Yaa tabi deneyimleyen biri siz de yorulduysanız gezmeyi seven biri olarak, ben gitsem pestilim çıkardı sanıyorum kendimi böyle motive edip evimde oturmaya devam diyorumcanım ben 4 günlüğüne Alaçatıya gittim iki gece kustum odadan çıkamadım çok kötü oldum gündüzleri de çok çabuk yoruldum 5 saatlik yoldan eve geldim 2 gün uyudum :)) bir de üstüne güzel bir para harcamış oldum :) üzülme çok bişey kaybetmedin inan evinde 5 yıldızlı otelden daha rahatsın :))tatil manyağı bir insanımdır sürekli bir yerlerdeyimdir :)gitmedeydim de daha iyiymiş demiştim :)
Bana da bakar mısın lütfenBi daha ne zaman gidersen nubu görülebilir belki düzgün doktorun tahmin yapmazsa atabilirsin söylerim ben daha önce de ilgim vardı bakıyordum eşe dosta
Aynı haftada gidiyoruz, sağlıkla gelsinler inşallahSelam kizlar bende insallah Mart Annesi olucamyarin 13+0 haftaligiz daha cinsiyeti belli degil cok merak ediyorum
16ya kadar bekleyin bakalım ama muhtemelen erkektirKızlar selam ben 11+6 hastahaneye gittim meğer bebeğim önden gidiyormuş 12+6 çıktı. Doktor cinsiyeti içni bacak arasına baktı pipiye benzeyen bir şey gördü ve net erkek dedi. Biz sevindik ama bi yandan da annemler kız torun istiyorlardı diye üzüldük. Annem hala kordon olma ihtimalini düşünüyor. Bu ihtimal var mı sizce ? Ben bi kaç kişide okudum ama benimki bildiğin pipiye benziyordu, bir ay sonra tekrar gideceğim
Bizdede annemler erkek torun istiyorlar kesin diyor erkek olucakKızlar selam ben 11+6 hastahaneye gittim meğer bebeğim önden gidiyormuş 12+6 çıktı. Doktor cinsiyeti içni bacak arasına baktı pipiye benzeyen bir şey gördü ve net erkek dedi. Biz sevindik ama bi yandan da annemler kız torun istiyorlardı diye üzüldük. Annem hala kordon olma ihtimalini düşünüyor. Bu ihtimal var mı sizce ? Ben bi kaç kişide okudum ama benimki bildiğin pipiye benziyordu, bir ay sonra tekrar gideceğim
kaç haftalık burdaaBana da bakar mısın lütfen
Ay hem erkeğe hem kıza benziyor bebeğin duruşu çok yanıltıcı yorum yapmak doğru olmazz bi daha gidersen yada başka ultrason varsa atarsan bakayımBana da bakar mısın lütfen
Çok şükür Elhamdülillah çok sevindimSeher,bende de polikistik over sendromu var.Tiroid yüzünden ilk çocuğumu pozitif olduğunu öğrendikten bir gün sonra kaybettim.İki kere aşılama yaptırdık.Olmadı.Tüp bebek yaptırmaktan aşırı korkuyordum anestezi almaktan ödüm kopuyor çünkü.Kendimi tüp bebek yaptırmaya ikna etmeye çalışırken tam da bu çaresizliğin içerisindeyken hiç beklemediğim bir anda normal yoldan hamile olduğumu öğrendim.Polisiktik over sendromumdan dolayı reglimin geciktiğini zannettim hatta hiç hamile olduğum ihtimalini bile düşünemedim yedi yıl sonra bir mucize gibi geldi bebeğim
Canım en iyisi riske atmamak lazım, seneye inşallah güzel planlar yaparız.Kızlar doktorumla yazlığa gitme konusunu konuştum asla gitmeyin sizin riskli hem ikiz hem önceden kanama alanı olduğu için 5 saatlik araçla bile gitseniz riskli bir durum ben buna izin veremem dedi bende öyle diyince vicdan yaptım gitmeyeceğim artık seneye bebeklerimizle inşallah gideriz zaten ben 3 aylık olduk izin verir diye düşünmüştüm ama o tam tersi asla falan dedi hayırlısı olsun
Banada erkek gibi,Kizlar benim bebisiminde cinsiyet tahimininde bulunurmusunuz? Karindan cekildi 11+5
Evet canim 15-17 Mart arasi demistiAynı haftada gidiyoruz, sağlıkla gelsinler inşallah
Doğum tarihiniz hakkında bişey söyledi mi doktor
Şuan aynı şeyi yaşıyorum ayvalıktayız bizde mahvoldum çok şükür ki yarın dönüyoruz böyle olacağımı bilseydim evimde yatardım mis gibicanım ben 4 günlüğüne Alaçatıya gittim iki gece kustum odadan çıkamadım çok kötü oldum gündüzleri de çok çabuk yoruldum 5 saatlik yoldan eve geldim 2 gün uyudum :)) bir de üstüne güzel bir para harcamış oldum :) üzülme çok bişey kaybetmedin inan evinde 5 yıldızlı otelden daha rahatsın :))tatil manyağı bir insanımdır sürekli bir yerlerdeyimdir :)gitmedeydim de daha iyiymiş demiştim :)
girmemek daha iyi bence uzun süre kalmayacaksanız. Ben zorunda olmadıkça kvmlere gittiğimde bile girmiyorumHanımlar yaaa benim bir problemim var, ben maalesef ki her yer de tuvalete giremiyorum yani temizliğinden şüphe ettiğim akrabalarımda bile :/ bir akrabamiza ziyarete gittim ve giremedim yani bir saate yakın da tutmak zorunda kaldım bu iki kere falan geldi başıma, bir de aniden sıkışıyorum çok da su içiyorum. Bunun bebeğe zararı oluyor mudur? Klozetse özellikle enfeksiyondan korkuyorum çünkü yeni yeni vajinal mantarı atlatamaya başladım bundan korkuyorum sanırım
İlk hamileliğimde okulun tuvaleti pis diye tuttuğum için doktorum bana kızmıştı, pis tuvalete yapman tutmandan daha kötü değil diye. İdrar tahlilimde bi şey çıkmıştı bunla ilgili unuttum adını, fitil kullanmak zorunda kalmıştım. Yine de siz bilirsiniz, doktorunuza danışın.Hanımlar yaaa benim bir problemim var, ben maalesef ki her yer de tuvalete giremiyorum yani temizliğinden şüphe ettiğim akrabalarımda bile :/ bir akrabamiza ziyarete gittim ve giremedim yani bir saate yakın da tutmak zorunda kaldım bu iki kere falan geldi başıma, bir de aniden sıkışıyorum çok da su içiyorum. Bunun bebeğe zararı oluyor mudur? Klozetse özellikle enfeksiyondan korkuyorum çünkü yeni yeni vajinal mantarı atlatamaya başladım bundan korkuyorum sanırım
Benimkide daha büyük ama benimki yağ göbekten kilo alıyorum çünkü ama ikinizi görünce rahatladım bende. Diyordum koca göbekle hamile kaldım diye daha ne kadar nasıl büyüyecek korkunç olcam vallagerçekten mi 9. hafta da mısın valla moralim düzeldi benim de çok inanılmaz ağrı yapıyır birde sanki çekiyorlar gibi hiç de kilo almadım( taş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?