- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.719
- 63
Ben ikinci el satın almayı düşünüyorum çoğu şeyi valla hem israf hem de çevreye zararlı bu kadar tüketim, kimsenin malına kalmadık ama kadın çok ince teklifte bulunmuşYaa evet yeni alalım bende isterim ama devir gerçekten o değil ki . Bir de 1 sene sonra onları nereye koycam diye düşüncmeskimiş şeyler de değil zaten verecekleri. Mesela bebek arabasını teklif etmiyorum hiç, baya eskidi dedi kendisi . Gereksiz kasıntı olmaya gerek yok sanırım bu konuda dimi . Görümcemin eşyasına mı kaldım gibi
Doğru diyorsun canımm. Yaaaa ben yarın bebeğimin ilk zıbınını almaya karar verdim cinsiyetini öğreninceBen ikinci el satın almayı düşünüyorum çoğu şeyi valla hem israf hem de çevreye zararlı bu kadar tüketim, kimsenin malına kalmadık ama kadın çok ince teklifte bulunmuşsiz de yiğene bi hediye alın karşılık vermiş olursunuz
Ben kullandım oğlumda mutlaka korumalık kullanmanız lazım yoksa kolu bacağı o korkuluklardan çıkıyorPeynirdomates canım bu montessorilerde ne zamandan itibaren yatabiliyor bilgin var mı ? Mesela 6-7 aylık bebeği koyunca yandaki korkuluklara tutup kendini atmaya çalışır mı acep gerçi yerden yatak
Önceki hamileliğimde kayınvalidem bi yerden mama sandalyesi bulmuştu hem de iyi bi marka bana resim atmıştı istersen getireyim diye nasıl sinir olmuştum ihtiyaci olan biri alsın demiştim istememiştim kayinvalidem getirse öyle gene sinir olurum sanki bı emin olamadimDimi. Ama ben işte illa bi gelinlik dararımı devreye sokup acaba almasam mı diye tereddütte kalmıştım. Neyseki bu site var
Evet canım dediklerin mantıklı. Dikkate alıcamBen kullandım oğlumda mutlaka korumalık kullanmanız lazım yoksa kolu bacağı o korkuluklardan çıkıyorbirde küçük bir giriş yerleri oluyor ya çocuğu gidip en dibe yatirsamda o çıkıştan vücudunun yarısı dışarda kalacak şekilde kendini uyurken çıkarıyordu o yüzden kapılı alın derim benim Montessoriden vazgeçme sebebim çocuğa çok büyük geliyor bildiğin bütün gece boyunca dönüyor bı orda buluyorsun bı öteki tarafta yatağa geçtik bütün sıkıntılarım bitti nasıl yatiyorsa öyle kalkıyor bide yerden ya hep usuyecek cereyanda kalacak korkum oluyordu içim rahat etmiyordu suanki yatağı böyle seneye bu yatağı satıp ranza alicam inşallah
Yaş?Bilgi ne vermeliyiz acaba benim dogumda marta
yaaa çok tatlısınKızlar 16. Haftanın hemen hemen ortalarına geldim.Burda hep karnımız çıktı diye konuşuyoruz.Size devasa karnımla geldim
HahahahÖnceki hamileliğimde kayınvalidem bi yerden mama sandalyesi bulmuştu hem de iyi bi marka bana resim atmıştı istersen getireyim diye nasıl sinir olmuştum ihtiyaci olan biri alsın demiştim istememiştim kayinvalidem getirse öyle gene sinir olurum sanki bı emin olamadim
Hiç olmuyor bende kaşıntı. Mantar olabilir mi o?Kızlar hayırlı akşamlar, bende bazen aşırı vajina içi kaşıntı oluyor bir de akıntılarım çok. Doktora söyledim ama normal dedi, enfeksiyon falan mı yoksa sizde de oluyor mu ?
Bana dr 1 hafta - 10 gün dediKızlar merhaba 12 haftalik hamileyim iki gün önce doktorum erkeğe benzio dedi. 6 gün önce fetalde verdim ne zaman çıkar sonunu. Örnek ekran görüntüsü var mi sizde
MaşAllahKızlar 16. Haftanın hemen hemen ortalarına geldim.Burda hep karnımız çıktı diye konuşuyoruz.Size devasa karnımla geldim
Fitil erken doğum mu yapıyormuş.canım anlamadımYa ben fitil son çare diyorum ama erken doğum da korkutuyor beni
Hiç sabah olmayacak gibi yaDoğru diyorsun canımm. Yaaaa ben yarın bebeğimin ilk zıbınını almaya karar verdim cinsiyetini öğrenincekalbim çıkcak
Kuzenimin kızının adı İlay. İlk öyle duydum ama çok tatlı bi isimKızlar İlay ismi nasıl sizce ? Şu sıralarda moda isimlerdenmiş. Eşim bulmuş ilk hoşuma gitmemişti ama eşimin ve benim isminin ilk iki harflerinin birleşiminden oluşuyor diye artık hoşuma gidiyor
Görüncen güzel güzel demiş ne güzel öyle kullanırsın tabi canım temizse mis gibi de kullanılırHahahahyaaa bir başkasından alıp getirse bende sinir olabilirim. Nasıl kullandı bilemem falan. Ama bunu direkt görümcemin çocuğu kullandı. Eee görümcemi de biliyorum kaliteli takılır. Ondan rahatladım biraz
20Yaş?
Son adet tarihi?
Kese ve kalp atışı kaçıncı hafta da görüldü?
Belli ise cinsiyet ve bebiş ismi?
Yazmanız yeterli
Yaaaaa kaderdaşım gelmişHiç sabah olmayacak gibi ya
Aynenn öyle kapılı olsunEvet canım dediklerin mantıklı. Dikkate alıcamBen şunları çok seviyorum bak sence nasıl
Sakin ol canım derin derin nefes egzersizi yap hemenGörüncen güzel güzel demiş ne güzel öyle kullanırsın tabi canım temizse mis gibi de kullanılırmillete kayınvalidesi hediye alır beğenmez benimki de bi yerden bulur getirmeye çalışır ayyh gene durduk yere gerdi beni kadın daha bi iğne almamıştı yani en önce vermeye calsitigi şey buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?