2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İnşallah iyi gelir canım iyi gelirse haber verirmisin mantar başıma bela oldu benimde 2 defa üst üste fitil kullandım yeni bitti hala geçmedi fiilleri kullandığımda pişman oldum ya daha 10 haftalık

Mantarı nasıl atlattiniz ben 1 hafta arayla 2 defa fitil kullandım gene geçmedi ya

Çok şükür Elhamdülillah çok sevindim Rabbim sağlıkla ve hayirsiyla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok şükür Elhamdülillah çok sevindim Rabbim sağlıkla ve hayirsiyla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
Sizin bebeğiniz de sağlıkla gelir inşallahHepimiz için kalbimizden geçenin en iyisi en güzeli olsun

Kızlar mantar olmamak istiyorsanız vajen ıslak ya da nemli olmamalı. Hepimizin akıntıları oluyor bu dönemde anında kurulayıp çamaşırınızı değiştirin, dar kıyafetler giyinmeyin. Ve de tahriş edici ilşkiden kaçının, tam uyarılmadan ilişki olduğunda da oluyor.

Canım inan hepsini yapıyorum, evde bir WC yi sadece ben kullanıyorum, inan eşim başka WC kullanıyor. Her gün 3,4 tane çamaşır değişiyorum. İç çamaşırlarımı bile ayrı yıkıyorum, ütülüyorum neden oluyor anlamıyorum doktora soracağım bugün

Canım geçen de konuşmuştuk sennki antibyotik kullanımından oldu muhtemelen

Ay ilişkiye giren kim

Ayhhh hem de nasıl ya. Bir an önce ben hareketlerini hissetmek istiyorum. Sanki hiç canım sıkılmayacak o zaman hep konuşcaz gibi senin kaç haftalık şuan
10+2 siz kaö hafta oldunuz...Ay ben kafayı yedim kızım kızım dye seviyorum çocuğu Sonra brden ağzımdan oğlum çıkıyo nolcak bi öğrenseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…