- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Hıııı üstüne hiç böyle tül falan yaptırmayayım mııııAynenn öyle kapılı olsunvalla nasıl beceriyor anlamıyorum çıkıyordu içinden bide korumalık alınca kenarlarına on numara olur modeli falan çok tatlı bir tavsiye daha sakın çatı şeklinde örtü diktirme valla insan boğulacak gibi oluyor ben emzirip uyutuyordum onun içine girince bunalım geçiriyordum bu şekilde ferah ferah çok daha güzel
Ayy bişey daha geldi aklıma onuda ekliyim ağacına çok dikkat et özellikle şunu sor bazı ağaçların içinden balı mı özü mü ne çıkıyorEvet canım dediklerin mantıklı. Dikkate alıcamBen şunları çok seviyorum bak sence nasıl
Bişey yok bişey yok bişşey yokkkk tamam sakinimSakin ol canım derin derin nefes egzersizi yap hemenişte illa bi parmak atacaklar her yere rahatlayamazlar
Aaaa. Eee ama dışını zaten cilalamıyorlar mı ona rağmen mi çıkıyorAyy bişey daha geldi aklıma onuda ekliyim ağacına çok dikkat et özellikle şunu sor bazı ağaçların içinden balı mı özü mü ne çıkıyorbenimkinden cikiyordu yapış yapış bişey
Senin kız benimki bilinmiyor terzi söküğünü dikemiyorYaaaaa kaderdaşım gelmişayyy ne olcak ki bizim bebekler yaaa
Egerki emerek uyursa bebiş valla üstüne üstüne geliyor bide çok toz tutacak o yüzden hem sana külfet olur hemde bebeğe toz giderHıııı üstüne hiç böyle tül falan yaptırmayayım mıııı
Valla her şeyi göze alıp teklifte bulunuyordur benceKızlarr tanıdıklarınızdan alırken eşyaları mutlaka sorun geri istiyorsa biraz risk çünkü illaki kullanırken yıpranıyor yada biyerine bişey olabiliyor sonra yenisini almak zorunda kalmayın
Sen egerki çilek gibi falan mobilyacidan alacaksan bence onlarda olmaz ben direk ağaçtan yaptırmıştım özel olarak oda ağacın ozelligiymis bana dediler ki o zaman işte lake boya bebeğe zararlı sakin mobilyacidan alma bebekler ilk dönemler her yeri ısırıyor ya o boya zarar verir işte cigerlerine gidiyor lake boya bilmem ne işte direk has ağaçtan yaptır dediler üzerine su bazlı boya yapılsın dediler bende ona göre yaptırdım ama ağaç olunca da içinden özü geliyorAaaa. Eee ama dışını zaten cilalamıyorlar mı ona rağmen mi çıkıyor
O zaman çatılı almayayım hiç. Belki şöyle süs olabilir duvaraEgerki emerek uyursa bebiş valla üstüne üstüne geliyor bide çok toz tutacak o yüzden hem sana külfet olur hemde bebeğe toz gider
Aynen böyle de olur tatlı duruyor budaO zaman çatılı almayayım hiç. Belki şöyle süs olabilir duvara
Bazı montessoriler yüksek sanki. Bazıları direkt yerden. Anlamadım bende. Montessori dediğin yerden olmaz mı yaSen egerki çilek gibi falan mobilyacidan alacaksan bence onlarda olmaz ben direk ağaçtan yaptırmıştım özel olarak oda ağacın ozelligiymis bana dediler ki o zaman işte lake boya bebeğe zararlı sakin mobilyacidan alma bebekler ilk dönemler her yeri ısırıyor ya o boya zarar verir işte cigerlerine gidiyor lake boya bilmem ne işte direk has ağaçtan yaptır dediler üzerine su bazlı boya yapılsın dediler bende ona göre yaptırdım ama ağaç olunca da içinden özü geliyor
Çok çok çok tatlışşş . Sadece bunu kullanan bir arkadaşımın olumsuz bir yorumu vardı istersen paylaşırım istemezsen de güle güle kullansın minik tırtılKızlarr ben Ikea dan bu beşiği almaya karar verdim 60x120 boyunda hem uygun hem de uzun yıllar kullanır. Asansör sistemi var3 yaşlarında önündekini çıkarıp kendi girip yatar 5bucuk 6 yaşında da kendi beğendiği yatağı almak istiyorum onun için heyecanlı olacağını düşünüyorum
Paylaş tabii ki kız bileyim alacağım diyorum ama sonuçta daha almadımÇok çok çok tatlışşş . Sadece bunu kullanan bir arkadaşımın olumsuz bir yorumu vardı istersen paylaşırım istemezsen de güle güle kullansın minik tırtıl
Evet senin nasıl isteğine bağlı yatak direk yerde olmasın dersen biraz yüksekte yapıyorlarBazı montessoriler yüksek sanki. Bazıları direkt yerden. Anlamadım bende. Montessori dediğin yerden olmaz mı ya
Gaz yapar diyedir canım . Zaten bu dönemde gaz sorunu oluyor malum . Ben süt içmiyorum ama yoğurt kefir tüketiyorum düzenli olarakKızlar merhaba, süt içiyor musunuz ? Yada bu konuda düşünceleriniz nedir ? Doktorum önermiyor süt içmeyi. Bugün bir ara konuştuk süt çok önemli değil içmesende olur hatta hiç içme bile dedi
Benim beğendiğimde buna okşar sadece takım olarakKızlarr ben Ikea dan bu beşiği almaya karar verdim 60x120 boyunda hem uygun hem de uzun yıllar kullanır. Asansör sistemi var3 yaşlarında önündekini çıkarıp kendi girip yatar 5bucuk 6 yaşında da kendi beğendiği yatağı almak istiyorum onun için heyecanlı olacağını düşünüyorum
Çok güzel kullanımı ama şuan 3 yaşında ve sürekli döndüğü için yatağın boyu yeterli olsa bile genişliği dar geliyor rahat edemiyor demişti kuzuPaylaş tabii ki kız bileyim alacağım diyorum ama sonuçta daha almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?