2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim rüyalarım genelde çıkar ondan daha çok merak ediyorum hem 2 defa gördüm

Ben rüyamda 2 defa erkek gördüm ondan o kadar kendimi hazırlamışımki erkek çocuğuna istediğim için diğil kesinlikle hiç çocuk olmadığı için ikisindende isterim tabi bende merak etdim çok
Benim çevremde kim rüyasında kız görse oğlu, kim erkek görse kızı oldu bakalım ben de kız çocuğu gördüm ne çıkacak merak ediyorum

Ayyy merak etdim valla bendekız olursa şok olucaz hepimiz
Ne zaman muayenen seninle sat aynı bizim belli olur aslında. Ben cumartesi günü bir doktor deneyeceğim bakalım son anda doktorlardan soğumakla meşhurum içime tam sinen bulamadım henüz bakalım 2 güne belki de belli olur benim ama kız çocuğu başka geliyor bana özellikle meslek hayatıma başladıktan sonra öyle düşünmeye başladım

Kuzum ben şimdi 4 gözle sonuçları bekliyorum o zaman belli olucak ve öyle doktora gidicez.Kardeşimin 2 kızı var kendi kızlarım gibi baktım aldım her şeyin en en güzelini bana iş arkadaşlarım hep diyordu kızım sen çok bağlandın bu kızlara maaşımı onlara harclardımOndan doydum sanki kızdanerkek çocuktan anlayışım bile yok

E hadi bakalım o halde aileye bir erkek çocuk da lazım sonuçların ne zaman çıkacak ben de merak ettim

Benim ikizlerin bugün aslında cinsiyeti tahmin edildi 12+4 ama doktor haftaya da netleştirelim gelin dedi bugün 30 dk muayene edildi bir tanesi pozisyon uygundu ama diğeri nazlı çıktı göstermedi bir türlü sürekli yan durmak istemedi bize doğru bakıp durdu yürüdüm öksürdüm tekrar bakıldı anca o zaman pozisyonu yakaladık ama haftaya cuma yine bakılacak o yüzden daha heveslenmedim adlında doktor %80 dedi ama 13. Hafta da net diyebilirim haftaya dedi biz de zaten şuan %100 söyleyin dememiştik hani az da olsa bir tahmin istemiştik sağolsun uğraştı baya cinsiyet tatlı telaş işte sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah hepimizin artık 1 aya cinsiyetler tam netleşir tablomuz renklenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…