2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
kızlar selamlar doktor bana günde ya 2 bardak süt ya da bir bardağa denk gelecek şekilde ev yoğurdu yemem gerektiğini söylemişti oldum olası ev yoğurdu yiyemiyorum hiiçç sevmem annemin kayınvalidemin yoğurdunu herkes bayılarak yer ama ben yiyemiyorum eşimde benim gibi hatta oda sevmediği için ya tava yoğurdu ya da süzme alıp yiyoruz.. ben şimdi 1 bardak sütü zar zor 2-3 günde bir içiyorum oda market sütü zaten ev yoğurdu da yiyemiyorum işte bazen market yoğurdu yiyorum doktor artık yavaştan yemeğe başlaman lazım yumurta da tüketmiyorsun çünkü çok zorlama ama başla 12. haftadan sonra bunları bekleyeceğim senden dedi çünkü ben ciddi kansızlık ve vitaminsizlik yaşayan bir insanım şuan bir problem yok ama sık yaşadığım durum bana öneriniz var mı ne yapabilirim

sizin cinsiyet belli oldu mu :)

Bende süt ve yoğurt yiyemeyenlerdenim.Sanki ahır kokuyo çiğ koyun inek kokuyo gibi geliyo.Ağzımda da öyle tat bırakıyo.Napıcam bilmiyorum

Kızlar ya bende kanama alanı yoktu şükür ama biraz önce wcde yumurta akı gibi süren Kahverengi bi akıntı oldu tam kan gibi değildi ama rengi Kahverengi bi tedirgin oldum

Canım 11+5 deyim zerre azalma yok inan 5.hafta nasılsam aynıyım. Aynen öyle inan bazı zamanlar yataktan kalkıyorum benide sabahladı mahvediyor. İnşallah ya 9 ay böyle olacağız yada 16.haftada bitecek. Ay senin bebişte baya büyüdü

İnşallah iyi gelir canım iyi gelirse haber verirmisin mantar başıma bela oldu benimde 2 defa üst üste fitil kullandım yeni bitti hala geçmedi fiilleri kullandığımda pişman oldum ya daha 10 haftalık
Tabii canım bugün başladım bakalım 1 haftaya belli olur yarattığı olumlu olumsuz etkiler neler yazarım

Ayy inşallah 16da biter çok zorlanıyorum ben ikinci falan düşünmüyorum artık o derece zor geliyor bir an önce mart gelsin istiyorum evet büyüdük yarın muayenem var bir doktor deneyeceğim bakalım cinsiyetini gösterecek mi

Kızlar bişey soracağım, ben adet tarihine göre 8+4 de acile gittiğimde yok geç döllenme dedi ve 8+0 çıkmıştı ultrasona göre, dün gittiğimde acildeyiz doktorun dediğine göre haftasını takip ettiğimden 5 gün fazla olduğunu söyledi, bu ne demek oluyor? Büyüklüğüne göre mi ölçülüyor yani birazcık hızlı mı büyümüş oluyor bilen var mı?

Kızlar ya bende kanama alanı yoktu şükür ama biraz önce wcde yumurta akı gibi süren Kahverengi bi akıntı oldu tam kan gibi değildi ama rengi Kahverengi bi tedirgin oldum
Canım normalde regli ya da yumurtlama zamanların mı yumurta akı genelde yumurtlama zamanı olur ya bazen benim de geliyor ama şeffaf renk geliyor yağışlı bir akıntı doktorum sorun değil demişti ama denin kahverengi içerde kurumuş kan varsa akıntıyla birleşip gelmiş olabilir bilemedim tam ama

Canım ben de sütü sade içmekte zorlanıyorum o yüzden bir büyük bardak dolusu sütü, 1 muzu ve 1 tane de cevizi bir kapta blenderdan çekiyorum o şekilde içiyorum ve içine de buz atıyorum içim yanıyor çünkü

bende deniyim sade süt de içerim aslında da mrrak ettin

Gösterir canım inşallah inanır mısı büyük konuşmayayım asla düşünmüyorum 2.yi, çok yıprandım tamam çok güzel bir duygu ama, yataktan kalkamamam da çok zor

Gelişmi iyi sanırım maşallah, ultrasonda farklı çıkıyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…