2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynen canım bakalım, aaa olur mu benim kayınvalide ismini bile koydu onu bile yayın yaptı çocuğun ama ben tavrını koydum ilk defa aramızda normalde çok iyidir. Ama bu isim olayı beni baya sinir etti. İnşallah canım bebişler iyi olsun ama bizde iyi olalım artık

Pazartesi çıkar canım heralde, sordun mu ne zaman çıkar diye güzel çıkacak canım inşallah
Ben heyacandan aramadım eşime dedim sen ara..o da sormamış ne zaman çıkar diye sadece dedilerki işlem devam ediyormuş.Amin canım

Ben heyacandan aramadım eşime dedim sen ara..o da sormamış ne zaman çıkar diye sadece dedilerki işlem devam ediyormuş.Amin canım
Belki yarın çıkar canım cumarteside çalışıyorlar diye biliyorum.

Ayy siz kendi istediğiniz ismi koyun bence ben olsam asla müsaade etmem, eşim bile şu çektiklerimden sonra isim hakkını bana verdi ben koyacağım kime neymiş. Neyse neyse sakin olalım dediğin gibi bebişler ve biz iyi olalım da gerisi bir şekilde hallolur

Ben de sonuç bekliyorum . Çok stresliyim aramadım da bekliyorum öyle. Sen doktoru mu aradın canım
Yok canım kanı alan kıza yazdı eşim whatsapa öncedende böyle konuşmuştuk onunla.İn şa Allah seninde cevabın güzel çıkar.Sen ne zaman verdin kanı?

Yok canım kanı alan kıza yazdı eşim whatsapa öncedende böyle konuşmuştuk onunla.İn şa Allah seninde cevabın güzel çıkar.Sen ne zaman verdin kanı?
Pazartesi öğleden sonra ama . Sen de sabah vermiştin galiba kuzum o gün.

Kızlar ya bende kanama alanı yoktu şükür ama biraz önce wcde yumurta akı gibi süren Kahverengi bi akıntı oldu tam kan gibi değildi ama rengi Kahverengi bi tedirgin oldum
Regl zamanım değil 20 lehinde falan oluyorum ama tekrar wc gittiğimde yoktu şükür inşallah bidaha olmaz zaten 5 yıl bekledim Allah'm korusun

Gösterir canım inşallah inanır mısı büyük konuşmayayım asla düşünmüyorum 2.yi, çok yıprandım tamam çok güzel bir duygu ama, yataktan kalkamamam da çok zor
Bende aynı yataktan kalkamıyorum ama böyle de kan akışı yavaşlar diyede tedirgin oluyorum rahme kan akışı gitmesi lazımmış hareket önemli diyolar

Aynen ben sabah vermiştim ama bana onlardan mesaj salı günü geldi..yazılmıştı işlem bu gün başlamış
Bana doktorun sekreteri pazartesi olur büyük ihtimal demişti. Zaten bildiğim kadarıyla benim doktorun muayenesi cumartesi kapalı galiba.

Bana doktorun sekreteri pazartesi olur büyük ihtimal demişti. Zaten bildiğim kadarıyla benim doktorun muayenesi cumartesi kapalı galiba.
Bana hemşire 5 gün dedi ama eşime pazartesi dedi ondan hep böyle kaldık ortada..yarın çıksa benim doktorum çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…