2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bana erkek gbii geldi

Seher,bende de polikistik over sendromu var.Tiroid yüzünden ilk çocuğumu pozitif olduğunu öğrendikten bir gün sonra kaybettim.İki kere aşılama yaptırdık.Olmadı.Tüp bebek yaptırmaktan aşırı korkuyordum anestezi almaktan ödüm kopuyor çünkü.Kendimi tüp bebek yaptırmaya ikna etmeye çalışırken tam da bu çaresizliğin içerisindeyken hiç beklemediğim bir anda normal yoldan hamile olduğumu öğrendim.Polisiktik over sendromumdan dolayı reglimin geciktiğini zannettim hatta hiç hamile olduğum ihtimalini bile düşünemedim yedi yıl sonra bir mucize gibi geldi bebeğim

Allahım da inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder gözlerim dolu dolu okudum inan ki ah annelik çok güzel bir duygusun

Kizlar benim bebisiminde cinsiyet tahimininde bulunurmusunuz? Karindan cekildi 11+5

Eklentiler

• IMG_6320.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_6319.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar doktorumla yazlığa gitme konusunu konuştum asla gitmeyin sizin riskli hem ikiz hem önceden kanama alanı olduğu için 5 saatlik araçla bile gitseniz riskli bir durum ben buna izin veremem dedi bende öyle diyince vicdan yaptım gitmeyeceğim artık seneye bebeklerimizle inşallah gideriz zaten ben 3 aylık olduk izin verir diye düşünmüştüm ama o tam tersi asla falan dedi hayırlısı olsun

canım ben 4 günlüğüne Alaçatıya gittim iki gece kustum odadan çıkamadım çok kötü oldum gündüzleri de çok çabuk yoruldum 5 saatlik yoldan eve geldim 2 gün uyudum :)) bir de üstüne güzel bir para harcamış oldum :) üzülme çok bişey kaybetmedin inan evinde 5 yıldızlı otelden daha rahatsın :))tatil manyağı bir insanımdır sürekli bir yerlerdeyimdir :)gitmedeydim de daha iyiymiş demiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…