2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Koç muhabbeti olunca dayanamadim yazimmm dibine kadar koç birisi var karşınizda ilk basta dogumun mart olacagini duyunca cok korktum bir koc daha mi geliyor diye de sonra baktim balıkmıs inşAllah minikimin burcu ama gerçekten koçla yaşamak çok zor eşim Allahtan koç burcunun anlaştığı burçlardan terazi yoksa atardi beni kapıya

Ben terazi olarak koç kadınlarıyla anlaşamadım hiç bizim bebeklerde 21 Mart koç ama ikiz olmasından kaynaklı bence mart başı şubat sonu gibi hellooo diyebilirler neyseki

Koç terazi zıt burçlar zor anlaşırlar ama terazi herkesle anlaşabilen bir burç olduğu içindir o benim eşim de terazi herkesle anlaşabiliyor .

bugün kendimi su içmeye zorladım yne kustum çok korkuyorum suyu biter diye yok içemiyorum hiçbi şekilde içtiğim an midem bulanıyor

ay bende koç ve eşim terazi gerçekten çok doğru dediğinnn

bugün kendimi su içmeye zorladım yne kustum çok korkuyorum suyu biter diye yok içemiyorum hiçbi şekilde içtiğim an midem bulanıyor
Havuç ye canım bol bol. Suyu da yudum yudum sık sık içmeye çalış. Tek seferde çok içme. Bol sulu meyveler ye havuç salatalık kavun karpuz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…