- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Hahaha bende yaaa geçende günaydın minik kızıııım dedim . Sonra bi de erkeksen de özür dilerim anneciiiim falan diyorum. Komşular duymuyordur inşallah10+2 siz kaö hafta oldunuz...Ay ben kafayı yedim kızım kızım dye seviyorum çocuğuSonra brden ağzımdan oğlum çıkıyo nolcak bi öğrenseydik
Aynen muhtemelen bizde öyle canım. Aslında bana göre sorun yok yapılabilir ama eşim biraz daha panikHahahah, sanırım bizdede kalmayacak, zaten bize yasak var. Böyle giderse 9 ay böyle olacak
14 hafta tam bugün10+2 siz kaö hafta oldunuz...Ay ben kafayı yedim kızım kızım dye seviyorum çocuğuSonra brden ağzımdan oğlum çıkıyo nolcak bi öğrenseydik
Canım sen kaç oldu ? Belki yavaş yavaş hissedersin sen
12. Haftadan önce kullaniliyomu peki zararsız bisey dimiCanım zalain diye bir krem var bana iyi geldi, bende de mantar oldu on kadar dikkat etmeme rağmen,
Aynen bende böyleyim o kadar dikkat etmeme rağmen tekrarlıyor. Sanırım bu mantar illeti bi kere bulaşınca bidaha kurtulamiyosunCanım inan hepsini yapıyorum, evde bir WC yi sadece ben kullanıyorum, inan eşim başka WC kullanıyor. Her gün 3,4 tane çamaşır değişiyorum. İç çamaşırlarımı bile ayrı yıkıyorum, ütülüyorum neden oluyor anlamıyorum doktora soracağım bugün
Canım bana doktorun verdi kaşıntımı azaldı doktoruna sor istersen12. Haftadan önce kullaniliyomu peki zararsız bisey dimi
Aynen öğrendiğimizde beri sıfır korkudan yokAy ilişkiye giren kim
Oyyy kocaman olmuş bebiş maşallah14 hafta tam bugün
Aynen soruyum canım sağolCanım bana doktorun verdi kaşıntımı azaldı doktoruna sor istersen
Canım 1hafta devam etmemesi lazım başka türlü gaz da eklenmiştir bu ilk aylarda gaz şişkinlik çok yaşıyoruz yaKızlar 1 hafta önce soğuk süt içtim ondan beri bi gaz başladı 24 saat gaz dolu karnım hiç geçmeyecek gibi şansıda yapiyo nasıl geçer bu
Vallahi billahi daha koku hassasiyetim gitmedi hersey kokuyor bana, sanırım benimde tahammülüm yok ilişkiye, vallahi bir dokunmasın bana istemiyorum, öyle darlanıyorum. Dün yanıma bir kaç kişi geldi yüksek sesle konuştular mide bulantısından öldüm resmen.Hahaha bende yaaa geçende günaydın minik kızıııım dedim . Sonra bi de erkeksen de özür dilerim anneciiiim falan diyorum. Komşular duymuyordur inşallah
Aynen muhtemelen bizde öyle canım. Aslında bana göre sorun yok yapılabilir ama eşim biraz daha panikbu sefer doktor kontrolüne gidişimde bu lekelenmelerden dolayı eşim ilişkiden kaçınıyor bi sakıncası olur mu diye söyleyim de bizzat kulağıyla duysun bari
Valla bugün geçer diyorum yok aynı ağrıda yapıyo neden geçmedi bilmiyorum 1 hafta öncesine kadar böyle bisey yoktu hiç geçmeyecek gibiCanım 1hafta devam etmemesi lazım başka türlü gaz da eklenmiştir bu ilk aylarda gaz şişkinlik çok yaşıyoruz ya
Aynen aynen . Daha hiç olmadı şaka gibiAynen öğrendiğimizde beri sıfır korkudan yok
bunu da görmüş oldukVallahi billahi daha koku hassasiyetim gitmedi hersey kokuyor bana, sanırım benimde tahammülüm yok ilişkiye, vallahi bir dokunmasın bana istemiyorum, öyle darlanıyorum. Dün yanıma bir kaç kişi geldi yüksek sesle konuştular mide bulantısından öldüm resmen.
Canım gaz için çok çeşitli ilaçlar var belki rahatlarsın kullanırsan ağrı da yapıyor diyorsan dr danış canımVlla
Valla bugün geçer diyorum yok aynı ağrıda yapıyo neden geçmedi bilmiyorum 1 hafta öncesine kadar böyle bisey yoktu hiç geçmeyecek gibi
Ay sen bensinVallahi billahi daha koku hassasiyetim gitmedi hersey kokuyor bana, sanırım benimde tahammülüm yok ilişkiye, vallahi bir dokunmasın bana istemiyorum, öyle darlanıyorum. Dün yanıma bir kaç kişi geldi yüksek sesle konuştular mide bulantısından öldüm resmen.
Bizde de hiç yok kafamı oraya veremem de zaten şimdilik böyle iyiBenimki korkuyor ya bir şey olacak diye . Bi de lekelenme falan da oluyor ya arada bende. Ondan cinsellik kalmadı bizde
Soluna yatarak karnını masaj yapıp gaz çıkarmaya çalışacaksın başka çaresi yok. Hafif yürüyüşte yapabilirsin canım.Kızlar 1 hafta önce soğuk süt içtim ondan beri bi gaz başladı 24 saat gaz dolu karnım hiç geçmeyecek gibi şansıda yapiyo nasıl geçer bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?