2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benden de 15 yaş küçük eltim olsa şuan evinde TRT çocuk izliyor olurdu kalkk kız az iş öğren
İşte gitsin şükür etsin benim gibi eltisi var hiç ona yukardan aşağıya bakmadım..aman dedim çocuk zaten valla bu cocuğun sinsiliyen kimse yetemez..ben onun ismini evde sinsirella koydum

Eyvah bizim kv leri arattıracak güçte bi kv yetişiyor. Kaçııın
ay oğlum olsa ve bana çok düşkün olsa asla eşine öyle yansıtmasını istemem ana kuzusu gibi Zaten bu zamanda bile çocuk evlendirmek zor bi 30 sene sonra evlendiremeyiz de kız böyle giderse.

ay oğlum olsa ve bana çok düşkün olsa asla eşine öyle yansıtmasını istemem ana kuzusu gibi Zaten bu zamanda bile çocuk evlendirmek zor bi 30 sene sonra evlendiremeyiz de kız böyle giderse.
Eşim bana diyor ki oğlumuz olursa senin kv liğini düşünmek bile istemiyorum

İşte gitsin şükür etsin benim gibi eltisi var hiç ona yukardan aşağıya bakmadım..aman dedim çocuk zaten valla bu cocuğun sinsiliyen kimse yetemez..ben onun ismini evde sinsirella koydum
Ne diyosunn o bu yaşta böyleyse ilerde neler yapar sen yılanın başını küçükken ez bacım

Ne diyosunn o bu yaşta böyleyse ilerde neler yapar sen yılanın başını küçükken ez bacım
Ben gelerken dedim zaten neler bekliyor kv kp hepsi çıkıyor bir bir..çocuğu olmuyor diye beni aramadı bile tebrik için bende kötü olmasın diye cinsiyet partisi hiçbir şey yapmadım..ama hep dedim Allah'a onada versin zaten yaşı küçük

Tabi olumsuz olunca insanın sanki bütün vücudu ağrıyor..şimdi iğne umrumda bile diğil şükür ediyorum
Çok şükür ilk beta HCG nasıl çıkacak ikincisi iki katı artacak mı kalp atışını duyacakmiyim yaşayacak mı diye düşün düşün deliriyordum şimdi cinsiyet bekliyoruz sağlıkla gelsinler inşallah güzellikle büyütelim

şuan kaç yasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…