2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
10+2 siz kaö hafta oldunuz...Ay ben kafayı yedim kızım kızım dye seviyorum çocuğu Sonra brden ağzımdan oğlum çıkıyo nolcak bi öğrenseydik
Hahaha bende yaaa geçende günaydın minik kızıııım dedim . Sonra bi de erkeksen de özür dilerim anneciiiim falan diyorum. Komşular duymuyordur inşallah
Hahahah, sanırım bizdede kalmayacak, zaten bize yasak var. Böyle giderse 9 ay böyle olacak
Aynen muhtemelen bizde öyle canım. Aslında bana göre sorun yok yapılabilir ama eşim biraz daha panik bu sefer doktor kontrolüne gidişimde bu lekelenmelerden dolayı eşim ilişkiden kaçınıyor bi sakıncası olur mu diye söyleyim de bizzat kulağıyla duysun bari

Kızlar 1 hafta önce soğuk süt içtim ondan beri bi gaz başladı 24 saat gaz dolu karnım hiç geçmeyecek gibi şansıda yapiyo nasıl geçer bu

Aynen bende böyleyim o kadar dikkat etmeme rağmen tekrarlıyor. Sanırım bu mantar illeti bi kere bulaşınca bidaha kurtulamiyosun

Kızlar 1 hafta önce soğuk süt içtim ondan beri bi gaz başladı 24 saat gaz dolu karnım hiç geçmeyecek gibi şansıda yapiyo nasıl geçer bu
Canım 1hafta devam etmemesi lazım başka türlü gaz da eklenmiştir bu ilk aylarda gaz şişkinlik çok yaşıyoruz ya

Vallahi billahi daha koku hassasiyetim gitmedi hersey kokuyor bana, sanırım benimde tahammülüm yok ilişkiye, vallahi bir dokunmasın bana istemiyorum, öyle darlanıyorum. Dün yanıma bir kaç kişi geldi yüksek sesle konuştular mide bulantısından öldüm resmen.

Vlla
Canım 1hafta devam etmemesi lazım başka türlü gaz da eklenmiştir bu ilk aylarda gaz şişkinlik çok yaşıyoruz ya
Valla bugün geçer diyorum yok aynı ağrıda yapıyo neden geçmedi bilmiyorum 1 hafta öncesine kadar böyle bisey yoktu hiç geçmeyecek gibi

Aynen öğrendiğimizde beri sıfır korkudan yok
Aynen aynen . Daha hiç olmadı şaka gibi ama insan yaşayabiliyomuş bunu da görmüş olduk
Aynen yaa hiç tahammülüm yok ne kokuya ne yüksek sese nereye kadar böyle olacak bilmiyorum

Vlla

Valla bugün geçer diyorum yok aynı ağrıda yapıyo neden geçmedi bilmiyorum 1 hafta öncesine kadar böyle bisey yoktu hiç geçmeyecek gibi
Canım gaz için çok çeşitli ilaçlar var belki rahatlarsın kullanırsan ağrı da yapıyor diyorsan dr danış canım

Ay sen bensin çok zorlanıyorum artık her şeyden midem bulanıyor bulaşık makinesini açsam midem bulanıyor, uyurken eşimin tarafına dönsem midem bulanıyor, ilişki zaten yasak ama zerre canım istemiyor, çok tahammülsüzüm, sabah bulantıları çok yoruyor çok kötüyüm ya ilaç işe yaramıyor 14 olduk ultrasona göre 15 olmuştur çocuk ama yok yani her şey tiksinç

Benimki korkuyor ya bir şey olacak diye . Bi de lekelenme falan da oluyor ya arada bende. Ondan cinsellik kalmadı bizde
Bizde de hiç yok kafamı oraya veremem de zaten şimdilik böyle iyi riske atmak gibi geliyor. Ama banan sarılsa bile bazen tahammülüm olmuyoröf pöf yapıyorum.

Soluna yatarak karnını masaj yapıp gaz çıkarmaya çalışacaksın başka çaresi yok. Hafif yürüyüşte yapabilirsin canım.

Benim bu mide bulantıları 6+4 de başladı, 8.haftaya girdiğimde geçti çok şükr çabuk atlattım ama iştah hiç yok bazen zorlasam yiyorum da sadece yemek görünce midem bulanıyo ama eskisi kadar kötü değilim. O 2 haftada eşimden bende tksinmiştim biraz dişlerini fırçalamadan yatağa almıyordum Ne yese kokuyordu sanki bana geçti şimdilio bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…