- 24 Temmuz 2023
- 3.010
- 5.547
- 88
Çok güzel haber hayırlı bir evlat olsun inşallah sağlıkla kucaklayınBizde öyle fsrketmez di ama kıza daha yatkındım ne yalan söyliyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel haber hayırlı bir evlat olsun inşallah sağlıkla kucaklayınBizde öyle fsrketmez di ama kıza daha yatkındım ne yalan söyliyim![]()
Amin hepimizin inşallah çok teşekkür ederimÇok güzel haber hayırlı bir evlat olsun inşallah sağlıkla kucaklayın![]()
ayyyyyy cok sevindimmm darısı bize skkxşaşdkclg
Ben de öyleydim ve benim de öyle oldu çok şükür Allah sağlıkla kavuştursun hepimiziBizde öyle fsrketmez di ama kıza daha yatkındım ne yalan söyliyim![]()
Tüm kız belirtileri vardı lakin erkekmişCanım benimde yüzüm sivilce doldu hayatım boyunca olmayan lekeler merhaba dedibence kız yani kız annenin güzelliğini alır çirkinleştirirmiş
Ayyyay kızlar bugün bana bir durgunluk geldi bebişin burcunun koç olacağını hatırladım. Benimkide koç evde birbirimizi yeriz
Ay ben çok sinirli biriyim bebiş de öyle olursaAyyybelki biraz erken gelir koç çok zoooorrrr
![]()
Zaten koç çocukları çok zor oluyor hele ki erkek olursa bir deAy ben çok sinirli biriyim bebiş de öyle olursaannemle hiç anlaşamazdık
inşallah güzel vardır...annemle ben ikizler ve koç olduğumuz içn hiiç anlaşamazdık. Dsha kötü kombinasyon var mıZaten koç çocukları çok zor oluyor hele ki erkek olursa bir deher an gelebilen öfkeler, hep ben diyen bir egolar, beni övünlerr
ama bir yandan da eğlenceli tipler oluyor ama bencillikleri biraz problem bilemedim
ama tek başına güneş burcuna bakmamak gerek belki haritasında baskın güzel bir burç da olabilir
![]()
ay ben hç bencil değilim ama belki öyle olmazZaten koç çocukları çok zor oluyor hele ki erkek olursa bir deher an gelebilen öfkeler, hep ben diyen bir egolar, beni övünlerr
ama bir yandan da eğlenceli tipler oluyor ama bencillikleri biraz problem bilemedim
ama tek başına güneş burcuna bakmamak gerek belki haritasında baskın güzel bir burç da olabilir
![]()
öğrendiniz mi cnsiyetiTüm kız belirtileri vardı lakin erkekmiş![]()
Benimki de balık olcak gibi . Eğer kız olursa aşırı duygusal, erkek olursa çapkın. Oğluşum olursa kızlarınızı koruyunay kızlar bugün bana bir durgunluk geldi bebişin burcunun koç olacağını hatırladım. Benimkide koç evde birbirimizi yeriz
bizim eşiminde benimde yeğenler hep erkek. Ablamlars diyorım ki kızım olursa kask alcam çocuklarınız döver çocuğumu. Sana çekerse asıl biz kask alalım çocuklars diyoBenimki de balık olcak gibi . Eğer kız olursa aşırı duygusal, erkek olursa çapkın. Oğluşum olursa kızlarınızı koruyun![]()
Haritanda bencilliğini alan bir burç vardır muhtemelenay ben hç bencil değilim ama belki öyle olmaz![]()
Ay kız olup balık olursa onun da çapkınlık şeysi oluyor yaBenimki de balık olcak gibi . Eğer kız olursa aşırı duygusal, erkek olursa çapkın. Oğluşum olursa kızlarınızı koruyun![]()
Hahahahh . Ay bi öğreneydikbizim eşiminde benimde yeğenler hep erkek. Ablamlars diyorım ki kızım olursa kask alcam çocuklarınız döver çocuğumu. Sana çekerse asıl biz kask alalım çocuklars diyo![]()
ay kızın çapkını daha zor ciddrnAy kız olup balık olursa onun da çapkınlık şeysi oluyor yaçok şıpsevdi oluyorlar acı çekiyorlar sonra hop başka birine aşık oluyorlar ama doğru kişiyi bulana kadar
ben eşime diyorum ay balık olmasın ben kızımın aşk hayatıyla uğraşamam
![]()