2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
kızlarrrr benim bebeğim sağ taraftan birden sola geçti bu normal mi yan tabii ultrasonla göemedim ama elimle dokununca hissrdiyorum sertlik sağdaydı şimdi sağ bomboş sol semsert sola geçmiş
Onun sertliği bu kadar erken hissediliyor mu. Ben karnıma dokunduğum herhsngi bi yerinde hissetmedim daha hiç sertlik ya da ben anlamadım . Ama 7. Haftada gittiğimde sol tarafta ultrasonu tutuyordu .11. Haftada gittiğimde sağ tarafta tuttu bebeğe bakarken

Başka da var mı foto bu erkek gibi mi duruyor acaba çenesi vücuttan uzak sanki bizimkiler saha yakın gibi emin olamadım
Bak şunlarda var ah çocuğum ilk fotoda el sallıcam derken ne hallere bürünmüş

Eklentiler

• IMG_4496.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_4495.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_4498.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 73
bilmiyorum ki ben vücudumu çok dinleyen biriyim keseminde sağda olduğunu biliyordum mesela sol tarafım ağrımasına rağmen ve cidden sağdaydı ne bliyim hiç dokunmuyo musunuz kıx karnınıxa

bilmiyorum ki ben vücudumu çok dinleyen biriyim keseminde sağda olduğunu biliyordum mesela sol tarafım ağrımasına rağmen ve cidden sağdaydı ne bliyim hiç dokunmuyo musunuz kıx karnınıxa
Hep dpkunuyorum elim hep orda nerdeyse hatta ama hiç bi tarafta bebek sertliği hissetmedim :)

Naoili yağı alan bir arkadaşımız vardı acaba aldı mı ? Kullanıyor mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…