2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Gösterir canım inşallah inanır mısı büyük konuşmayayım asla düşünmüyorum 2.yi, çok yıprandım tamam çok güzel bir duygu ama, yataktan kalkamamam da çok zor
Evet, genelde insan unutuyor diyorlar yoksa kimse 1den fazla çocuk yapmazdı diyorlar ama şu an süreç içinde olduğum için bana öyle gelmiyor

aa deneyeyim market sütü mü alıyorsunuz sizde

Evet, genelde insan unutuyor diyorlar yoksa kimse 1den fazla çocuk yapmazdı diyorlar ama şu an süreç içinde olduğum için bana öyle gelmiyor
Banada canım şuan öyle geliyor. Allah büyüktür diyorum bakalım. İnşallah bebişler sağlıklı olsunda, biraz böyle tadını çıkarsak çok güzel olacak, belki moral olarak iyi hissetsek

Banada canım şuan öyle geliyor. Allah büyüktür diyorum bakalım. İnşallah bebişler sağlıklı olsunda, biraz böyle tadını çıkarsak çok güzel olacak, belki moral olarak iyi hissetsek
Zaten bizim için büyük sorunlardan biri kanama alanı, hareketimiz kısıtlı olduğu için çok kendimizi dinlemek zorunda kalıyoruz. Depresyona girmesek iyi ben tam eşikteyim valla Bir de ben daha yeni herkese söylemeye başladım 3 ay dolsun nazar olmasın hem de kanama alanlarım geçsin diye bekledim ama geçmeyince artık söyleyeyim dedim şimdi de hep arayanım oluyor ona bile tahammülüm yok

Bende hiç sevmiyorum şu arayanları, özellikle bazı hadsizleri. Görümcem aradı bana sorduğu soru; "Yanlışlıkla mı oldu bilerek mi?" Konuyu değiştirdim hemen. Oturup da görümceme yatak odamı ablatcak değilim Şu soru kadar daçma soru da yok isteyerek yapsam sanane yanlışlıkla yapsam sanane

Kv benim herkese yayın yaptı daha söyler söylemez sağolsun, bakalım bugün kanama alanı için bana ne diyecek acaba ne zaman gececek bu alanlar, bende öyleyim inan ben bence girdim depresyona, sürekli yatıyorum salonda başka odalarda zamanda geçmiyor, uyku halimde yok uyuyamıyorum ne olacak bu halimiz inan bende bilmiyorum. Çok stres altındayız. İnşallah bebişler etkilenmez

Benim kv yok kayınbabamın eşinin de varlığı yokluğu belli değil o yönden rahatım, en azından çocuk doğunca karışanım yok. Inşallah canım ya gerçekten çok bunaltıcı süreç sıkıntı varken stres olmamak mümkün değil ama her şey Allah'tan, inşallah sağlıkla doğacaklar bebişler onlar eminim şu an rahatlar midemizi bu kadar etkileyebildiklerine göre keyifleri yerinde bence

Allah affetsin çok güldüm bende de var bir tane ama ben mesafeliyim çok cesareti yok benimle atışmaya daha önce ağzı yandı eşimde yanımda oldu o yüzden karışmıyor ama ilginç bir şekilde kötü olduktan sonra daha iyi olduk

Marketlerde günlük pastörize sütler oluyor ya çoğu markanın var. Onları mayalayıp yoğurt yapıyorlar. Bebeklere de veriyolar. Öyle yapabilirsen o şekilde tüket canım. O da işlenmemiş sütmüş. Bu attığım bi doktorun instagramı ama bu kadar çetrefilli makineli falan uğraşmaya gerek yok diye düşünüyorum. Uygun sıcaklığa getirip kavanozda mayalayıp dene istersen bi.

Aramayıda korkuyorum ya off bilemedim bu günde bekleyim
Hayır ara canım, senle aramızda bir iş günü vardı seninde çıkmıştır bugün. Allahım izni ile hiç birsey çıkmayacak hadi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…