Geç döllenme mi oluyor o . Onlar hep sata yetişti burdakilerben kimyasal geçirmiştim hamile kalmadan önce yumurtlamam belli değil, haftası geriden geliyor benimki kesin koç
benimkide yetişseee keşkeGeç döllenme mi oluyor o . Onlar hep sata yetişti burdakiler
Ben terazi olarak koç kadınlarıyla anlaşamadım hiçKoç muhabbeti olunca dayanamadim yazimmmdibine kadar koç birisi var karşınizda ilk basta dogumun mart olacagini duyunca cok korktum bir koc daha mi geliyor diye de sonra baktim balıkmıs inşAllah minikimin burcu ama gerçekten koçla yaşamak çok zor eşim Allahtan koç burcunun anlaştığı burçlardan terazi yoksa atardi beni kapıya
Kız olsaydı hazır lohusalık varken bahanemiz olurdu etrafa sarmayaKızlar 2024 retro tarihlerine baktım Google'dan . Yanlış bakmadıysam tabi.Şubat mart hiç retro yok rahat rahat doğurabiliriz
Yetişmeyen görmedim forumda geç döllenme olanlar hep haftasını yakaladı.benimkide yetişseee keşke
Kız olsaydı hazır lohusalık varken bahanemiz olurdu etrafa sarmaya
aynen sağlıklı olsun daYetişmeyen görmedim forumda geç döllenme olanlar hep haftasını yakaladı.senin de olur inşallah olmazsa da bişey fark etmez 1-2 hafta daha geç kucağına alırsın ondan da bişey olmaz sağlıklı doğsun da
Koç terazi zıt burçlar zor anlaşırlar ama terazi herkesle anlaşabilen bir burç olduğu içindir oKoç muhabbeti olunca dayanamadim yazimmmdibine kadar koç birisi var karşınizda ilk basta dogumun mart olacagini duyunca cok korktum bir koc daha mi geliyor diye de sonra baktim balıkmıs inşAllah minikimin burcu ama gerçekten koçla yaşamak çok zor eşim Allahtan koç burcunun anlaştığı burçlardan terazi yoksa atardi beni kapıya
ay bende koç ve eşim teraziKoç muhabbeti olunca dayanamadim yazimmmdibine kadar koç birisi var karşınizda ilk basta dogumun mart olacagini duyunca cok korktum bir koc daha mi geliyor diye de sonra baktim balıkmıs inşAllah minikimin burcu ama gerçekten koçla yaşamak çok zor eşim Allahtan koç burcunun anlaştığı burçlardan terazi yoksa atardi beni kapıya
Havuç ye canım bol bol. Suyu da yudum yudum sık sık içmeye çalış. Tek seferde çok içme. Bol sulu meyveler ye havuç salatalık kavun karpuz gibibugün kendimi su içmeye zorladım yne kustumçok korkuyorum suyu biter diye yok içemiyorum hiçbi şekilde içtiğim an midem bulanıyor
evet aşırı zıttız. Ama hrp alttan alıyor beni canım kocamKoç terazi zıt burçlar zor anlaşırlar ama terazi herkesle anlaşabilen bir burç olduğu içindir obenim eşim de terazi herkesle anlaşabiliyor .
meyveyle falan sıkıntım yok sulu meyveleri çok yiyorum ama su içmek daha önemli, içemiyorumHavuç ye canım bol bol. Suyu da yudum yudum sık sık içmeye çalış. Tek seferde çok içme. Bol sulu meyveler ye havuç salatalık kavun karpuz gibi
Çok garip dimi biz kilo alamıyoruz ama göbek bi şekilde büyüyor.Ben -2kg eksideyim bilee
-4kg göbüşüm gittikçe büyüyorrÇok garip dimi biz kilo alamıyoruz ama göbek bi şekilde büyüyor.
Benimde geriden geliyordu 5 gün şimdi geçti bileaynen sağlıklı olsun da
Ay hic burclardan anlamam ilk tanistigimiz zamanlar bakmistim koç ve terazi uyumu diye orda yaziyoduKoç terazi zıt burçlar zor anlaşırlar ama terazi herkesle anlaşabilen bir burç olduğu içindir obenim eşim de terazi herkesle anlaşabiliyor .
Allah kocalarimiza sabir versinay bende koç ve eşim terazigerçekten çok doğru dediğinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?