2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar hayırlı akşamlar, bende bazen aşırı vajina içi kaşıntı oluyor bir de akıntılarım çok. Doktora söyledim ama normal dedi, enfeksiyon falan mı yoksa sizde de oluyor mu ?
Canım akıntı bende de vardı fitil kullandım progestanı bıraktım idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullandım geçti ama kaşıntı olmadı bence enfeksiyon için bi test ver derim

Benim de arkadaşlarım teklif etti ana kucağı hamak mama sandalyesi gibi..bunlar da çok kullanılan şeyler değil belli sürelerde bence mahsuru yok temizse kullanılır diye düşünüyorum

Yaaaa ne güzel rahatmış cidden aman yaa bizde frenleyelim kızlar biraz. Valla sakınan göze çöp batar. Ben öyle çok çocuğu almasınlar kucaklarına kafasında değilim açıkçası ama öpen olursa kıyamet kopar tabi siteden sonra çok daha canlı olacak burası anlaşıldı

Kızlar 16. Haftanın hemen hemen ortalarına geldim.Burda hep karnımız çıktı diye konuşuyoruz.Size devasa karnımla geldim
Maşallah canım cinsiyetin belli miydi karının şekline göre kız gibi

Kızlar merhaba 12 haftalik hamileyim iki gün önce doktorum erkeğe benzio dedi. 6 gün önce fetalde verdim ne zaman çıkar sonunu. Örnek ekran görüntüsü var mi sizde

Ne kadar iyi bi kadınmış bence çok şeker bi teklif

Bilgi ne vermeliyiz acaba benim dogumda marta

Kızlar merhaba 12 haftalik hamileyim iki gün önce doktorum erkeğe benzio dedi. 6 gün önce fetalde verdim ne zaman çıkar sonunu. Örnek ekran görüntüsü var mi sizde
Benimki de erkekmiş ama ben kordondan şüpheleniyorum

Eklentiler

• IMG_0919.webp
    10 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…