İnşallah canım, 13 bugün tam, ama cinsiyeti daha öğrenemedim, bazıları erken öğreniyor bende çok heyecanlıyım ama maalesefGelişmi iyi sanırım maşallah, ultrasonda farklı çıkıyor bazen
Evet, genelde insan unutuyor diyorlar yoksa kimse 1den fazla çocuk yapmazdı diyorlar ama şu an süreç içinde olduğum için bana öyle gelmiyorGösterir canım inşallahinanır mısı büyük konuşmayayım asla düşünmüyorum 2.yi, çok yıprandım tamam çok güzel bir duygu ama, yataktan kalkamamam da çok zor
aa deneyeyim market sütü mü alıyorsunuz sizdeCanım ben de sütü sade içmekte zorlanıyorum o yüzden bir büyük bardak dolusu sütü, 1 muzu ve 1 tane de cevizi bir kapta blenderdan çekiyorum o şekilde içiyorum ve içine de buz atıyorum içim yanıyor çünkü
Evet market sütü yarım yağlı kullanıyorum, çiğ sütü kaynatsam bile güvenmiyorum o yüzden market sütü kullanıyorumaa deneyeyim market sütü mü alıyorsunuz sizde
Banada canım şuan öyle geliyor. Allah büyüktür diyorum bakalım. İnşallah bebişler sağlıklı olsunda, biraz böyle tadını çıkarsak çok güzel olacak, belki moral olarak iyi hissetsekEvet, genelde insan unutuyor diyorlar yoksa kimse 1den fazla çocuk yapmazdı diyorlar ama şu an süreç içinde olduğum için bana öyle gelmiyor
Zaten bizim için büyük sorunlardan biri kanama alanı, hareketimiz kısıtlı olduğu için çok kendimizi dinlemek zorunda kalıyoruz. Depresyona girmesek iyi ben tam eşikteyim vallaBanada canım şuan öyle geliyor. Allah büyüktür diyorum bakalım. İnşallah bebişler sağlıklı olsunda, biraz böyle tadını çıkarsak çok güzel olacak, belki moral olarak iyi hissetsek
Çok iyi fikirDene dene 3ü bir arada hem de hepsi zaten gebelikte tüketmemiz gereken şeyler ben ara öğün olarak böyle yapıyorum çünkü cevizi de sade yiyemiyorum maalesef
Bende hiç sevmiyorum şu arayanları, özellikle bazı hadsizleri. Görümcem aradı bana sorduğu soru; "Yanlışlıkla mı oldu bilerek mi?" Konuyu değiştirdim hemen. Oturup da görümceme yatak odamı ablatcak değilimZaten bizim için büyük sorunlardan biri kanama alanı, hareketimiz kısıtlı olduğu için çok kendimizi dinlemek zorunda kalıyoruz. Depresyona girmesek iyi ben tam eşikteyim vallaBir de ben daha yeni herkese söylemeye başladım 3 ay dolsun nazar olmasın hem de kanama alanlarım geçsin diye bekledim ama geçmeyince artık söyleyeyim dedim şimdi de hep arayanım oluyor ona bile tahammülüm yok
Kv benim herkese yayın yaptı daha söyler söylemez sağolsun, bakalım bugün kanama alanı için bana ne diyecek acaba ne zaman gececek bu alanlar, bende öyleyim inan ben bence girdim depresyona, sürekli yatıyorum salonda başka odalarda zamanda geçmiyor, uyku halimde yok uyuyamıyorum ne olacak bu halimiz inan bende bilmiyorum. Çok stres altındayız. İnşallah bebişler etkilenmezZaten bizim için büyük sorunlardan biri kanama alanı, hareketimiz kısıtlı olduğu için çok kendimizi dinlemek zorunda kalıyoruz. Depresyona girmesek iyi ben tam eşikteyim vallaBir de ben daha yeni herkese söylemeye başladım 3 ay dolsun nazar olmasın hem de kanama alanlarım geçsin diye bekledim ama geçmeyince artık söyleyeyim dedim şimdi de hep arayanım oluyor ona bile tahammülüm yok
