Allah razı olsn .canım çok üzüldüm Allah kolaylık versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsn .canım çok üzüldüm Allah kolaylık versin
doğal şeyler sürülebiliyor, aman ben şu zararlı bu zararlı diye o kadar da dikkat etmiyorum. Elimize aldığımız telefonun bile anne karnındaki bebişe zararı var, yediğimiz içtiğimiz her şey byöle üstelik, en sağlıklı sandıklarımıza bile bir şeyler karıştı artık. Ne kadar evham yaparsan o kadar çok olumsuzluk oluyoZaten çıksa bile yapamam bir şey ne sürsem bile zararlı hamileliktesivilce izlerim eski duruyor ama
Canım çok geçmiş olsun daha önce anlamadılar mı? İkili test yaptırmış mıydın?Allah razı olsn .
Çok geçmiş olsun . İnşallah bir çözümü vardır. Ama yoksa bile vardır bir hayır sağlıksız doğmasındansa böyle olması daha hayırlıdır belki. Daha yaşınız 23 müş çok gençsiniz yeniden hamile kalırsınız . Allah sabrını versin sizeMerhaba kızlar bugünü anlatmak istiyorum .biz kontrole gittik .14+2 günlük gebeyim .ve doktor ters giden bir var dedi bebeğin bağırsak ve ciğerleri disardaymis omur iliği yamukmus ve alınması gerektiği söyledi beni perinatolojiye yönlendirdi ve kurul kararıyla sonucu bildiriceklermis alınması mi gerekiyor yoksa bir tedavisi varmı .başından böyle bir şey geçen varmı biraz icime su serpermisiniz .?
Ah ya çok kötü aynı benim de öyle bixotin mi öyle bi şampuan var aslında karasarmısaklı onu kullanırdım ama yeteceğini sanmıyorum sanki ek vitamin lazımbenim de öyle banyo da yerlere bir baktım şok oldum heryer saç :/ şampuan alacağım ama eczaneye sorayım diyorum
Doğal şey sivilceyi götürmez malesef.Yok tabi şimdi meyveyi bile alarken düşünüyoruz doğalmı acaba.Ama yinede dikkat etmek lazım kozmetik ürünlerdedoğal şeyler sürülebiliyor, aman ben şu zararlı bu zararlı diye o kadar da dikkat etmiyorum. Elimize aldığımız telefonun bile anne karnındaki bebişe zararı var, yediğimiz içtiğimiz her şey byöle üstelik, en sağlıklı sandıklarımıza bile bir şeyler karıştı artık. Ne kadar evham yaparsan o kadar çok olumsuzluk oluyo
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsunAllah razı olsn .
Çok gecmiş olsun canım.Hayırlısı neyse o olsun senin için.Düşüklerim olunca bile bende hep şükür etdim dedim vardır bir Allahın bildiği.Sende Allah'a bırak o en iyisini biliyorMerhaba kızlar bugünü anlatmak istiyorum .biz kontrole gittik .14+2 günlük gebeyim .ve doktor ters giden bir var dedi bebeğin bağırsak ve ciğerleri disardaymis omur iliği yamukmus ve alınması gerektiği söyledi beni perinatolojiye yönlendirdi ve kurul kararıyla sonucu bildiriceklermis alınması mi gerekiyor yoksa bir tedavisi varmı .başından böyle bir şey geçen varmı biraz icime su serpermisiniz .?
Islak mendiller kurumaz mı ya bende stoklamak istiyorum ama erken gibi sankiGünaydın kızlar.Ben bundan 2 kutu almak istiyorum yorumları iyi çok bilemedim alayımmı
![]()
Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu Yenidoğan 12x60 Yaprak Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Baby Turco Doğadan Yenidoğan Islak Bebek Havlusu 12x60 Yaprak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Makuaj için olan ıslak mendilleri kuruyor valla bizzat test ettimIslak mendiller kurumaz mı ya bende stoklamak istiyorum ama erken gibi sanki![]()
10 haftalıkken ultrason a gittim 2 hafta sonra perinatolojiye randevu al dediler ikili tarama testi için ben ikili için yaptirmadim o zaman gozukmus ama bana söylemediler deselerdi giderdim .Canım çok geçmiş olsun daha önce anlamadılar mı? İkili test yaptırmış mıydın?
Allah razı olsun. Ayn öyle Rabbim herşeyi iyi bilir bundada. Vardır bir hayır demeki olması gerek imtihan işteÇok gecmiş olsun canım.Hayırlısı neyse o olsun senin için.Düşüklerim olunca bile bende hep şükür etdim dedim vardır bir Allahın bildiği.Sende Allah'a bırak o en iyisini biliyor![]()
Bir tane kiizm var 3 yaşına yeni girdi .ama kızımdan önce kimyasal kızımdan sonra boş gebelik geçirdim. İki yıl olmadı gebelik korunmadigmz halde .bundada böyle Bir şey çıktı .herşey bir imtihan bakalm .sonucumuz ne olck . Allah razı olsunÇok geçmiş olsun . İnşallah bir çözümü vardır. Ama yoksa bile vardır bir hayır sağlıksız doğmasındansa böyle olması daha hayırlıdır belki. Daha yaşınız 23 müş çok gençsiniz yeniden hamile kalırsınız . Allah sabrını versin size![]()
Ayyy kapalı olucak sandım kurumazIslak mendiller kurumaz mı ya bende stoklamak istiyorum ama erken gibi sanki![]()
Ay ne güzel sevindim bu mesajını görünce MaşAllah 23 yaşında ve kızın var çok şükür sarılacan ona ohh misBir tane kiizm var 3 yaşına yeni girdi .ama kızımdan önce kimyasal kızımdan sonra boş gebelik geçirdim. İki yıl olmadı gebelik korunmadigmz halde .bundada böyle Bir şey çıktı .herşey bir imtihan bakalm .sonucumuz ne olck . Allah razı olsun![]()
Maşallah prensese sıkı sıkı sarılın ona . Her şey gönlünüzce olsunBir tane kiizm var 3 yaşına yeni girdi .ama kızımdan önce kimyasal kızımdan sonra boş gebelik geçirdim. İki yıl olmadı gebelik korunmadigmz halde .bundada böyle Bir şey çıktı .herşey bir imtihan bakalm .sonucumuz ne olck . Allah razı olsun![]()
Evet ya bence ıslak mendilleri son haftalarda almak gerek çokta almayın bence kuruyor ve mümkünse aldıktan sonra kapak tarafı aşağı gelecek şekilde muhafaza edinMakuaj için olan ıslak mendilleri kuruyor valla bizzat test ettim![]()