2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaa tabi deneyimleyen biri siz de yorulduysanız gezmeyi seven biri olarak, ben gitsem pestilim çıkardı sanıyorum kendimi böyle motive edip evimde oturmaya devam diyorum

Kızlar selam ben 11+6 hastahaneye gittim meğer bebeğim önden gidiyormuş 12+6 çıktı. Doktor cinsiyeti içni bacak arasına baktı pipiye benzeyen bir şey gördü ve net erkek dedi. Biz sevindik ama bi yandan da annemler kız torun istiyorlardı diye üzüldük. Annem hala kordon olma ihtimalini düşünüyor. Bu ihtimal var mı sizce ? Ben bi kaç kişide okudum ama benimki bildiğin pipiye benziyordu, bir ay sonra tekrar gideceğim

16ya kadar bekleyin bakalım ama muhtemelen erkektir

Bizdede annemler erkek torun istiyorlar kesin diyor erkek olucak

Hanımlar yaaa benim bir problemim var, ben maalesef ki her yer de tuvalete giremiyorum yani temizliğinden şüphe ettiğim akrabalarımda bile :/ bir akrabamiza ziyarete gittim ve giremedim yani bir saate yakın da tutmak zorunda kaldım bu iki kere falan geldi başıma, bir de aniden sıkışıyorum çok da su içiyorum. Bunun bebeğe zararı oluyor mudur? Klozetse özellikle enfeksiyondan korkuyorum çünkü yeni yeni vajinal mantarı atlatamaya başladım bundan korkuyorum sanırım

Çok şükür Elhamdülillah çok sevindim Rabbim sağlıkla ve hayirsiyla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah

Kızçeler iyi akşamlar yaaa cinsiyet partisi bazen gereksiz gelse bile bir kere niyetlendin artık dönme diyerek kendimi ikna ettim hep böyle balon , pasta , boya ile öğrenilmiş. Hiç farklı bir fikriniz var mı bana ışık tutabileceğiniz

Canım en iyisi riske atmamak lazım, seneye inşallah güzel planlar yaparız.

Şuan aynı şeyi yaşıyorum ayvalıktayız bizde mahvoldum çok şükür ki yarın dönüyoruz böyle olacağımı bilseydim evimde yatardım mis gibi

girmemek daha iyi bence uzun süre kalmayacaksanız. Ben zorunda olmadıkça kvmlere gittiğimde bile girmiyorum

İlk hamileliğimde okulun tuvaleti pis diye tuttuğum için doktorum bana kızmıştı, pis tuvalete yapman tutmandan daha kötü değil diye. İdrar tahlilimde bi şey çıkmıştı bunla ilgili unuttum adını, fitil kullanmak zorunda kalmıştım. Yine de siz bilirsiniz, doktorunuza danışın.

gerçekten mi 9. hafta da mısın valla moralim düzeldi benim de çok inanılmaz ağrı yapıyır birde sanki çekiyorlar gibi hiç de kilo almadım ( taş gibi
Benimkide daha büyük ama benimki yağ göbekten kilo alıyorum çünkü ama ikinizi görünce rahatladım bende. Diyordum koca göbekle hamile kaldım diye daha ne kadar nasıl büyüyecek korkunç olcam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…