Benim kv yok kayınbabamın eşinin de varlığı yokluğu belli değil o yönden rahatım, en azından çocuk doğunca karışanım yok. Inşallah canım ya gerçekten çok bunaltıcı süreç sıkıntı varken stres olmamak mümkün değil ama her şey Allah'tan, inşallah sağlıkla doğacaklar bebişler onlar eminim şu an rahatlar midemizi bu kadar etkileyebildiklerine göre keyifleri yerinde benceKv benim herkese yayın yaptı daha söyler söylemez sağolsun, bakalım bugün kanama alanı için bana ne diyecek acaba ne zaman gececek bu alanlar, bende öyleyim inan ben bence girdim depresyona, sürekli yatıyorum salonda başka odalarda zamanda geçmiyor, uyku halimde yok uyuyamıyorum ne olacak bu halimiz inan bende bilmiyorum. Çok stres altındayız. İnşallah bebişler etkilenmez
Bende hiç sevmiyorum şu arayanları, özellikle bazı hadsizleri. Görümcem aradı bana sorduğu soru; "Yanlışlıkla mı oldu bilerek mi?" Konuyu değiştirdim hemen. Oturup da görümceme yatak odamı ablatcak değilimŞu soru kadar daçma soru da yok isteyerek yapsam sanane yanlışlıkla yapsam sanane
Sen ara belki çıkmıştırBende bu gün bekledim arıcaklar diye ama hala arayan yok test sonuçları için
Aramayıda korkuyorum ya off bilemedim bu günde bekleyimSen ara belki çıkmıştırben de merak ediyorummm
3e kadar bekle eğer haber almazsan ara bence 3teAramayıda korkuyorum ya off bilemedim bu günde bekleyim
3e kadar bekle eğer haber almazsan ara bence 3te
[/QUOTE
Sordum çıkmamış işlem devam ediyormuş
Amin canım.Bu gidişle pazartesine kalıcakTüh inşallah bugün bitmeden çıkar sonuç
Marketlerde günlük pastörize sütler oluyor ya çoğu markanın var. Onları mayalayıp yoğurt yapıyorlar. Bebeklere de veriyolar. Öyle yapabilirsen o şekilde tüket canım. O da işlenmemiş sütmüş. Bu attığım bi doktorun instagramı ama bu kadar çetrefilli makineli falan uğraşmaya gerek yok diye düşünüyorum. Uygun sıcaklığa getirip kavanozda mayalayıp dene istersen bi.kızlar selamlar doktor bana günde ya 2 bardak süt ya da bir bardağa denk gelecek şekilde ev yoğurdu yemem gerektiğini söylemişti oldum olası ev yoğurdu yiyemiyorum hiiçç sevmem annemin kayınvalidemin yoğurdunu herkes bayılarak yer ama ben yiyemiyorum eşimde benim gibi hatta oda sevmediği için ya tava yoğurdu ya da süzme alıp yiyoruz.. ben şimdi 1 bardak sütü zar zor 2-3 günde bir içiyorum oda market sütü zaten ev yoğurdu da yiyemiyorum işte bazen market yoğurdu yiyorumdoktor artık yavaştan yemeğe başlaman lazım yumurta da tüketmiyorsun çünkü çok zorlama ama başla 12. haftadan sonra bunları bekleyeceğim senden dedi çünkü ben ciddi kansızlık ve vitaminsizlik yaşayan bir insanım şuan bir problem yok ama sık yaşadığım durum bana öneriniz var mı ne yapabilirim
Hayır ara canım, senle aramızda bir iş günü vardı seninde çıkmıştır bugün. Allahım izni ile hiç birsey çıkmayacak hadi araAramayıda korkuyorum ya off bilemedim bu günde bekleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?