2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ayy cok kahvalrıda zorla kendini boş ekmek dahi olsa ye aç bırakma kendini

İnşallah gönlünüzden geçen gibi olsun sağlıkla gelsinler

Bakacağım kuzum heryere

Güzel canım ama ben neden hiç bu kadar kalın hiç bir şey düşünmüyorum almaya
Kuzum ben doğudayım. Çok soğuk buralar. Hani derler ya bebeğinizi çok kalın giydirmeden kendiniz gibi giydirin diye e ben milyon kat giyiyorum napcam bilmiyorum

Kizlaarr bizde dün akşam fareyi yakaladık ve bugün temizliğe başlıyoruz Allah'ım bir daha göstermesin o korku ve stresimi anlatamam o anlık yani ama geçti şu an gayet mutluyum iyiyim hatta dün fare öldü diye üzüldüm bile Sanırım hormonlar bayağı bir tavan eşim diyor ki bir de bunun için de ağla Tabi balık burcu olmanın da etkisi var bence ama şükür ki rahatladık bu da bir anı olarak kalacak bizde ama inşAllah bebişim iyidir o anlık korku stres onu etkilememiştir.. hep dua ettim Rabbime emanetler. Abim de psikolog onunla da konuştum saçmalama dedi yani o anlık hemen bir şey olcak diye bir şey yok kadınlar savaşta depremde ya da eskiden napmislar sen vücudunu bu kadar basite mi aliyosun dedi. İçim rahatladı biraz. Ama sağolsunlar öyle korkutuyorlar ki bizi insan değiliz sanki ağlarizda stres de yaparız korkarız da mutlu da oluruz hem anneyiz hemde insanız ben artık böyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…