2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Eveet aynıyızçok teşekkür ederim erkekler biraz daha erken belli ediyormuş sanırım o yüzden erken görebildik acaba seninki kız mı çok merak ettim şimdii
Merhaba, kaçıncı hafta da öğrendiniz acaba cinsiyeti, hayırlı olsun bu arada Rabbim sağlıkla ve hayırla kucağınıza almayı nasip etsin

Çok heyecanlı seninki double heyecanlı ne tahmin etti doktorun

Merhaba, kaçıncı hafta da öğrendiniz acaba cinsiyeti, hayırlı olsun bu arada Rabbim sağlıkla ve hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın11+3 te ikili tarama için gittiğimde öğrenmiştim ama doktor sadece tahmin demişti, 13+5 te kesinleşti

Bepanthol bende hic ise yaramadi ya onceden bitirmistim sedef egzama icin karisik yag almistim icinde kantaron falanda var o biraz iyi geliyo doktor kullanabilirsin de dedi ona devam bebek uagi surucem o da cok nemlendiriyo ama saç sorun yaaa vucutta olsa hergun 2 3 nrmlendir azaliyo da saç cok zorluyo

11+3 te ikili tarama için gitmiştim doktor sadece tahmin de bulunarak erkek demişti ama kesin değildi bugün 13+5 te kesinleşti
Hayırlı evlat olsun bu sene erkek senesi galiba hep erkek ben de rüyamda mavi bi takım giyiyor gördüm kendimi erkek takımı içime de öyle doğuyor bakalim hayırlısı sağlıklı olsunlar yeter ki

Selam kızlaar. Ben Çin Takvimine göre tahminde bulunayım dedim ama sitenin bazılarında kız, bazılarında erkek çıkıyor. böyle bir şey yaşayan var mı 2023 çin takvimi cinsiyet tahmini diye arattım aslında ama yok yani farklı farklı çıktı hep

Ben kız hissettim ultrasondan hiç anlamıyorum ama kız gibi geldi bana MaşAllah diyelim bu arada
Ay inşallah diyeceğim ama erkekse diye öyle konuşmayayım diyorum kız çok istiyorum ben de ama erkekse de üzülmem ilk evladım sonuçta

Kizlar canı çikolatalı isteyen oluyor mu ben nerdeyse her gün çikolata yiyorum yaaa durduramıyorum kendimi ama onun haricinde tatlı bir şey yemiyorum bilerek. Ama çikolataaaa, Ülker çikolatali gofret ya da Dido
Benim tatlı olan hiçbir şey canım istemiyor midemi bulandırıyor çünkü tuzlu ve ekşi şeyler iyi geldiği için hep canım o tarz şeyler istiyor

Ay inşallah diyeceğim ama erkekse diye öyle konuşmayayım diyorum kız çok istiyorum ben de ama erkekse de üzülmem ilk evladım sonuçta
Benimde gebeliğim sürpriz oldu Elhamdülillah çok şükür, polistik over sendromuna rağmen tedavisiz sürpriz bir şekilde öğrendim. Şimdi düşünüyorum diyorum ki Rabbim bana hiç beklemediğim anda evlat verdi ben şu cinsiyet ya da bu cinsiyet nasıl söyleyebilirim.ki sağlıklı olsun yeter sanki erkek ya da kız desem kendimi kötü hissediyorum ama tabiki hayirlisi sağlıklı neyse o olsun.

Eklentiler

• IMG_6134.webp
    73,4 KB · Görüntüleme: 93
Hayırlı evlat olsun bu sene erkek senesi galiba hep erkek ben de rüyamda mavi bi takım giyiyor gördüm kendimi erkek takımı içime de öyle doğuyor bakalim hayırlısı sağlıklı olsunlar yeter ki
Amiiin aynen maşallah erkek bollukta bu sene bak seninde rüyana girmişgönlünüzce olur umarım ya sağlıklı olsunlar tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…