2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benimde panorama natera aynı dimi ben sorduğunda kaç adet bakılacak diye 5 dediler bize cinsiyete bakmıyor bu firma o yüzden paylaşamıyoruz dediler yasak olduğu için o zaman laboratuvar riske girmemek için öyle söylüyor çalışanlar :) takipte kalalım ikimiz de aynı gün vermişiz

Kızlar bende ultrason görüntüsü atsam cinsiyet anlayan var mı görüntü net iyi 12+4 anlayan varsa yazabilir mi atayım

merhaba evet cinsiyet bilgisini verdiler, sizinle veya doktorunuzla paylaşılırlar sözlü olarak, bu haftada ultrasonda gözüktü zaten geçen hafta öğrenmiş oldum test sayesinde test sonucu size de pdf olarak atılıyor zaten inşallah tertemiz hemen çıkar

İnşallah çok çook teşekkür ederim

Yasak olduğu için öle demişlerdir :) ben sormadım açıkçası kaç adet diye ama verdikleri onay kağıdına bakın isterseniz orada 10 adet gösteriyor. Zaten sayısının çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Siz doktorunuza söyleyin sonuç gittiğinde cinsiyeti söylesinler size diyerek doktora söylerler :) zaten sonuç çıkana kadar bizimde artık belli olur

Gün içinde uyuyabiliyor musun? Uyumasan bile karanlık sessiz bir odada uzanmak uykunun %20'si oluyormuş. Uykun kaçınca ekrana bakmamaya çalış belki o şekilde dinlenirsin canım.
Yok uykum geliyor ama uyuyamıyorum gündüz de . O zaman gece uzandıklarım bişeye yarıyordur bari %20 kadar. Hormonlardan mı oluyor psikolojik mi onu da anlamadım :)

Merhaba..yaa biz seninle aynıyız ama ben12 haftada gitmişdim görmedi..tebrikler bu arada
Eveet aynıyızçok teşekkür ederim erkekler biraz daha erken belli ediyormuş sanırım o yüzden erken görebildik acaba seninki kız mı çok merak ettim şimdii

Eveet aynıyızçok teşekkür ederim erkekler biraz daha erken belli ediyormuş sanırım o yüzden erken görebildik acaba seninki kız mı çok merak ettim şimdii
Ben rüyamda 2 defa erkek gördüm ondan o kadar kendimi hazırlamışımki erkek çocuğuna istediğim için diğil kesinlikle hiç çocuk olmadığı için ikisindende isterim tabi bende merak etdim çok

Kendi doktoruma muayene olabildim.kanamamin nedenine kese ile rahim arasında boşluk var dedi sanırım sizinki ile aynı oluyor.yani ayrılma var bende de.siz ekstra ilaç ya da igne kullanıyor musunuz

Ben rüyamda 2 defa erkek gördüm ondan o kadar kendimi hazırlamışımki erkek çocuğuna istediğim için diğil kesinlikle hiç çocuk olmadığı için ikisindende isterim tabi bende merak etdim çok
Yaaa ne güzel tabiki insan ikisinide istiyor seviniyor ama erkek olursa da çok güzel olur ki genelde rüyaların çıkar mı benim rüyalarımın tam tersi çıkıyor kız diye görmüştüm erkek çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…