2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Dünden beri yanı sorunlar uğraşıyorum canım, nasılsın peki şuan

Dünden beri yanı sorunlar uğraşıyorum canım, nasılsın peki şuan
Canım benim galiba çiğ soğandan oldu 2 gündür başlığın yanında çiğ soğan dün de dışarda yemek yerken çiğ soğan vardı ondan yedim o etkiledi bugün hiç soğan yemedim çok şükür iyiyim rahatım indi şişliğim gazın olduğu zamandan beri yediğin şeyleri düşün ne olabilir farklı yediğin o yapıyordur burada domates dediler bana düşündüm ama domates hiç yemiyorum zaten diğer günlerden tek fark 2 gündür çiğ soğan yemem oldu. Belki süt içiyorsan o yapmış olabilir ben süt içemiyorum mesela onu düşünmedim o yüzden

İlk gebeligimde ben de prensestim şimdi cocuk var mecbur. annemden de uzağa gittim benyapıyorum
Canım benimki işin şakası riskli gebeliğim bebiş kanalı kapatmış yukarı çıkması için yatmam gerekiyor ve bu benim için çok sıkıcı bir durum ama el mahkum kendi kendime eğlenmeye çalışıyorum naz yapıyormuşum gibi

Reactions: The
Kızlar karnınız çıktı mı sizin de ? Benim şu son bir iki haftadır baya baya belli olmaya başladı. Henüz erken gibi geliyor aslında ama normalde de baya zayıf biriyim yani normal bir göbek değil

Kızlar karnınız çıktı mı sizin de ? Benim şu son bir iki haftadır baya baya belli olmaya başladı. Henüz erken gibi geliyor aslında ama normalde de baya zayıf biriyim yani normal bir göbek değil
Ben 16 hafta oldum benimki 12de hatta 11de bile hafif çıkmıştı ama şimdi artık baya belirgin yani aradaki fark anlaşılıyor çıkmıştır o yüzden

Ben 16 hafta oldum benimki 12de hatta 11de bile hafif çıkmıştı ama şimdi artık baya belirgin yani aradaki fark anlaşılıyor çıkmıştır o yüzden
Bir de ilk gebelikten sonraki gebeliklerde daha çabuk çıkar diyorlardı sanırım doğru. Gerçi ilk gebeligimde de bu haftalarda hafif bir göbeğim varmış fotoğraflarda pzt muayenem var, bebeğin duruşu uygun olsa da bir cinsiyet tahmini yapsa doktor çok mutlu olacağım

Benim ilk gebeliğim ama artık belirmesi normal bu aylarda bebişler baya büyüdü bir de iç karın dar geniş muhabbeti var ona göre de kiminin erken kiminin geç çıkıyor

Benim ilk gebeliğim ama artık belirmesi normal bu aylarda bebişler baya büyüdü bir de iç karın dar geniş muhabbeti var ona göre de kiminin erken kiminin geç çıkıyor
Evet evet aynen. Ben benimkinin dar olduğunu düşünüyorum. karnım öyle çok büyümüyor, oğlumda top gibi karnım vardı sadece ama çabuk belirmişti. Bakalım bunda ne olacak hayırlısı

Çıkmaya başladı canım ama kilom hala aynı

Evet evet aynen. Ben benimkinin dar olduğunu düşünüyorum. karnım öyle çok büyümüyor, oğlumda top gibi karnım vardı sadece ama çabuk belirmişti. Bakalım bunda ne olacak hayırlısı
Cinsiyeti belli mi

Benim çıktı başta kilo aldım onun göbeği sandim da kilom ayni hatta vermisim 1 kg ama gobege baksan top var sanirsin ic karnimiz kucuk heralde bazilarinda 5. 6. Ayda anca cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…