Amin Allah razı olsun. İnsallahCok çok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Allah razı olsun. İnsallahCok çok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun
22 hafta dedi doktorumNe zaman önerdiler detaylı ultrasonu
benim oğlan da biley istemedi ama ben sigarayı bıraktım hamilelik nedeniyle bir dee bebek herşey nasıl lezzetli geliyor anlatamamSanırım bir tek oğluşumun canı bir şey istemiyor annesi ne yeyerse kabul onun için![]()
ben de 20 cm kısayım yer elması gibi olucam yakındaİdeal aslında Türk kadını için evet ama eşimden 23 cm kısayımbenim öyle toplanma yok. Göğüslerim de küçüktü ama baya büyüdü şok oluyorum
![]()
Evet ya sen soyadını ver ben ilk adını, ya da sen adını ver ben soyadımıGöktuğ olcak bizim erkek olursaben buldum eşime de söz hakkı vermedm
soyadını zaten senden alıyor diye ama kız ismine çok karışıyor bence oda kız istiyo içten içe, çakal
canım çok üzüldüm Allah kolaylık versinMerhaba kızlar bugünü anlatmak istiyorum .biz kontrole gittik .14+2 günlük gebeyim .ve doktor ters giden bir var dedi bebeğin bağırsak ve ciğerleri disardaymis omur iliği yamukmus ve alınması gerektiği söyledi beni perinatolojiye yönlendirdi ve kurul kararıyla sonucu bildiriceklermis alınması mi gerekiyor yoksa bir tedavisi varmı .başından böyle bir şey geçen varmı biraz icime su serpermisiniz .?
benim de öyle banyo da yerlere bir baktım şok oldum heryer saç :/ şampuan alacağım ama eczaneye sorayım diyorumSaçlarım çok dökülüyor size tavsiye edilen bişey var mı iyi gelen?
Benle zaten hep dalga geçer eşim boyumlaben de 20 cm kısayım yer elması gibi olucam yakında![]()
Evet canimErkekti senin dimi canım
Zaten çıksa bile yapamam bir şey ne sürsem bile zararlı hamileliktebenim bir tane çıktı daha oda 1 gğnde geçti çok garip ama kocamandı hiçbir şeyde yapmadımsivilce izlerimde mucize gibi kayboluyor
benim oğlan da biley istemedi ama ben sigarayı bıraktım hamilelik nedeniyle bir dee bebek herşey nasıl lezzetli geliyor anlatamamne yesem havalardayım :))
Benimde öyleydi canım. Bioblas şampuan kullanmaya başladım sarımsaklı. Sanki daha az dökülüyorSaçlarım çok dökülüyor size tavsiye edilen bişey var mı iyi gelen?
Yok kız nolcak. O senin daha gördüğün.. görmediğin neler yiyoz ztenGünaydın kızlar . Az önce fındık yiyordum . Biraz yedim ama yerken bi baktım kurt var kasenin içinde minik minik. Bu mikrop bulaştırır mı . İçim kalktı sabah sabah![]()
Çiğ et tavuk yemeyin hamilelikte diyorlar ya bu da çiğ sonuçtaYok kız nolcak. O senin daha gördüğün.. görmediğin neler yiyoz zten![]()
Sabah sabah neyimeyse fındık.
Harbiden sabah sabah nasıl aklına fındık geldi yaSabah sabah neyimeyse fındık.doğru ben yaşanmamış gibi yapayım
![]()
Sabah 6 bucuk gibi uyandım. Kocam da horul horul uyuyor ..uyanınca kahvaltı edicez. Bari biraz fındık yiyeyim bebeğe faydası olsun dedim . Fındık da alınalı 3-4 hafta olmuş kurtluyken mi aldım evde mi kurtlandı onu da bilmiyorum .Harbiden sabah sabah nasıl aklına fındık geldi ya![]()