• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Ay ben çok sinirli biriyim bebiş de öyle olursa😂 annemle hiç anlaşamazdık
Zaten koç çocukları çok zor oluyor hele ki erkek olursa bir de 😂😂 her an gelebilen öfkeler, hep ben diyen bir egolar, beni övünlerr😂 ama bir yandan da eğlenceli tipler oluyor ama bencillikleri biraz problem bilemedim 🙈 ama tek başına güneş burcuna bakmamak gerek belki haritasında baskın güzel bir burç da olabilir😂

Zaten koç çocukları çok zor oluyor hele ki erkek olursa bir de 😂😂 her an gelebilen öfkeler, hep ben diyen bir egolar, beni övünlerr😂 ama bir yandan da eğlenceli tipler oluyor ama bencillikleri biraz problem bilemedim 🙈 ama tek başına güneş burcuna bakmamak gerek belki haritasında baskın güzel bir burç da olabilir😂
inşallah güzel vardır...annemle ben ikizler ve koç olduğumuz içn hiiç anlaşamazdık. Dsha kötü kombinasyon var mı😂😂

ay ben hç bencil değilim ama belki öyle olmaz🤣

ay kızlar bugün bana bir durgunluk geldi bebişin burcunun koç olacağını hatırladım. Benimkide koç evde birbirimizi yeriz
Benimki de balık olcak gibi . Eğer kız olursa aşırı duygusal, erkek olursa çapkın. Oğluşum olursa kızlarınızı koruyun 🤣

Benimki de balık olcak gibi . Eğer kız olursa aşırı duygusal, erkek olursa çapkın. Oğluşum olursa kızlarınızı koruyun 🤣
bizim eşiminde benimde yeğenler hep erkek. Ablamlars diyorım ki kızım olursa kask alcam çocuklarınız döver çocuğumu. Sana çekerse asıl biz kask alalım çocuklars diyo🤣

Ay kız olup balık olursa onun da çapkınlık şeysi oluyor ya 😂 çok şıpsevdi oluyorlar acı çekiyorlar sonra hop başka birine aşık oluyorlar ama doğru kişiyi bulana kadar 😂 ben eşime diyorum ay balık olmasın ben kızımın aşk hayatıyla uğraşamam 😂😂

Ay kız olup balık olursa onun da çapkınlık şeysi oluyor ya 😂 çok şıpsevdi oluyorlar acı çekiyorlar sonra hop başka birine aşık oluyorlar ama doğru kişiyi bulana kadar 😂 ben eşime diyorum ay balık olmasın ben kızımın aşk hayatıyla uğraşamam 😂😂
ay kızın çapkını daha zor ciddrn🤣😂

Back
X