Benim kv yok kayınbabamın eşinin de varlığı yokluğu belli değil o yönden rahatım, en azından çocuk doğunca karışanım yok. Inşallah canım ya gerçekten çok bunaltıcı süreç sıkıntı varken stres olmamak mümkün değil ama her şey Allah'tan, inşallah sağlıkla doğacaklar bebişler onlar eminim şu an rahatlar midemizi bu kadar etkileyebildiklerine göre keyifleri yerinde bence
Aynen canım bakalım, aaa olur mu benim kayınvalide ismini bile koydu onu bile yayın yaptı çocuğun ama ben tavrını koydum ilk defa aramızda normalde çok iyidir. Ama bu isim olayı beni baya sinir etti. İnşallah canım bebişler iyi olsun ama bizde iyi olalım artık
Aynen canım bakalım, aaa olur mu benim kayınvalide ismini bile koydu onu bile yayın yaptı çocuğun ama ben tavrını koydum ilk defa aramızda normalde çok iyidir. Ama bu isim olayı beni baya sinir etti. İnşallah canım bebişler iyi olsun ama bizde iyi olalım artık
Ayy siz kendi istediğiniz ismi koyun bence ben olsam asla müsaade etmem, eşim bile şu çektiklerimden sonra isim hakkını bana verdi ben koyacağım kime neymiş. Neyse neyse sakin olalım dediğin gibi bebişler ve biz iyi olalım da gerisi bir şekilde hallolur
Kızlar ya bende kanama alanı yoktu şükür ama biraz önce wcde yumurta akı gibi süren Kahverengi bi akıntı oldu tam kan gibi değildi ama rengi Kahverengi bi tedirgin oldum
Canım normalde regli ya da yumurtlama zamanların mı yumurta akı genelde yumurtlama zamanı olur ya bazen benim de geliyor ama şeffaf renk geliyor yağışlı bir akıntı doktorum sorun değil demişti ama denin kahverengi içerde kurumuş kan varsa akıntıyla birleşip gelmiş olabilir bilemedim tam ama
Gösterir canım inşallah inanır mısı büyük konuşmayayım asla düşünmüyorum 2.yi, çok yıprandım tamam çok güzel bir duygu ama, yataktan kalkamamam da çok zor