2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben ikinci el satın almayı düşünüyorum çoğu şeyi valla hem israf hem de çevreye zararlı bu kadar tüketim, kimsenin malına kalmadık ama kadın çok ince teklifte bulunmuş siz de yiğene bi hediye alın karşılık vermiş olursunuz

Doğru diyorsun canımm. Yaaaa ben yarın bebeğimin ilk zıbınını almaya karar verdim cinsiyetini öğrenince kalbim çıkcak

Merhabalar ben Melek 20 yaşındayım benegimin kalp atşnı 6 haftalıklen galiba dinledim tam hatrlamyorum son adet tarihim 10 Haziran ondan sonrada Adet gormedim hamile olucagmı beklemiyordum esimle ailesiyle baya skntı streslerimiz oldu kotu bi dönem geciriyordum Adet gunum gecmeden 3 gun once Test yapmstm cunku kendimi cok garip hisediyordum koku hasasiyeti istahszlk İshal Ve gogus hasasiyeti soguk almşmdr dedim ama annemler sen yinede yap diyince yapmstm testi Yeni hamileydim sok olmustum bi yandanda Üzülüyordum onca skntı stres Yasamştm RABBİMe Cok sukur bana Bir mucize mutluluk nasip etmişti Kan tahlili yapmstm 10 temmuzda tam adet gunumde 170 ckmstı ama kese yoktu Suan Çok sukur hersey yolunda Sadece 2 defa kanamam oldugu için Bebegimin bagrsaklarında parlaklık var İNŞALLAH oDa zamanla gecicek suan 14+1 haftalgz bebegimin cinsiyetide doktorum kemik yapsna gore kız dedi ama yinede degisebilir dedi Sizede ultrason resmini atyorum Tahmin uretebilirsiniz Anneler benim 2 nci gebeligim ilk hamileligim sezeryan oldu 1 bucuk yasnda kzm var bu bebeğim de galiba sezeryan Olur RABB'İM SAĞLIKLA KUCAĞMZA almayı Nasip eylesin İNŞALLAH İlk bebegimi Emzirememistim gogus ucu skntsndan Dolayı Bu bebeğimi emzirmek istiyorum her ne olursa olsun İNŞALLAH bana bol bol dua edin kzlar bende size duacıyım

Son düzenleme:
Peynirdomates canım bu montessorilerde ne zamandan itibaren yatabiliyor bilgin var mı ? Mesela 6-7 aylık bebeği koyunca yandaki korkuluklara tutup kendini atmaya çalışır mı acep gerçi yerden yatak
Ben kullandım oğlumda mutlaka korumalık kullanmanız lazım yoksa kolu bacağı o korkuluklardan çıkıyor birde küçük bir giriş yerleri oluyor ya çocuğu gidip en dibe yatirsamda o çıkıştan vücudunun yarısı dışarda kalacak şekilde kendini uyurken çıkarıyordu o yüzden kapılı alın derim benim Montessoriden vazgeçme sebebim çocuğa çok büyük geliyor bildiğin bütün gece boyunca dönüyor bı orda buluyorsun bı öteki tarafta yatağa geçtik bütün sıkıntılarım bitti nasıl yatiyorsa öyle kalkıyor bide yerden ya hep usuyecek cereyanda kalacak korkum oluyordu içim rahat etmiyordu suanki yatağı böyle seneye bu yatağı satıp ranza alicam inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-17-20-07-39-696_com.google.android.apps.photos-edit.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 63
Dimi. Ama ben işte illa bi gelinlik dararımı devreye sokup acaba almasam mı diye tereddütte kalmıştım. Neyseki bu site var
Önceki hamileliğimde kayınvalidem bi yerden mama sandalyesi bulmuştu hem de iyi bi marka bana resim atmıştı istersen getireyim diye nasıl sinir olmuştum ihtiyaci olan biri alsın demiştim istememiştim kayinvalidem getirse öyle gene sinir olurum sanki bı emin olamadim

Evet canım dediklerin mantıklı. Dikkate alıcam Ben şunları çok seviyorum bak sence nasıl

Eklentiler

• IMG_4829.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 57
Hahahah yaaa bir başkasından alıp getirse bende sinir olabilirim. Nasıl kullandı bilemem falan. Ama bunu direkt görümcemin çocuğu kullandı. Eee görümcemi de biliyorum kaliteli takılır. Ondan rahatladım biraz

Kızlar İlay ismi nasıl sizce ? Şu sıralarda moda isimlerdenmiş. Eşim bulmuş ilk hoşuma gitmemişti ama eşimin ve benim isminin ilk iki harflerinin birleşiminden oluşuyor diye artık hoşuma gidiyor
Kuzenimin kızının adı İlay. İlk öyle duydum ama çok tatlı bi isim

Görüncen güzel güzel demiş ne güzel öyle kullanırsın tabi canım temizse mis gibi de kullanılır millete kayınvalidesi hediye alır beğenmez benimki de bi yerden bulur getirmeye çalışır ayyh gene durduk yere gerdi beni kadın daha bi iğne almamıştı yani en önce vermeye calsitigi şey buydu

Evet canım dediklerin mantıklı. Dikkate alıcam Ben şunları çok seviyorum bak sence nasıl
Aynenn öyle kapılı olsun valla nasıl beceriyor anlamıyorum çıkıyordu içinden bide korumalık alınca kenarlarına on numara olur modeli falan çok tatlı bir tavsiye daha sakın çatı şeklinde örtü diktirme valla insan boğulacak gibi oluyor ben emzirip uyutuyordum onun içine girince bunalım geçiriyordum bu şekilde ferah ferah çok daha güzel

Sakin ol canım derin derin nefes egzersizi yap hemen işte illa bi parmak atacaklar her yere rahatlayamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…