Offf aynisi benimde 12. Haftaya kadar yoktu bagisiklik sistemini destekleyici serum aliyodum her hafta bence o cok etki etti serum bittigi gibi basladi benim vucutta degil saçta çok var ve aşıri dökülme yapti bu araBenmaalesef ilk haftalarda yoktu hatta aaa hamilelik yaradı diyordum sonradan eskisinden beter oldu ellerimde var ve duş sonrası tüm vücut dökülüyor resmen
Kokudan dolayı hiçbir şey süremiyorum şu hassasiyet geçsin bebek yağı mantıklı onu denerim, ben gitmedim bununla yaşamaya alıştım resmen hamilelik öncesi de vardı ne yapsam geçmedi zaman zaman kayboluyordu sonra geri geliyordu. Elimde olması sıkıntı çünkü iş yapmama çok engel olduğu da oldu ama şimdilik iş yapmadığım için idare ediyorum. Sen cildiyeye gittiğinde doktorun ne yazarsa bana da söyler misin bir bakayım ben deOfff aynisi benimde 12. Haftaya kadar yoktu bagisiklik sistemini destekleyici serum aliyodum her hafta bence o cok etki etti serum bittigi gibi basladi benim vucutta degil saçta çok var ve aşıri dökülme yapti bu aracildiyeye gidecegim bakalim hamilelere gore ne veriyo senin vucuttaysa bebek yagi denedin mi ben normal krem falan surmuyorum ama gecen bebek yagi aldim cok nemlendirdi bence iyi gelebilir kuru egzaman varsa
Bakalım ne diyecek kuzum soracağımBen imom omega ve decavit kullanıyorum ta tüp bebeğe başladığımdan beri. Bi sor belki önerir canım. 2. Döneme az kaldıhemen geçer
Vinelac verdi canım Kocaeli’deki ecza depolarında buladım trendyoldan sipariş verdim Antalya’dan bir ecza deposundan geliyormuş fiyatı da trendyolda daha uygun internet yorumları da güzel daha bugün kargo teslim edildi yarın başlayacağım inşallahCanım hangi probiyotigi verdi sana doktor bende bu mantardan 2 defa fitil kullandım kaşıntı geçmedi ya çaresizim probiyotik düşünüyorum doktora soruyum bende
Söylerim tabiKokudan dolayı hiçbir şey süremiyorum şu hassasiyet geçsin bebek yağı mantıklı onu denerim, ben gitmedim bununla yaşamaya alıştım resmen hamilelik öncesi de vardı ne yapsam geçmedi zaman zaman kayboluyordu sonra geri geliyordu. Elimde olması sıkıntı çünkü iş yapmama çok engel olduğu da oldu ama şimdilik iş yapmadığım için idare ediyorum. Sen cildiyeye gittiğinde doktorun ne yazarsa bana da söyler misin bir bakayım ben debir de benimki çok kaşınıyor vücudumdakiler değil ama elimdekiler
Canım düzenli kullanmada işe yarıyor ben magnezyum 200 mg olandan kullanıyorum tablet formunda 1 hafta sonra etki göstermeye başlamıştıBulantı için değil de bana uykusuzluk için verdi . 2 gündür içiyorum ama hala aynıyım. Düzene girmesi için zamanı mı var acaba ,içmeye devam etsem mi etki etcek
Ay ben ya önceden de vardı kaşıntı pul pul dökülme ama kortizonlu krem işe yarıyordu şimdi onu da kullanamıyorum çok fena oldu boynumda dirseklerde.Bepanthol kaşıntı kremini kullanıyorum şimdi de ama pek etki ettiği söylenemezGünaydin güzel annelerrrGebelikte egzama ile uğraşan var mı aranızda yaaa
Biri beni arıyormuş :) İlki 16, ikinci 12 yaşında üçüncü yolda.... Rehberlik hizmeti verilir :)Kızlar gebeliği ilk çocuğuyla arası 10 yaş üstü olan yokmu hiç
11+3 te ikili tarama için gitmiştim doktor sadece tahmin de bulunarak erkek demişti ama kesin değildi bugün 13+5 te kesinleştikaçıncı haftanızda öğrendinizz
Ahahah hadi bakalım inşallah kendi bebişinde de tahminini tutturursunay yine ben demiştim diyorum dlcşsğslfllvv
Benimde cumartesi günü kontrolüm var 13+5 olacagm bende 11+3te kız demişti birdahakine netleşir demişti sabırsızlıkla ablasıyla gün sayıyoruz bakalım sürpriz mi yapacak yoksa kız mi göreceğiz11+3 te ikili tarama için gitmiştim doktor sadece tahmin de bulunarak erkek demişti ama kesin değildi bugün 13+5 te kesinleşti
Ben varım canım 7 gün içinde geldi ama 2 haftasonuna denk geldim onları saymazsak 7 günKızlar bugün prenatal test (NIPT) yapıldı gelip kan aldılar iki tüp şimdi onlar yurtdışına gidecekmiş, iki hafta sonra sonucu gelir dediler. Ben ikili üçlü test yaptırmak istemediğim için direk bu testi yaptırmak istedim. Var mı yaptırıp sonuçlarını alan
Merhaba bende Natera tercih ettim bilgim çok yok 5 adet sonuca bakılıyor dediler sanırım basic oluyor siz cinsiyet hakkında bilgi verdiler mi bu firma cinsiyet bilgisini paylaşıyor mu ? Sizin test hakkında araştırmanız bilgileriniz varsa paylaşabilir misiniz sevinirim bende mart annelerindenimBen de natera panoramada yaptirdim 8 gunde geldi sonuc aynisi sanirim amerikaya gitti yalniz 2 paket var sorun isterseniz biri basic panel biri plus galiba
Canım bende aynıyız bugün verdim benimde natera yurtdışına giden inşallah güzel sonuçlar alırızKızlar bugün prenatal test (NIPT) yapıldı gelip kan aldılar iki tüp şimdi onlar yurtdışına gidecekmiş, iki hafta sonra sonucu gelir dediler. Ben ikili üçlü test yaptırmak istemediğim için direk bu testi yaptırmak istedim. Var mı yaptırıp sonuçlarını alan
Birde size cinsiyet hakkında bilgi verip vermeyeceklerini söyledikler mi ? Bu cinsiyet bilgisini laboratuvardan mı farkediyor paylaşıp paylaşmamaları benim çok bilgim yok merak ediyorum sistemi nasıl ? Çünkü herkes genelde paylaşılıyor diyorlar bizim laboratuvar mı paylaşmıyorKızlar bugün prenatal test (NIPT) yapıldı gelip kan aldılar iki tüp şimdi onlar yurtdışına gidecekmiş, iki hafta sonra sonucu gelir dediler. Ben ikili üçlü test yaptırmak istemediğim için direk bu testi yaptırmak istedim. Var mı yaptırıp sonuçlarını alan
Ben panaromada yaptırdım doktorumun tavsiyesi ile. Kendimde araştırdım bu firma testi amerikaya gönderiyor ve Basic olan benimkide, 10 adet inceleniyor tam kromozom anomalileri ve mikrodelesyonlar. Cinsiyet bilgisi normalde yasak ama bizimki doktora söyleyecek :) ikimizinde hayırlı sonuçları gelsin tez zamandaMerhaba bende Natera tercih ettim bilgim çok yok 5 adet sonuca bakılıyor dediler sanırım basic oluyor siz cinsiyet hakkında bilgi verdiler mi bu firma cinsiyet bilgisini paylaşıyor mu ? Sizin test hakkında araştırmanız bilgileriniz varsa paylaşabilir misiniz sevinirim bende mart annelerindenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?