsun
Merhaba bende Natera tercih ettim bilgim çok yok 5 adet sonuca bakılıyor dediler sanırım basic oluyor siz cinsiyet hakkında bilgi verdiler mi bu firma cinsiyet bilgisini paylaşıyor mu ? Sizin test hakkında araştırmanız bilgileriniz varsa paylaşabilir misiniz sevinirim bende mart annelerindenim
merhaba evet cinsiyet bilgisini verdiler, sizinle veya doktorunuzla paylaşılırlar sözlü olarak, bu haftada ultrasonda gözüktü zaten geçen hafta öğrenmiş oldum test sayesinde test sonucu size de pdf olarak atılıyor zaten inşallah tertemiz hemen çıkar
merhaba evet cinsiyet bilgisini verdiler, sizinle veya doktorunuzla paylaşılırlar sözlü olarak, bu haftada ultrasonda gözüktü zaten geçen hafta öğrenmiş oldum test sayesinde test sonucu size de pdf olarak atılıyor zaten inşallah tertemiz hemen çıkar
Benimde panorama natera aynı dimi ben sorduğunda kaç adet bakılacak diye 5 dediler bize cinsiyete bakmıyor bu firma o yüzden paylaşamıyoruz dediler yasak olduğu için o zaman laboratuvar riske girmemek için öyle söylüyor çalışanlar :) takipte kalalım ikimiz de aynı gün vermişiz
Yasak olduğu için öle demişlerdir :) ben sormadım açıkçası kaç adet diye ama verdikleri onay kağıdına bakın isterseniz orada 10 adet gösteriyor. Zaten sayısının çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Siz doktorunuza söyleyin sonuç gittiğinde cinsiyeti söylesinler size diyerek doktora söylerler :) zaten sonuç çıkana kadar bizimde artık belli olur
Gün içinde uyuyabiliyor musun? Uyumasan bile karanlık sessiz bir odada uzanmak uykunun %20'si oluyormuş. Uykun kaçınca ekrana bakmamaya çalış belki o şekilde dinlenirsin canım.
Yok uykum geliyor ama uyuyamıyorum gündüz de . O zaman gece uzandıklarım bişeye yarıyordur bari %20 kadar. Hormonlardan mı oluyor psikolojik mi onu da anlamadım :)
Eveet aynıyızçok teşekkür ederim erkekler biraz daha erken belli ediyormuş sanırım o yüzden erken görebildik acaba seninki kız mı çok merak ettim şimdii
Eveet aynıyızçok teşekkür ederim erkekler biraz daha erken belli ediyormuş sanırım o yüzden erken görebildik acaba seninki kız mı çok merak ettim şimdii
Ben rüyamda 2 defa erkek gördüm ondan o kadar kendimi hazırlamışımki erkek çocuğuna istediğim için diğil kesinlikle hiç çocuk olmadığı için ikisindende isterim tabi bende merak etdim çok
Benimki sebep olarak plesenta rahim duvarından ayrılmış dedi.Bunun ayrılması ne derece kötü birleşirmi falan diye düşünüp duruyorum.O sırada söylediğinde çok kötü durumdaydım ne olduğunu sorgulayamadım kanamam fazlaydı çok kendimde değildim daha sonrası bebek iyi şuan dediğini hatırlıyorum yatış falan yapıldı 1 haftada evde full yatış verdi
Kendi doktoruma muayene olabildim.kanamamin nedenine kese ile rahim arasında boşluk var dedi sanırım sizinki ile aynı oluyor.yani ayrılma var bende de.siz ekstra ilaç ya da igne kullanıyor musunuz
Ben rüyamda 2 defa erkek gördüm ondan o kadar kendimi hazırlamışımki erkek çocuğuna istediğim için diğil kesinlikle hiç çocuk olmadığı için ikisindende isterim tabi bende merak etdim çok
Yaaa ne güzel tabiki insan ikisinide istiyor seviniyor ama erkek olursa da çok güzel olur ki genelde rüyaların çıkar mı benim rüyalarımın tam tersi çıkıyor kız diye görmüştüm erkek çıktı