- 30 Ekim 2020
- 806
- 324
- 103
- 29
İnşallah iyi gelir canım iyi gelirse haber verirmisin mantar başıma bela oldu benimde 2 defa üst üste fitil kullandım yeni bitti hala geçmedi fiilleri kullandığımda pişman oldum ya daha 10 haftalıkVinelac verdi canım Kocaeli’deki ecza depolarında buladım trendyoldan sipariş verdim Antalya’dan bir ecza deposundan geliyormuş fiyatı da trendyolda daha uygun internet yorumları da güzel daha bugün kargo teslim edildi yarın başlayacağım inşallah
Mantarı nasıl atlattiniz ben 1 hafta arayla 2 defa fitil kullandım gene geçmedi yaHanımlar yaaa benim bir problemim var, ben maalesef ki her yer de tuvalete giremiyorum yani temizliğinden şüphe ettiğim akrabalarımda bile :/ bir akrabamiza ziyarete gittim ve giremedim yani bir saate yakın da tutmak zorunda kaldım bu iki kere falan geldi başıma, bir de aniden sıkışıyorum çok da su içiyorum. Bunun bebeğe zararı oluyor mudur? Klozetse özellikle enfeksiyondan korkuyorum çünkü yeni yeni vajinal mantarı atlatamaya başladım bundan korkuyorum sanırım
Ben anlayamadım kafa kısmı net çekmemiş ama pipi yok gibiEki Görüntüle 3297842 kizlarrr miniğimi bu sabah gördüm
Ya çok güzel duyguymuş subhanAllah minicik ama nasil hareketli kımıl kımıl
Banada bi cinsiyet tahmininde bulunun bakalim
Dr goremedi ufak dedi ...
Canım zalain diye bir krem var bana iyi geldi, bende de mantar oldu on kadar dikkat etmeme rağmen,Mantarı nasıl atlattiniz ben 1 hafta arayla 2 defa fitil kullandım gene geçmedi ya
Çok şükür Elhamdülillah çok sevindimRabbim sağlıkla ve hayirsiyla kucağınıza almayı nasip etsin
Sizin bebeğiniz de sağlıkla gelir inşallahÇok şükür Elhamdülillah çok sevindimRabbim sağlıkla ve hayirsiyla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
Canım inan hepsini yapıyorum, evde bir WC yi sadece ben kullanıyorum, inan eşim başka WC kullanıyor. Her gün 3,4 tane çamaşır değişiyorum. İç çamaşırlarımı bile ayrı yıkıyorum, ütülüyorum neden oluyor anlamıyorum doktora soracağım bugünKızlar mantar olmamak istiyorsanız vajen ıslak ya da nemli olmamalı. Hepimizin akıntıları oluyor bu dönemde anında kurulayıp çamaşırınızı değiştirin, dar kıyafetler giyinmeyin. Ve de tahriş edici ilşkiden kaçının, tam uyarılmadan ilişki olduğunda da oluyor.
Canım geçen de konuşmuştuk sennki antibyotik kullanımından oldu muhtemelenCanım inan hepsini yapıyorum, evde bir WC yi sadece ben kullanıyorum, inan eşim başka WC kullanıyor. Her gün 3,4 tane çamaşır değişiyorum. İç çamaşırlarımı bile ayrı yıkıyorum, ütülüyorum neden oluyor anlamıyorum doktora soracağım bugün
Ay ilişkiye giren kimKızlar mantar olmamak istiyorsanız vajen ıslak ya da nemli olmamalı. Hepimizin akıntıları oluyor bu dönemde anında kurulayıp çamaşırınızı değiştirin, dar kıyafetler giyinmeyin. Ve de tahriş edici ilşkiden kaçının, tam uyarılmadan ilişki olduğunda da oluyor.
ben Ldmclsldkcklfldlf ay kocam ve ben asla dayanamayız dikkatli oluyo amaAy ilişkiye giren kim
Benimki korkuyor ya bir şey olacak diye . Bi de lekelenme falan da oluyor ya arada bende. Ondan cinsellik kalmadı bizdeben Ldmclsldkcklfldlf ay kocam ve ben asla dayanamayız dikkatli oluyo ama
benimde lekelenmem falan olsaydı yapmazdık da baktım iyiyim yapıyoruz. ilk korkuluyo da sonradan alışıyosun dikkatli oluncaBenimki korkuyor ya bir şey olacak diye . Bi de lekelenme falan da oluyor ya arada bende. Ondan cinsellik kalmadı bizde
Hayırlı işler bakalım sizebenimde lekelenmem falan olsaydı yapmazdık da baktım iyiyim yapıyoruz. ilk korkuluyo da sonradan alışıyosun dikkatli olunca
kız bu bebe büyüdükten sonra sürekli hastaneye gidip göresim geliyo aaah ne gğzel duyguHayırlı işler bakalım size
Ayhhh hem de nasıl ya. Bir an önce ben hareketlerini hissetmek istiyorum. Sanki hiç canım sıkılmayacak o zaman hep konuşcaz gibikız bu bebe büyüdükten sonra sürekli hastaneye gidip göresim geliyo aaah ne gğzel duygu
10+2 siz kaö hafta oldunuz...Ay ben kafayı yedim kızım kızım dye seviyorum çocuğuAyhhh hem de nasıl ya. Bir an önce ben hareketlerini hissetmek istiyorum. Sanki hiç canım sıkılmayacak o zaman hep konuşcaz gibisenin kaç haftalık şuan
Hahahah, sanırım bizdede kalmayacak, zaten bize yasak var. Böyle giderse 9 ay böyle olacakBenimki korkuyor ya bir şey olacak diye . Bi de lekelenme falan da oluyor ya arada bende. Ondan cinsellik kalmadı bizde
Canım sen kaç oldu ? Belki yavaş yavaş hissedersin senAyhhh hem de nasıl ya. Bir an önce ben hareketlerini hissetmek istiyorum. Sanki hiç canım sıkılmayacak o zaman hep konuşcaz gibisenin kaç haftalık şuan
bizdeben Ldmclsldkcklfldlf ay kocam ve ben asla dayanamayız dikkatli oluyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?