2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
kız zaten dolduruyolar kv bide gündüz geldi oturdu sesimizi çıkarmadık bide çay içn arayınca eşim sinirlrndi. Zaten anneci babacı değl benimki benci
Hahah aferin valla taktir ettim hanimcilik kazanacak ama hakikatten altında bişey var yani hem gündüz hem akşam ne diye gelmek istiyorlar

Canım çok mantıklı bence, senin düşüncen hakkında hayırlısı olsun

biryenianneadayi yarın senin doktor randevun var dimi ay nasıl bende heyecanla cinsiyeti bekliyorum bakalım prens mi gelecek yoksa prenses miiiii
Evet Kuzucum sabah 10 da. O kadar heyecanlıyım kiii bak yarın sabah içi pembe ve mavi tüy dolu 2 helyum balonu alıp öyle gideceğim doktorun yanına. Cinsiyetine göre versin bana balonu

Evet Kuzucum sabah 10 da. O kadar heyecanlıyım kiii bak yarın sabah içi pembe ve mavi tüy dolu 2 helyum balonu alıp öyle gideceğim doktorun yanına. Cinsiyetine göre versin bana balonu
Çok tatlı çok o zaman hemen bize yaz ama vallahi bende çok meraklandım senin için elbette önceliğimiz sağlıklı sıhhatli olması ama merakta ediyoruz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…