Kızlar belki çok saçma gelecek ama ben taşınmaya karar verdim ve eşimin de aklına girmeyi başardım.
biraz uzun olabilir
Biz dubleks evde oturuyoruz 3+1. Üstte bizim yatak odası yanda da bir oda bir teras var. Alt katta da salon ve misafir için yatak odası var. Biz önce alt kattaki misafir odasını üst kata taşımaya alt kata da bebeğin odasını kurmaya karar verdik. Zaten gün içinde hep alt katta oluyoruz çocuk gündüz uykularında odasında uyur diye düşündük. Yatak odasına da ekstra anne yanı alırız dedik geceleri bizimle olur diye. Ama ben belirli süre sonra odasında uyumasını isterim ama alt kata odasına yatırsam aklım onda kalır. Üst kata odasını yapsam bu sefer de gündüz uykularında aklım yukarda kalır. Aynı zamanda da ben dubleks evden nefret ediyorum illa ki gün içinde yukarıda bir şey unutuyorum in çık yoruldum artık. Gerçi riskli gebeliğimden dolayı alt katta misafir odasında yatıyoruz aylardır zaten bu süreçte de üst katın gereksiz olduğunu hatta misafir yatak odasının bile gereksiz olduğunu düşünmeye başladım. İşin özü ben daha küçük 2+1 eve çıkmaya karar verdim bu ev kendi evimiz burayı da kiraya veririz diye düşünüyorum ama ailem çok karşı çıkıyor ben de sürekli kendimi anlatmaktan o kadar yoruldum ki saçma mı sizce de