2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ya benim saç dökülmem falan asla bitmiyor saçsız kalıcam size iyi geldi mi
Benimde saç dokulmem başlıyor hamile kalınca yaa belli bir dönem sonra kesiliyor urban kafein biotin sprey varya onu kullanmaya basladim eskiye oranla baya azaldı biberiye yağı Hint yağı cam terabentin hepsini denedim etki etmiyor sanırım hormonel olduğu için nasıl 16 haftaya kadar miğde bulantısı gitmiyor sonra bıçak gibi kesiliyor saç dokulmeside aynı şekilde duruyor 16 haftayı geçince

Yaa o spreyden kullanıyordum bitmişti hemen sipariş vereyim o zaman pırasa gibi kaldı saçlarım

Vitamin ne kullanıyorsun canım? Doktoruna söyle halim yok diye, ya da acaba rapor mu alsan bir hafta dinlenip güç toplasan?
Folik asit ve d kullanıyorum kuzum. Cumartesi randevum var söyleyeceğim doktora. Rapor çözüm olsaydı keşke kuzum süreç uzun 2.döneme kadar çalışcam

Kuzum sen farkındamısın işe çıktıkdan sonra öyle oldun yoksa iyiydin sen.Her gün kötü ve iyi olmuyorsun ben buna artık alıştım.Hep pozitif olmaya çalış sonuçta bunu yapan bebiş
Kuzum ben normalde yaz boyu evde yattım. Şimdi dışarı çıkıyorum ya yoruluyorum işte yaz boyu da kafam kalkmadı hiç

Kuzum ben normalde yaz boyu evde yattım. Şimdi dışarı çıkıyorum ya yoruluyorum işte yaz boyu da kafam kalkmadı hiç
Bende yattım canım doktora bir tek gitdim birde kaynanam gile 2 defa mecbur gidib geldikten sonrada çok kötü oluyordum çalışsam biterim ben kesin.Sen izin alsan iyi olur dinlenirsin

Günaydin güzel annelerrr Gebelikte egzama ile uğraşan var mı aranızda yaaa

Bende yattım canım doktora bir tek gitdim birde kaynanam gile 2 defa mecbur gidib geldikten sonrada çok kötü oluyordum çalışsam biterim ben kesin.Sen izin alsan iyi olur dinlenirsin
Bakalım doktor ne dicek kuzum. Ben devlet memuruyum. Rapor vereyim derse alırım ama böyle geçecek derse napim ki

Henüz erken hemen etki göstereceğini sanmam ama belki de yanılıyorum. Bence ya dozu artır ya da suda eriyen al. Uyku için ben akşamları ayran içiyorum hemen uyutuyor beni
Denedim ayranı etki etmedi. Düzenli bi kullanayım bakayım magnezyumu :) ben bu uykusuzluğun bebeğe zarar vermesinden korkuyorum.

Folik asit ve d kullanıyorum kuzum. Cumartesi randevum var söyleyeceğim doktora. Rapor çözüm olsaydı keşke kuzum süreç uzun 2.döneme kadar çalışcam
Ben imom omega ve decavit kullanıyorum ta tüp bebeğe başladığımdan beri. Bi sor belki önerir canım. 2. Döneme az kaldı hemen geçer

Denedim ayranı etki etmedi. Düzenli bi kullanayım bakayım magnezyumu :) ben bu uykusuzluğun bebeğe zarar vermesinden korkuyorum.
Gün içinde uyuyabiliyor musun? Uyumasan bile karanlık sessiz bir odada uzanmak uykunun %20'si oluyormuş. Uykun kaçınca ekrana bakmamaya çalış belki o şekilde dinlenirsin canım.

Günaydin güzel annelerrr Gebelikte egzama ile uğraşan var mı aranızda yaaa
Ben maalesef ilk haftalarda yoktu hatta aaa hamilelik yaradı diyordum sonradan eskisinden beter oldu ellerimde var ve duş sonrası tüm vücut dökülüyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…