6+2 haftalık hamileyim bugün afedersiniz kusarken su mu geldi yoksa idrar mı kaçırdım bilmiyorum 6 haftalıkken su gelir mi ya da benim gibi olan var mı lütfen cevap verin
6+2 haftalık hamileyim bugün afedersiniz kusarken su mu geldi yoksa idrar mı kaçırdım bilmiyorum 6 haftalıkken su gelir mi ya da benim gibi olan var mı lütfen cevap verin
Canım gölge gibi biraz karından gördük görmedik gibi oldu.Dr tam emin olmadı vajinal baksak daha iyi dedi bende bakalım dedim baktık vajinal da hemen göründü. Rahatladım baktırmasam boş gebelik diye kafaya takacaktım çok şükür doluymuş
Kızlar selammm bugün bebeği gördük kalp atışını da duyduk beni de ekleyebilirsiniz yaş 33 şehir İstanbul sat 5 Haziran ilk çocuk kese 5+2 kalp atışı 6+2
Zofer ile prilam karşılaştırdım canım zofer kanser hastaları içinmiş zaten prilam dr gebelik bulantısı için üretilmiş bir ilaçmış gönlüm daha da ferahladı şimdi prilam ilacı etki etmeyenlere zofer veriyorlarmış.
Kızlar merhaba 2.5 gün önce yaptığım beta 330 dan 2185 e yükselmiş ara ara pembe lekelenmelerim var delirmek üzereyim dış gebelik olabilir mi çok artmış( lütfen yardım edin en büyük korkum
Hastaneye yatırdilar 1 günlük.şimdilik çocuk iyi çok şükür..bazı test sonuclarım çıkmış hepsi iyi sadece vitamin d düşük ondan ola bilir dedi.Teşekkürler kızlar
Hastaneye yatırdilar 1 günlük.şimdilik çocuk iyi çok şükür..bazı test sonuclarım çıkmış hepsi iyi sadece vitamin d düşük ondan ola bilir dedi.Teşekkürler kızlar