2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hıııı üstüne hiç böyle tül falan yaptırmayayım mıııı

Evet canım dediklerin mantıklı. Dikkate alıcam Ben şunları çok seviyorum bak sence nasıl
Ayy bişey daha geldi aklıma onuda ekliyim ağacına çok dikkat et özellikle şunu sor bazı ağaçların içinden balı mı özü mü ne çıkıyor benimkinden cikiyordu yapış yapış bişey

Kızlarr tanıdıklarınızdan alırken eşyaları mutlaka sorun geri istiyorsa biraz risk çünkü illaki kullanırken yıpranıyor yada biyerine bişey olabiliyor sonra yenisini almak zorunda kalmayın

Aaaa. Eee ama dışını zaten cilalamıyorlar mı ona rağmen mi çıkıyor
Sen egerki çilek gibi falan mobilyacidan alacaksan bence onlarda olmaz ben direk ağaçtan yaptırmıştım özel olarak oda ağacın ozelligiymis bana dediler ki o zaman işte lake boya bebeğe zararlı sakin mobilyacidan alma bebekler ilk dönemler her yeri ısırıyor ya o boya zarar verir işte cigerlerine gidiyor lake boya bilmem ne işte direk has ağaçtan yaptır dediler üzerine su bazlı boya yapılsın dediler bende ona göre yaptırdım ama ağaç olunca da içinden özü geliyor

Bazı montessoriler yüksek sanki. Bazıları direkt yerden. Anlamadım bende. Montessori dediğin yerden olmaz mı ya

Kızlarr ben Ikea dan bu beşiği almaya karar verdim 60x120 boyunda hem uygun hem de uzun yıllar kullanır. Asansör sistemi var 3 yaşlarında önündekini çıkarıp kendi girip yatar 5bucuk 6 yaşında da kendi beğendiği yatağı almak istiyorum onun için heyecanlı olacağını düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230917-200755~2.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20230917-200805~2.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 47
Çok çok çok tatlışşş . Sadece bunu kullanan bir arkadaşımın olumsuz bir yorumu vardı istersen paylaşırım istemezsen de güle güle kullansın minik tırtıl

Kızlar merhaba, süt içiyor musunuz ? Yada bu konuda düşünceleriniz nedir ? Doktorum önermiyor süt içmeyi. Bugün bir ara konuştuk süt çok önemli değil içmesende olur hatta hiç içme bile dedi

Bazı montessoriler yüksek sanki. Bazıları direkt yerden. Anlamadım bende. Montessori dediğin yerden olmaz mı ya
Evet senin nasıl isteğine bağlı yatak direk yerde olmasın dersen biraz yüksekte yapıyorlar ben üşür korkumu yenemedim bide komik gelecek belki ama bizim yatak yukarıda o aşağıda ya sanki onu aşağıya atmisiz terk etmisiz gibi hissediyordum

Kızlar merhaba, süt içiyor musunuz ? Yada bu konuda düşünceleriniz nedir ? Doktorum önermiyor süt içmeyi. Bugün bir ara konuştuk süt çok önemli değil içmesende olur hatta hiç içme bile dedi
Gaz yapar diyedir canım . Zaten bu dönemde gaz sorunu oluyor malum . Ben süt içmiyorum ama yoğurt kefir tüketiyorum düzenli olarak

Benim beğendiğimde buna okşar sadece takım olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…